Ce rochii să purtăm atunci când participăm la o nuntă

 advertising.ringier
.

Dacă ai fost invitată la o nuntă, probabil te întrebi cu ce să te îmbraci, pentru o apariție impecabilă. Din fericire, rochiile rămân cele mai populare piese vestimentare, așa că le poți alege pentru evenimente care impun o ținută elegantă.

Nunta este o ocazie specială la care poți să strălucești, cu ajutorul rochiei potrivite. Ar fi bine să eviți modelele albe, pentru a nu fi confundată cu mireasa. Totuși, ai la dispoziție numeroase croieli și culori, potrivite pentru o nuntă. Iată care sunt!

Rochii scurte din tulle

Îți plac rochiile scurte și vrei să-ți pui în evidență picioarele? Atunci merită să-ți îndrepți atenția către rochiile scurte, din tulle. Aceste modele sunt foarte populare când vine vorba despre ținuta de nuntă și se poartă în orice anotimp.

În sezonul cald, se recomandă purtarea rochiilor scurte din tulle, în nuanțe intense de oranj, roz sau lila. Nu mai ai nevoie decât de o pereche de pantofi cu toc sau de sandale, la care să adaugi un clutch elegant și câteva bijuterii minimaliste.

Rochii lungi, cu bretele

În cazul în care nu-ți dorești rochii scurte, pune accent pe modelele lungi, recomandate pentru orice siluetă. Poți opta pentru o rochie lungă cu bretele, care-ți complimentează brațele și îți avantajează bustul.

Rochia poate fi aleasă în culoarea preferată. Dacă în sezonul cald se poartă rochiile deschise la culoare, în anotimpul rece vei fi pusă în valoare de o rochie în nuanțe închise de grena, maro sau violet. Nu uita să asortezi rochia lungă cu o pereche de pantofi cu toc, care îți oferă confort.

Rochii elegante, asimetrice

Vrei să atragi atenția la nunta la care ai fost invitată? Optează pentru o rochie deosebită de nuntă, într-un model asimetric. Cele mai populare sunt rochiile elegante, cu bază asimetrică și cu franjuri. Acestea se potrivesc de minune oricărei siluete, în special celei de tip pară, care presupune șolduri mai late.

Poți să probezi o rochie asimetrică din lurex, care urmează linia corpului, pe care să o asortezi cu pantofi stiletto și o geantă elegantă.

Rochii negre, lungi

Cu o rochie simplă, neagră și lungă, nu vei da greș niciodată. Indiferent dacă mergi la nuntă în calitate de simplă invitată sau ești chiar nașa cuplului, o ținută de nuntă se poate compune ușor cu rochia neagră, care nu se demodează.

Există modele simple și drepte sau rochii cu crăpătură, pe care să le alegi în funcție de preferințele tale. Mizează și pe rochiile lungi cu decolteu în V și un croi cambrat, care atrag atenția asupra siluetei. Mai mult, rochia neagră se potrivește cu orice pereche de pantofi eleganți, în nuanța care-ți este pe plac.

Rochii midi din dantelă

La fel de populare pentru nuntă sunt și rochiile midi din dantelă, cu sau fără curea în talie. Se poartă atât rochii în nuanțe închise de negru, maro sau verde, cât și culori intense de galben, albastru sau fucsia, care complimentează o piele bronzată.

Poartă rochiile midi din dantelă cu sandale sau pantofi cu toc, ținând cont de anotimp

Rochii cu mâneci lungi

În final, poți fi interesată de rochii pe care să le porți la o nuntă care are loc în sezonul rece. În acest sens, ai nevoie de modele care acoperă cât mai multă piele și care îți mențin confortul.

De pildă, pentru nunțile care au loc în zilele de toamnă sau de iarnă, lasă deoparte rochiile foarte scurte sau cu spatele gol. În schimb, sunt potrivite modelele midi sau lungi, cu mâneci, care se pot combina și cu dresuri și o pereche de botine călduroase.

Acestea sunt modelele de rochii în care vei arăta minunat la o nuntă. Ține cont de sugestiile noastre și poartă rochia în care te simți elegantă și feminină!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton