Fratele Mădălinei Manole, supărat pe cumnatul său și la 12 ani de la moartea artistei: "Nu mai vine nimeni la mormânt"

 Oana Pantazi
.

Pe 14 iulie se împlinesc 12 ani de când artista a încetat din viață, dar fratele Mădălinei Manole nu este nici acum împăcat cu moartea surorii sale și nici cu faptul că nu și-a mai văzut nepotul de ani de zile. Acesta nu are cuvinte bune de spus nici despre Petru Mircea, cumnatul său.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Marian, fratele Mădălinei Manole, încă suferă enorm la 12 ani de la moartea surorii sale și spune că nu este împăcat că nici acum cu moartea surorii sale, care, din păcate, a fost uitată de cei care au iubit-o cândva. Cât despre relațiile cu Petru Mircea, se pare că cei doi nu vor îngropa niciodată securea războiului. Fratele artistei suferă enorm și din cauză că nu și-a mai văzut nepotul de multă vreme.

25342534

Fratele Mădălinei Manole, supărat pe soțul artistei

Pe 14 iulie se împlinesc 12 ani de când Mădălina Manole a încetat din viață… chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani. Azi, Mădălina Manole ar fi împlinit 55 de ani, dar nu a mai apucat să-și vadă fiul crescând. Acum Petru Mircea Jr. are 13 ani… Fratele artistei a vorbit recent despre durerea pe care încă o trăiește la 12 ani de la moartea artistei, dar și despre resentimentele pe care le are față de cumnatul său.

„M-am săturat să vorbesc despre sora mea. De ce? Pentru că nu se întâmplă nimic. Pot doar să spun că în clipa când se va face dreptate o să vorbesc. Dacă eu îmi dau drumul la gură, am nevoie de cel puțin doi avocați. Dacă aveam putere și bani, poate s-ar fi aflat adevărul.

Nu mi-am văzut nepotul nici până acum. Puiucu din Otopeni, cum îi spun eu, mă tot amenință pentru ce scriu pe Facebook. Ăla nu e om. Un om normal nu face ce face el', a declarat Marian Manole, pentru FANATIK.

Citește și: Dan Negru, mărturisire dureroasă despre moartea Mădălinei Manole. Ce i-a transmis fiului artistei, de ziua lui: „Atât puteam’

Citește și: Fratele Mădălinei Manole, scandal cu fostul ei soț, chiar la mormântul cântăreței:„Există filmări. Mi-a vorbit foarte urât

Citește și: Fratele Mădălinei Manole, mesaj de împăcare pentru Petru Mircea: „Dacă faci asta, nu mai amintesc de soția ta!”

Citește și: Fratele Mădălinei Manole, scandal cu fostul ei soț, chiar la mormântul cântăreței: „Există filmări. Mi-a vorbit foarte urât'

Mai mult, Marian Manole este îndurerat și din cauză că, spune, el, artista a fost uitată de toată lumea…

„Nu mai vine nimeni la ea la mormânt. Ce să mai organizez? Mai vin doi-trei oameni. E un fan care mai scrie scrisori, care depune flori, nu vreau să îi dau numele să nu îi fac reclamă. Pe nimeni nu mai interesează', a adăugat fratele Mădălinei Manole pentru sursa citată.

Marian Manole nu și-a mai văzut nepotul de 13 ani

Marian, fratele Mădălinei Manole, a declarat în repetate rânduri că îi duce dorul zilnic nepotului său. Mai ales când este ziua lui de naștere. Bărbatul susține că nu l-a mai văzut pe Petru Mircea Jr. de când mama lui l-a adus pe lume, pentru că nu i s-ar da voie. Marian Manole și soțul regretatei cântărețe, Mircea, sunt în război de la moartea ei. În luna iunie, adolescentul a împlinit 13 ani, iar fratele solistei i-a urat „la mulți ani’ în social media și a mărturisit, cu durere în suflet, că-i duce dorul. Din păcate, a mărturisit aceasta, nu a putut lua legătura cu nepotul său, deși ar fi vrut să-i ducă daruri, deoarece cumnatul său l-ar fi blocat pe telefon…

„Pui mic, copilul Mădălinei, împlinește astăzi 13 ani! Puiul cel mic din fotografie s-a făcut măricel, este un băiețel frumos și, sper eu, isteț! Nu am de unde să știu cum arată fizic și cum gândește la vârsta lui pentru că nu l-am văzut de când mama lui l-a adus pe lume! La mulți ani fericiți, copil frumos! La mulți ani, pui mic!

Acum ești un băiețel destul de mare, ai împlinit 13 ani, să fii sănătos, să crești mare, frumos, talentat și deștept ca mama ta!’, i-a trasmis Marian Manole, fratele artistei, lui Petru, pe Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton