Ai spus “Da”? Aici este ghidul tău în alegerea lenjeriei de mireasă

 advertising.ringier
.

Fiecare fată vrea să arate cel mai bine în ziua nunții ei. Dar să nu uităm că călătoria voastră abia acum începe. Iar noaptea nunții și luna de miere sunt două prilejuri de a vă demonstra iubirea unuia pentru celălalt.

Cu luni de exerciții fizice intense, mâncare sănătoasă și aderarea la un regim strict de frumusețe, cu siguranță nu doriți ca nimic să meargă rău în ziua nunții. Iar după atâtea pregătiri și restricții credem că amândoi meritați un răsfăț. Noaptea nunții este primul așa că va sugerăm să vă bucurați de el la maxim. Noaptea nunții este incompletă fără alegerea potrivită a lenjeriei intime iar dacă vorbim de luna de miere trebuie să ai la dispoziție câteva ținute sexy pentru că știm foarte bine, cu greu o să ieșiți din dormitor. 

Dacă nu ai fost încă la shopping, nu îți face griji… avem câteva sfaturi pentru a te ajuta să găsești câteva piese de lenjerie sexy perfecte pentru noaptea nunții și luna de miere.

  • Alegerea culorilor: lenjeria de mireasă senzuală este o parte importantă a lunii de miere. Încearcă să alegi culori în funcție de nuanța pielii, culorile care îți plac ție și partenerului tău. Îți recomandăm roșu, negru și alte tonuri puternice pentru noapte precum nud, alb și alte nuanțe specifice ceremoniei de nuntă. 
  • Găsiți țesătura potrivită: dantelă, satin sau o combinație a acestora cu materiale ușor transparente. 
  • Adăugați volum: un sutien bun cu push up vă poate îmbunătăți bustul, creând și un decolteu atrăgător.
  • Varietatea este cheia: dacă pentru noaptea nunții este de ajuns poate un singur set de lenjerie intima, asigurați-vă că alegeți diferite piese pentru a vă condimenta luna de miere. Nu poți spune că ai împachetat prea multe, așa că adaugă în geanta ta un set sau doua, un neglijeu senzual și o lenjerie body din dantelă fină. Nu vă feriți de jartiere, dresuri, chiloței și corsete. Ele adaugă un element de plăcere atunci când este nevoie.
  • Accesorizați: dacă tu și partenerul tău vă place să experimentați, nu uita de cătușe, măști sau alte accesorii care adaugă obrăznicie și tachinare fiecărei dispoziții. Dacă nu ați experimentat până acum, poate acum este momentul.
  • Confort: confortul tău ar trebui să fie de cea mai mare prioritate. Nimic nu este mai sexy decât o mireasă încrezătoare și care se simte bine în lenjeria pe care o poartă.

Sperăm că sfaturile noastre vă vor ajuta și vă vor face noaptea nunții și luna de miere memorabile.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton