Bianca și Adrian de la Casa Iubirii s-au despărțit: „Știu că nu o să-ți pice bine”

 Borcilă Andreea
.

Bianca și Adrian de la Casa Iubirii s-au despărțit. Cei doi concurenți păreau că sunt mai fericiți ca niciodată sau că relația lor nu ar avea probleme. Recent, bruneta a fost cât se poate de sinceră față de partenerul ei, iar în cele din urmă și-a exprimat sentimentele. Iată care a fost reacția lui Adrian!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Bianca și Adrian fac parte dintre concurenții care s-au înscris în acest sezon la Casa Iubirii, reality show-ul matrimonial de la Kanal D. Atât băieții, cât și fetele sunt pregătiți să-și întâlnească jumătatea, alături de care să-și întemeieze o familie. Din păcate, poveștile de iubire pot avea și finaluri nefericite. De data asta, cuplul care s-a destrămat este format din Bianca și Adrian.

casa-iubirii-1casa-iubirii-1

Bianca a fost mai sinceră ca niciodată, iar în camera roșie tânăra a dat cărțile pe față. Iată ce s-a întâmplat între cei doi concurenți de la Casa Iubirii!

Citește și: Albert Oprea este noul concurent de la Casa iubirii:”Am avut un stil de viață destul de haotic și…”

Citește și: Andreea Mantea a slăbit 10 kilograme înainte de Casa Iubirii.Ce alimente nu mai consumă prezentatoarea TV

Citește și: Cum percepe Andreea Marin diferența de vârstă dintre ea și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu:„Nu suntem oamenii care să trăiască…' / EXCLUSIV

Citește și: Oana Sîrbu, după moartea părinților:„Trebuie să trec prin tumultul acesta care…'

Bianca și Adrian de la Casa Iubirii s-au despărțit

Bianca și Adrian de la Casa Iubirii, reality show-ul matrimonial difuzat la Kanal D, păreau că sunt mai fericiți ca niciodată, formând cuplul perfect. Din păcate, totul a fost dat la iveală acum! Bianca a decis să-i spună partenerului său tot ce simte pentru el, mai exact tot adevărul vizavi de relația lor. Astfel, bruneta și-a făcut curaj și a fost mai sinceră ca oricând. Bianca nu vede în Adrian mai mult decât un prieten sau un coleg cu care ar putea lucra sau călători.

Sper să apreciezi faptul că sunt sinceră cu tine, știu că nu o să-ți pice bine, e normal, dar vreau să știi și tu ce simt eu. Ești cel mai deștept băiat din casă, adică avem foarte multe lucruri în comun și chiar m-am îndrăgostit…la început, când totul a fost fun și după  au mai fost conflicte și chiar am încercat mai multe lucruri și tu ai trecut peste foarte multe lucruri și ai încercat să mă înțelegi, ai încercat să-mi fii aproape, în ultima gală mi-ai demonstrat ce voiam eu, dar nu am sentimente reale, a dezvăluit Bianca în camera roșie, potrivit Kanal D.

Adrian a mărturisit că are sentimente pentru Bianca, dar încearcă să-i înțeleagă punctul ei de vedere: Eu simt chestii. Am avut și eu momente în care nu am simțit, a spus Adrian.

Bianca a dezvăluit că nu vrea o relație doar de gura lumii, ci vrea să facă exact ce simte și să nu dea curs unor reacții negative, mai precizează sursa citată.

Sursă foto: capturi YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton