Andreea Marin și Teo Trandafir, implicate într-o anchetă DIICOT. Ce au decis după ce au fost audiate de procurori

 Oana Pantazi
.

Andreea Marin și Teo Trandafir au ajuns să facă parte dintr-o anchetă DIICOT, fiind doar două dintre celebritățile ale căror nume au fost folosite de un grup infracțional care a comis un lung șir de escrocherii, sub umbrela unor așa-zise campanii umanitare. Iată ce au decis vedetele, în calitate de părți vătămate!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin și Teo Trandafir sunt implicate într-o anchetă DIICOT, într-un dosar demarat în 2016, în care imaginea unor celebrități din România a fost folosită pentru a comite înșelăciuni în mediul virtual. Iată în ce calitate au fost citate vedetele la tribunal și ce spune DIICOT.

Andreea-Marin10Andreea-Marin10

Andreea Marin și Teo Trandafir, parte dintr-o anchetă DIICOT

Gruparea infracțională, formată din patru tineri din județul Neamț, a creat pagini de profil false pe rețelele de socializare, folosindu-se de numele și imaginea unor vedete ca Andreea Marin, Teo Trandafir, Iulia Vântur, Sofia Vicoveanca, Stela Popescu, Rodica Popescu-Bitănescu și nu numai, pentru a strânge bani în mod ilicit.

Citește și: Cum a început Teo Trandafir să lucreze în televiziune și ce rol a avut Mihai Tatulici în cariera ei: „I-am confirmat că lucrez la radio și mi-a spus că într-o zi voi lucra la TV' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns Teo Trandafir să o adopte pe Maia: „Eu nu voiam copii’

Citește și: Ce spune Andreea Marin despre căsătoria cu Adrian Brâncoveanu, după 5 ani de relație:„Povestea noastră…’ / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Marin a etalat la petrecerea VIVA! un accesoriu de suflet:Este un plic pe care îl purta mama mea acum 40 de ani’ / EXCLUSIV

„Potrivit DIICOT, „inculpații au creat, fără drept, în rețeaua electronică Facebook conturi fictive pe numele vedetelor TV. Aceștia au postat fotografii reale ale acestora, alături de informații personale (reale sau fabricate) care prin natura lor au cauzat prejudicii morale și de integritate, afectând imaginea și credibilitatea vedetelor în fața publicului, public care în prezent se poate manifesta neîncrezător în cazul derulării unor campanii umanitare autentice pe care acestea le-ar putea organiza', se arată în comunicatul DIICOT.

Andreea Marin – martor, Teo Trandafir – parte vătămată

Nu o dată, vedetele din showbizul autohton au tras semnale de alarmă în social media cu privire la acești escroci, însă, iată, tot au fost o mulțime de persoane de bună credință înșelate. Gruparea infracțională care a declanșat campanii umanitare în numele vedetelor a reușit să adune de la fanii acestora zeci de mii de dolari folosindu-se de paginile clonate, în perioada de aproape doi ani în care a funcționat.

Conform datelor din dosar, cel puțin 270 de utilizatori ai rețelei ar fi răspuns la campaniile fictive lansate de grupul infracțional, folosindu-se de numele unor vedete importante, precum Andreea Marin, Teo Trandafir și Iulia Vântur. Din totalul de părți vătămate, au rămas doar 80, aceștia menținându-și plângerile penale împotriva celor patru inculpați. Conform surselor, restul s-ar fi retras din dosar.

Andreea Marin și Teo Trandafir au fost chemate la DIICOT, pentru a da declarații în acest dosar. În timp ce Andreea Marin a dat declarații, dar a ales să fie doar martor în proces, Teo Trandafir a hotărât să fie reprezentată ca parte vătămată, notează Impact.ro.

Conform DIICOT, urmează ca cei patru să fie judecați pentru „comiterea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, fals informatic în formă continuată și înșelăciune în formă continuată'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton