Vlăduța Lupău, probleme serioase cu căderea părului, după naștere: „Sunt aproape cheală. Îmi e frică să...”

 Ifrim Georgiana
.

Vlăduța Lupău se confruntă cu căderea părului. Pe 6 august, frumoasa artistă a devenit mamă pentru prima oară, atunci când a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Deși este dificil să găsești echilibrul între carieră și viața de părinte, proaspăta mămică are parte de tot sprijinul soțului ei, Adi Rus, care este un tată extrem de implicat. Recent, pe contul său de Instagram, Vlăduța Lupău a vorbit despre o problemă cu care se confruntă de când a născut. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică populară de la noi din țară. În luna august, artista a devenit mama unui băiețel superb, pe nume Iair. La câteva săptămâni după naștere, cântăreața a revenit pe scenă, deoarece a vrut să-și onoreze toate programările. Recent, aceasta le-a dezvăluit urmăritorilor că se confruntă cu căderea excesivă a părului, o problemă pe care a sesizat-o imediat după naștere.

vl1vl1

Vlăduța Lupău se confruntă cu căderea părului. Nu este prima dată când artista vorbește public despre această afecțiune. Deși a fost întotdeauna complimentată pentru podoaba sa capilară, aceasta a susținut că este pe punctul de a se tunde, având în vedere că niciun tratament folosit nu a dat rezultate.

Citește și: Cum arată Vlăduța Lupău în costum de baie, la 5 luni de când a născut.Imagine rară cu artista pe plajă

Citește și: Vlăduța Lupău a plecat singură în America, pentru concerte. Cine are grijă de fiul ei:'Inima mea e…'

Citește și: Adelina Pestrițu, experiență neplăcută la o ședință foto:”Am pierdut ziua degeaba”

Citește și: „Am divorțat în același loc. Eram hotărât să nu mă mai căsătoresc”.Cum a început povestea de dragoste dintre Dan Chișu și Alina Chivulescu

Vlăduța Lupău se confruntă cu căderea părului

Pe contul său de Instagram, cântăreața de muzică populară a susținut că îi cade părul în smocuri și a postat o imagine. Se pare că Vlăduța Lupău a început să se confrunte cu această problemă după naștere și încă nu a găsit un tratament eficient.

„Mă gândesc la modul foarte serios să mă tund. Efectiv îmi e frică să mă mai pieptăn… Sunt aproape cheală', a declarat Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

În urmă cu o lună, proaspăta mămica sesiza aceeași problemă: „Sunt disperată. Abia acum, după 3 luni de la naștere, îmi cade părul ca niciodată. Exceptând faptul că părul meu cade în disperare, măcar fața mea să arate bine după naștere'.

Fiul artistei a împlinit 4 luni

Marți, 6 decembrie, fiul Vlăduței Lupău și al lui Adi Rus a împlinit 4 luni. Pe rețelele de socializare, artista a postat mai multe imagini cu micuțul Iair, înconjurat de decorațiuni de Crăciun și ghirlande luminoase. Totodată, proaspăta mămică i-a făcut o urare emoționantă fiului ei.

„Moș Nicolae…de ziua ta și eu fac 4 luni!”, a scris Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

În mai multe rânduri, cântăreața de muzică populară a susținut că își mai dorește un copil: „Îmi doresc și o fetiță, îmi mai doresc un copil, ce o vrea Dumnezeu, dar mi-am dorit ca primul să fie băiat și să-l cheme Iair. Iar dacă era fetiță era și atunci perfect, o chema Iaira'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton