Bijuteriile de la Chic Bijoux - Cadoul perfect de Crăciun 

 advertising.ringier
.

Când vine vorba de cadouri memorabile, mai ales pentru ocazii deosebite precum Crăciunul, nimic nu se compară cu bijuteriile. Nu există un moment mai bun decât ultima lună a anului (luna cadourilor) pentru a le arăta celor mai apropiați și mai dragi cât de mult înseamnă pentru tine. Fă-i să se simtă extra-speciali oferindu-le un cadou de Crăciun sub formă de bijuterii prețioase anul acesta. Dar ce model este cel mai potrivit pentru fiecare dintre membrii apropiați ai familiei și prietenii tăi? Îți prezentăm mai jos câteva sugestii creative, de la Chic Bijoux. 

Cadou de Crăciun pentru cea mai bună prietenă

Pentru o persoană apropiată din viața ta, precum cea mai bună prietenă, personalizează o brățară simplă cu șnur, dar care va avea o mare însemnătate. Va aprecia cu siguranță confortul modern al unui astfel de model, versatilitatea acestuia, având în același timp bucuria de a purta o bijuterie interesantă, oferită din suflet. Ia în considerare categoria de bratari cu snur rosu de la Chic Bijoux, unde vei găsi o mulțime de astfel de modele.

Bratara 2 surori / prietene – banut 12 mm – Aur Galben 14K – snur reglabil 

Cadou de Crăciun pentru mama

S-ar putea să nu aibă nevoie de o coroană sau de o tiara pentru a se simți atât de importantă în viața ta, dar de ce să nu-i împodobești încheietura mâinii cu o brățară superbă cu diamant natural? Optează pentru ceva atemporal, dar sofisticat, pe care îl poate purta cu încredere la ocazii speciale. Poți alege să personalizezi brățara astfel încât să poarte un mesaj de suflet, sub forma unui model care să se potrivească în același timp cu bijuteriile ei preferate, cum ar fi verigheta sau inelul de logodnă.

Bratara personalizata cu Diamant natural – Mama si fiica – Lantisor glisant ajustabil – Argint 925

Cadou de Crăciun pentru soț/tata

Soțul tău poate arăta foarte elegant și distins cu o brățară din piele neagră, piele împletită sau pietre semiprețioase. Optează pentru un model clasic, pe care îl poate purta cu majoritatea ținutelor și care să se potrivească la multe ocazii. Poți, de asemenea, să oferi un model ce poate fi personalizat pentru un pachet complet de bijuterii de Crăciun! Brățările personalizate pentru bărbați sunt o tendință în plină ascensiune care merită analizată pentru a fi oferită în dar de sărbători.

Bratara barbati – Model disc personalizat din Argint 925 impletit cu 2 straturi de piele neagra – Inchizatoare snur reglabil

Cadou de Crăciun pentru bebeluși 

Pentru micuța persoană specială din viața ta, asigură-te că alegi materiale hipoalergenice, deoarece copiii au pielea sensibilă și delicată. De exemplu, cerceii mici din metale prețioase hipoalergenice, cum ar fi aurul 14K, sunt cadouri excelente pentru fetițe. Modelele în formă de inimioară sunt extrem de delicate și reprezintă din plin dragostea pe i-o oferi zi de zi. 

Cercei copii/bebe – Model „Butterfly love” – Aur Galben 14K – Cubic Zirconia – Inchizatoare sigura cu tortita 

Puteți obține mai multe idei de cadouri de bijuterii de Crăciun pentru familia și prietenii apropiați consultând magazinul online Chic Bijoux, care conține o mulțime de piese personalizabile pentru a fi oferite cadou. De la bebeluși la bunici, există cu siguranță ceva strălucitor și frumos pentru a arăta cât de mult apreciați că îi aveți în viața voastră.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton