Soția lui Nosfe, mărturisire cu ochii în lacrimi despre perioada grea de doliu: "Zilnic sunt șocuri..."

 Dumba Gabriela
.

Soția lui Nosfe a vorbit, cu ochii în lacrimi, despre perioada grea, de doliu, după moartea bărbatului iubit. Mădălina Crețan este sfâșiată de durere după ce soțul ei a murit subit, la doar 37 de ani, în urmă cu o lună. Soția lui Nosfe suferă îngrozitor la gândul că se apropie Crăciunul, o sărbătoare iubită în familia lor, până acum, iar în acest an va trebui să împodobească singură bradul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Zilele trecute, soția lui Nosfe, aflată în doliu, a publicat pe Instagram câteva fotografii lângă bradul de Crăciun, din anii în care familia lor era în formulă completă. Anul acesta este unul extrem de greu pentru Mădălina și copilul ei, pentru că este primul Crăciun fără Nosfe.

434324434324

Prin ce trece soția lui Nosfe de când a murit artistul

Emisiunea Chefi la cuțite, de la Antena 1, este foarte specială pentru Mădălina Crețan, soția lui Nosfe. Aici au petrecut împreună clipe foarte frumoase, când au fost invitați să cânte și de aceea, tânăra se uită în continuare la emisiune pentru că o ajută să păstreze vii, în minte, amintirile cu bărbatul iubit pe care l-a pierdut recent.

Soția lui Nosfe a acceptat, într-un interviu acordat Chefi la cuțite, să vorbească despre pierderea soțului ei și perioada grea, de doliu, prin care trece.

„Adevărul este că nu simt să vorbesc, dar motivul pentru care am ales să fac asta este, prin primul rând, pentru că între noi doi și această emisiune s-a creat o conexiune. Este un lucru pe care noi doi ni l-am dorit foarte mult să-l facem împreună.

Este un lucru care știu sigur că l-am fi făcut tot împreună și simt că trebuie să continui, acum, toate lucrurile pe care noi le aveam în plan să le facem împreună. Singură sau cu el în cap, trebuie să le fac.

Citește și: Florin Zamifrescu, propunere indecentă pentru Corina Chiriac, de care a fost mereu îndrăgostit: „Nu vrei să mergem aici, în grădină, să…'

Citește și: Ce filmuleț a postat Mădălina Crețan cu regretatul ei soț, Nosfe, la trei săptămâni de la moartea lui: „Fără tine e tot mai greu…'

Citește și: Cine e alături de Mădălina Crețan, după moartea lui Nosfe:’Este vorba despre…’

Mă uit la emisiune pentru că îmi amintește foarte mult de cât de bucuroși eram în perioada respectivă.

Probabil că atunci când nu te lovești de niște lucruri, zilnic, poți să-ți setezi gândul că el încă există. Dar când primești mesaje pe care vrei, instinctiv, să le trimiți mai departe către persoana respectivă… Zilnic sunt niște șocuri.

Apreciez și le mulțumesc mult celor care îmi sunt alături. Spre exemplu, Flori (nr. de la Chefi la cuțite) și-a luat bilet de avion și a venit din Paris să stea cu mine”, a declarat Mădălina Crețan într-un interviu acordat emisiunii Chefi la cuțite.

Soția lui Nosfe, mesaj emoționant pe Instagram, în perioada de doliu

Mădălina Crețan a povestit recent, pe Instagram, despre căsnicia sa cu Nosfe.

Mădălina Crețan a mărturisit că soțul ei a fost motivația sa zilnică și încerca să facă totul perfect pentru acesta.

Îmi tot spune lumea că sunt sau că am fost soția perfectă… eu nu sunt perfectă, nimeni nu e perfect. Perfectul există, poate, doar în Dumnezeu. Dar da, am aspirat către perfecțiune pentru că am avut motivație zilnică, pentru că el a fost perfect în ochii mei, pentru că femeia își dorește să devină perfectă pentru bărbatul ei perfect.

Eu nu știam să gătesc, dar am învățat și am transformat gătitul în ceva special pentru că lui îi plăcea mâncarea. Nu știam să ofer dragoste pentru că tata și-a dorit băiat și pentru că m-a crescut cu decât să vii acasă bătută, mai bine să nu mai vii!', dar el mi-a oferit atât de multă încât m-am simțit responsabilă să i-o întorc înzecit.

Eu nu-mi doream neapărat copil pentru că eu eram o răsfățată, o copilă căpiată, dar el m-a făcut să simt că dragostea dintre noi e atât de mare și de puternică încât nu o mai putem ține doar în noi doi și trebuie să o mai punem într-un suflet. Eu eram răutăcioasă pentru că decât să plângă mama, mai bine să plângă mă-sa', dar el m-a învățat că oamenii sunt greu încercați de viață și că mai bine îi înțeleg decât să îi condamn.

Eu nu stăteam la alintat și la îmbrățișat pentru că nu eram un animăluț de companie', dar el avea atât de mult de oferit încât nu mai aveam unde să fug să scap de toată dragostea și apoi am realizat de fapt, cât de bine se simte să te lași iubit.

Deci, nu am fost perfecți, dar ne-am iubit imperfecțiunile, nu am fost perfecți dar ne-am dorit să fim unul pentru celălalt cea mai bună versiune a noastră și atât cât a fost, povestea noastră în această viață a fost perfectă. Pentru noi', a fost mesajul Mădălinei Crețan pe rețelele de socializare.

Soția lui Nosfe spunea că ar avea de fiecare dată această viață pe care a avut-o cu Nosfe pe pământ, dacă i s-ar da alegerea, chiar dacă ar știe că totul se va sfârși după ce vor fi împreună nouă ani.

„Dacă mâine ar veni Dumnezeu la mine și mi-ar zice îți dau o viață lungă și bună cu un alt bărbat sau viața asta cu bărbatul ăsta care o să se termine așa, după 9 ani' am să aleg la nesfârșit viața asta pentru că alți 1000 de bărbați în alte 1000 de vieți nu mă vor face să îi iubesc așa cum te-am iubit și te iubesc pe tine și alți 1000 de bărbați nu mă vor iubi așa cum ai făcut-o tu!', a scris Mădălina Crețan pe rețelele de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton