Oana Radu a împlinit 29 de ani. Ce urare i-a făcut soțul ei, Cătălin Dobrescu: „Cea mai ambițioasă femeie”

 Ifrim Georgiana
.

Oana Radu a împlinit 29 de ani. Miercuri, 7 decembrie, cunoscuta cântăreață își sărbătorește ziua de naștere. Pe rețelele de socializare, aceasta a publicat un selfie și a distribuit mai multe urări pe care le-a primit din partea persoanelor apropiate din viața ei. Iată ce gânduri i-au transmis aceștia artistei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Radu este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Aceasta și-a câștigat popularitatea după participarea la emisiunea „X Factor', acolo unde a cucerit inimile juriului și ale telespectatorilor cu vocea sa. Ulterior, fosta concurentă de la emisiunea de talente a trecut printr-o transformare fizică spectaculoasă, asta după ce a reușit să slăbească peste 60 de kilograme în timp-record. Astăzi, 7 decembrie, artista a împlinit 29 de ani și a publicat câteva imagini pe Instagram, cu ocazia acestei zile speciale.

oa10oa10

Oana Radu a împlinit 29 de ani. După succesul pe care l-a cunoscut la „X Factor', cântăreața a lansat hit după hit, a avut numeroase apariții televizate și a lansat o afacere cu diete și una cu lenjerii modelatoare.

Citește și: Cum își câștigă Oana Radu banii, în pandemie:„Mă trezesc la 5 dimineața'

Citește și: Cum trișează Oana Radu în dieta impusă de soțul ei.Ce mâncare nu refuză niciodată

Citește și: Nico recunoaște că există rivalitate în industria muzicală.Ce spune despre Luminița Anghel și Monica Anghel: „Cu cele două…”

Citește și: Corina Chiriac a fost la un pas să rateze „Steaua fără nume”:”Nu mai puteam vorbi”. Cine a salvat-o, în ultima clipă

Oana Radu a împlinit 29 de ani

Astăzi, frumoasa cântăreață a împlinit vârsta de 29 de ani. Pe contul său de Instagram, aceasta a postat un selfie din mașină, alături de descrierea „birthday girl' (n.r. sărbătorita). Totodată, Oana Radu a distribuit mai multe urări pe care le-a primit din partea prietenilor ei.

„La mulți ani de succes! Îmi e dor de tine', „La mulți ani sănătoși și fericiți!', „La mulți ani, iubire!', sunt doar câteva dintre mesajele primite de artistă.

Cătălin Dobrescu, soțul acesteia, a postat două imagini de cuplu, care îi surprinde pe cei doi la începutul relației și acum. În dreptul acestora, antrenorul de fitness a scris: La mulți ani soției mele! Cea mai frumoasă, puternică și ambițioasă femeie'.

„Ne contrazicem foarte mult'

Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au căsătorit în urmă cu aproape doi ani. Invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune, artista a susținut că relația decurge la fel de bine ca la început, mărturisind că soțul ei este cel care o ajută să rămână determinată și să respecte programul de antrenamente.

„Lucrurile se țin destul de proaspete între noi pentru că suntem două firi destul de piperate. Nu neapărat că ne certăm, însă ne contrazicem foarte mult. Toate discuțiile noastre sunt doar de la subiectul mâncare. 'De ce ai mâncat? De ce n-ai făcut astăzi ca lumea antrenamentul? Câte zile vrei să mai mănânci? Câte mese interzise vrei?'(…) Mănânc și pe ascuns. El mă ceartă la ce vede.(…) Dumnezeu îmi ajută că am un om așa lângă mine. Dacă ar fi fost Cătă ca mine, nu cred că mă mai vedeați… vă trebuia ceva să mă filmați din satelit. Era rău de tot',  a spus Oana Radu.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton