Vlăduța Lupău a născut. Primele imagini cu bebelușul: „Bine ai venit pe lume, minunea mea!”. Ce nume special i-a ales

 Miniosu Alexandra
.

Vlăduța Lupău a născut. Intepreta de muzică populară a devenit astăzi, 6 august 2022, mamă pentru prima dată. Fericita veste a fost făcută publică de solistă pe rețelele de socializare, dorind să împărtășească împreună cu fanii ei această bucurie imensă. În plus, soția lui Adi Rus a făcut și primele declarații. Totodată, îndrăgita cântăreață a postat și primele imagini cu bebelușul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Astăzi, 6 august 2022, Vlăduța Lupău a născut, chiar de sărbătoarea Schimbării La Față A Domnului. Solista de muzică populară și soțul ei, Adi Rus sunt în culmea fericirii, pentru că li s-a îndeplinit cel mai mare vis. Cântăreața și partenerul ei de viață au devenit, în sfârșit, părinți. Extrem de emoționați, cei doi și-au strâns pentru prima dată fiul în brațe, copil pe care și l-au dorit de mulți ani.

vladuta-lupau-1-2vladuta-lupau-1-2

Citește și: Ce greutate are acum Vlăduța Lupău.Câte kilograme s-a îngrășat în timpul sarcinii

Citește și: De ce a refuzat Vlăduța Lupău să-i ia numele soțului, după căsătorie:„Am muncit de mică pentru ca…'

Citește și: Maria Constantin a făcut atac de panică la Splash! Vedete la apă. Antrenorul:„Are niște traume. Suferă'

Citește și: Diana Gureșoaie a ajuns de urgență la spital.Riscă să-i fie amputat piciorul

Vlăduța Lupău a născut

E bucurie mare în familia Vlăduței Lupău! Artista a devenit mamă pentru prima oară și a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Cea care a făcut anunțul a fost chiar artista. Vedeta a făcut primele declarații după naștere pe rețelele de socializare. Tot acolo, soția lui Adi Rus a postat și primele imagini cu băiețelul ei, poze ce le-au topit instant inimile internauților.

După luni bune de așteptare, Vlăduța Lupău și-a strâns, în sfârșit, fiul nou-născut la piept. Fire deschisă, vedeta a decis să nu păstreze această mare bucurie doar pentru ea și familia ei. În urmă cu scurt timp, cântăreața a postat primele imagini cu micuțul, însoțite de un mesaj de suflet. Fotografiile au strâns rapid sute de like-uri, iar numărul lor e în creștere.

Fiul Vlăduței Lupău s-a născut pe data de 6.08.2022, la ora 1:39, prin cezariană. Potrivit datelor publicate de artistă, micuțul Iair cântărește 3.200 de grame și are o lungime de 51 de centimetri. În dreptul prenumelui este trecut „Iair', iar în dreptul numelui „Rus Lupău'.

Cu această ocazie, vedeta i-a dezvăluit și numele băiețelului: Iair. Este un nume biblic, cu o puternică semnificație, mai ales pentru fericiții părinți.

„Iair… știam că îți vei alege o zi binecuvântată în care să vezi lumina zilei! Bine ai venit pe lume minunea mea!', a scris Vlăduța Lupău pe Instagram.

Artista, mesaj emoționant pentru fiul ei, Iair

Vlăduța Lupău și-a continuat mesajul printr-o „scrisoare' emoționantă pentru fiul ei nou-născut.

„Continui scrisoarea către tine… știi că ți-am zis că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu iar El îți va da totul… ei bine cu asta începem drumul vieții tale!

Lumea asta puiule… este cum ești tu cu ea! Așa că dacă tu ești bun, îți va întoarce bunătate iar dacă nu.. să nu te aștepți să vină binele. O să ți se greșească și o să faci si tu greșeli însă întoteauna să te gândești că nu cei din jurul tău nu trebuie să te vadă când faci un lucru rău sau să se supere că ai greșit … ci întoteauna să te gândești că Dumnezeu te vede…de El nu te poți ascunde și de la El vine răsplata la tot ceea ce vei face pe această lume!

O să crești și o să trăiești așa cum trăim fiecare, cu bune și cu rele însă vreau să te rog, atunci când îți dorești ceva cu adevărat LUPTĂ și nu renunța niciodată, iar eu… voi fi lângă tine întodeauna si pentrutodeauna!

Îmi doresc să ai o viață ușoară, binecuvântată și să fim împreună mulți ani pe acest pământ …eu cu tine și cu tati tău…apoi cu copiii tăi și apoi nu îndrăznesc mai mult…

De azi, tu mi-ai dat cel mai frumos nume mama' …iar pentru asta eu îți mulțumesc și îi dau slavă Lui… pentru că vreau să știi că de multe ori nu credeam că și pe mine mă va alege un suflet să-i fiu mamă, dar iată-te! M-ai ales tu!

Iar tu… în viața aceasta, am să fac în așa fel încât să îmi fi cea mai bună carte de vizită! Nu vreau ca să-ți zică lumea Ești băiatul Vlăduței…' ci mie să-mi zică Ești mama lui Iair!'

Închei și îți fac cunoștința cu prima femeie din viața ta care îți spune din toată inima. TE IUBESC! Eu, mami!', a conchis artista.

Adi Rus și-a strâns pentru prima oară fiul în brațe

Și soțul Vlăduței Lupău, Adi Rus, a fost la fel de emoționat de prima întâlnire cu fiul lui. Acesta a postat prima imagine cu micuțul, în timp ce-l ține în brațe, fotografie însoțită de un mesaj de suflet, adresat atât micuțului, cât și solistei.

„Iubirea mea,soarele meu,te-am dorit,ne-am rugat si te-am primit în aceastã zi de sărbătoare 06.08.2022 Nu o să pot să-i multumesc vreodata Lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat. O sa te învăt un singur lucru să ai frica doar de Dumnezeu în viata asta si să te rogi Lui. Rus Iair,esti BINECUVANTAREA MEA! PS:a fost dragoste la prima vedere. @vladutalupau te iubim cel mai mult,mama eroina', a scris Adi Rus pe rețeaua socială.

Ce spunea Vlăduța Lupău despre numele fiului ei, înainte să nască

Înainte să nască, Vlăduța Lupău ne făcea primele declarații despre numele bebelușului. De curând, cântăreața ne spunea că micuțul și l-a ales singur.

„Ne-am gândit la un nume încă din primele zile! Și-a ales singur numele… O să vă spun povestea numelui când vine pe lume. (râde)’, ne-a spus Vlăduța Lupău.

Artista, despre creșterea bebelușului

Cu ceva timp înainte de a-l aduce pe lume pe fiul ei, Vlăduța Lupău ne-a dezvăluit ce planuri are în ceea ce privește creșterea lui. Conform spuselor ei, când va fi nevoie, cel mic va sta cu bunicii, în primele luni, iar, ulterior, vedeta plănuiește să angajeze o bonă.

„Înainte ziceam că atunci când voi avea un copil, îl las cu oricine și plec. Însă m-am cam schimbat. Nici nu a venit încă pe lume și deja nu vreau să-l las cu nimeni. De voie de nevoie, însă, va sta cu bunicii atâta timp cât voi lipsi. Asta în primele luni, după care ne-am gândit sa ne luăm o bonă care să stea cu noi in casă', ne-a spus Vlăduța Lupău, cu scurt timp înainte să nască.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Alexandra Vaidan

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton