Ce stațiune de pe litoralul românesc evită Dan Negru: „De ce m-aș duce eu să văd toți cocalarii cu șampania?”

 Ifrim Georgiana
.

Ce stațiune de pe litoralul românesc evită Dan Negru. Prezentatorul de la Kanal D este adeptul vacanțelor în străinătate, însă a susținut că, ori de câte ori are ocazia, vizitează și litoralul românesc. Recent, acesta a petrecut câteva zile în Eforie Nord și a publicat un videoclip cu situația dezolantă din gară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ce stațiune de pe litoralul românesc evită Dan Negru. Dan Negru a mărturisit că se întoarce cu drag pe litoralul românesc, însă peisajul din ultimii ani nu mai are nimic de-a face cu ceea ce era pe vremea când făcea emisiuni la Radio Vacanța. De la începutul sezonului estival, prezentatorul a petrecut sejururi atât în stațiunile din România, cât și în Grecia. Nici litoralul elen nu l-a impresionat pe acesta, susținând că „a ajuns demult un ghetou' și „pare în multe locuri o adunătură de Eforie a anilor ’90'.

egru-1egru-1

Ce stațiune de pe litoralul românesc evită Dan Negru. Prezentatorul a mărturisit că asociază una dintre stațiunile românești cu locul în care „cocalarii umblă cu șampania'. Iată despre ce este vorba!

Citește și: Ce moștenire valoroasă vrea Dan Negru să le lase copiilor lui:„Le-am și pus pe perete când n-oi mai fi eu, să rămână pentru ei'

Citește și: Cum își educă Dan Negru copiii:”Nu se uită deloc la televizor…”

Citește și: Ce dietă ține Anamaria Prodan la 49 de ani:”Am grijă de mine, căci vârsta nu iartă”

Citește și: Marcela Fota a fost criticată dur de o colegă de breaslă, după ce s-a cuplat cu un tânăr de 23 de ani: „Ce drame făcea”

Ce stațiune de pe litoralul românesc evită Dan Negru

Prezentatorul emisiunii „Jocul cuvintelor' a susținut că nu ar dori să-și petreacă sejurul în Mamaia, din cauza publicității care i s-a făcut. Acesta este de părere că televiziunile au promovat o anumită opulență, motiv pentru care mulți turiști evită această stațiune.

„Îmi este drag litoralul romanesc, mă întorc acolo cu drag. Și daca noi toți suntem pe online arătând nereguli, nu le arătam cu ura, ci de dragul de a ne întoarce la normalitate, nu de altceva. Nu mă pricep eu la litoral, la turism, bănuiesc că litoralul de anul acesta, Mamaia, trage ponoasele anilor care au trecut. Vine decontul în care tu băgai preturi mari.

Și televiziunile astea promovau. Când dădeai drumul la televizor, la știrile de la orice ora, erau cei care umblau cu șampania, pe mine că om normal, mă speriau. De ce m-aș duce eu să văd toți cocalarii care umbla cu șampania. Asta era asocierea cu Mamaia. Mă speria pe mine. Mai bine mă duc în Grecia, în Bulgaria, pe unde o fi. Te speria să vezi toate fetele alea care stăteau, toți oamenii cu șampania', a susținut Dan Negru, potrivit kanald.ro.

„Litoralul romanesc este frumos'

Dan Negru a mărturisit că a adunat numeroase amintiri frumoase pe litoralul românesc, acolo unde a lucrat câțiva ani buni.

„Nu cred că aia e Mamaia. Nu cred că rămâne din Mamaia șampania ăluia care o cara în spate. 20 000 de euro șampania, nu cred că asta e Mamaia. Mie îmi e dragă Mamaia. Am lucrat ani de zile la radio, la Mamaia, la Radiovacanță.

Începeam sezonul la începutul lunii mai și terminam la sfârșitul lunii octombrie. Eu am amintiri foarte frumoase cu Mamaia, copiii mei au amintiri frumoase cu Mamaia și cred că e o greșeală majoră. Litoralul romanesc este frumos, mie îmi e drag și mă întorc întotdeauna cu drag la Marea Neagra. Nu a fost niciun an în care eu să nu fi lipsit de la mare. Nu există an în care eu să nu fi fost la Marea Neagră', a adăugat acesta potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton