Cum a slăbit Florin Dumitrescu 10 kilograme în 21 de zile. Cele trei alimente de bază în această dietă

 Laciu Andreea
.

Mulți fani s-au întrebat care este secretul juratului de la Chefi la Cuțite când vine vorba despre kilogramele în plus. S-a aflat cum a slăbit Florin Dumitrescu 10 kilograme în doar 21 de zile. Sunt trei alimente de bază în această dietă, dar și niște reguli extrem de stricte pe care trebuie neapărat să le urmezi dacă vrei să aplici această cură de slăbire.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari de la noi din țară. Însă, această meserie vine la pachet și cu riscul acumulării de kilograme în plus. Atunci când nu este mulțumit de ceea ce vede pe cântar, juratul de la Chefi la Cuțite apelează la o dietă neobișnuită, care îi permite să slăbească zece kilograme în doar trei săptămâni.

cum-a-slabit-florin-dumitrescu-1cum-a-slabit-florin-dumitrescu-1

Cum a slăbit Florin Dumitrescu

Este un gurmand care își petrece majoritatea timpului în bucătărie. Dacă mai ținem cont și de faptul că în timpul filmărilor este nevoit să guste din zeci de farfurii, atunci este de înțeles că are probleme cu păstrarea siluetei. Cu toate acestea, juratul de la Chefi la Cuțite are un truc eficient în mânecă, la care apelează atunci când vrea să dea jos rapid mai multe kilograme.

Dieta este una cât se poate de strictă și nu o recomandă nimănui fără ca persoana care dorește să o urmeze să fi consultat un medic. În această cură de slăbire se alternează trei alimente: varză, orez și piept de pui. În primele trei zile mănânci doar varză, în următoarele trei zile ai voie să consumi doar orez, apoi urmează încă trei zile în care poți mânca doar piept de pui. În cea de-a zecea zi, ai voie să consumi doar legume crude sau legume gătite la grătar.

În cea de-a doua etapă, se reia întregul proces descris mai sus. După ce a urmat această cură de slăbire, Florin Dumitrescu a mărturisit că a dat jos 10 kilograme, conform Mediaflux.

Citește și: De ce a refuzat chef Florin Dumitrescu să participe la America Express: „Nu îmi place să…”

Citește și: Maria Constantin a făcut atac de panică la Splash! Vedete la apă. Antrenorul: „Are niște traume. Suferă'

Citește și: Chef Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina, au împlinit 8 ani de căsnicie: „Draga mea, te mai măriți o dată cu mine?'

Citește și: Diana Gureșoaie a ajuns de urgență la spital. Riscă să-i fie amputat piciorul

Florin Dumitrescu și Cristina Sima au împlinit 8 ani de căsnicie

Cu toate că are o viață profesională extrem de activă, juratul de la Chefi la Cuțite are mereu grijă să petreacă suficient timp alături de soția lui, dar și de cele două fiice. Anul acesta, Florin și Cristina au sărbătorit împlinirea a opt ani de căsnicie, iar îndrăgitul bucătar i-a transmis public un mesaj emoționant.

„Una dintre cele 3 cele mai fericite zile din viața mea. Pe 7 iunie 2014 am dansat la nuntă noastră, pe melodia All of Me, am avut o nuntă zic eu perfectă, muzică bună, prieteni și familia aproape.

Nu o să uit niciodată când am văzut-o în rochia de mireasă în ușa bisericii, m-a impresionat frumusețea ei, eleganța și strălucirea. Ce e mișto, e că sentimentul nu a dispărut deloc, iar cine zice că dragostea durează doar 3 ani, nu ne cunoaște pe noi doi. Așa că, dragă mea, te mai măriți o dată cu mine?’, a scris el pe rețeaua socială. 

Cum și-a cunoscut soția

Au deja opt ani de căsnicie, două fetițe adorabile, dar se iubesc și acum ca doi îndrăgostiți. Florin Dumitrescu și Cristina s-au cunoscut atunci când ea avea 27 de ani, iar el avea 22. Ea era de meserie jurnalist și s-a dus în restaurantul lui ca să îi ia un interviu. Atunci el i-a făcut un desert special ca să o impresioneze.

S-au adăugat reciproc în lista de prieteni de pe Facebook și au început o frumoasă relație. Cu toate că mulți se așteptau să se despartă după o perioadă scurtă de timp, iată că iubirea a fost mai puternică decât orice obstacol.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton