Ce se întâmplă între Nicola și fostul soț, la 15 ani de la divorț: „Nu că am avea ceva unul cu celălalt, dar...”

 Cruceru Cristina
.

Ce se întâmplă între Nicola și fostul soț, la 15 ani de la divorț. Cunoscuta artistă a dezvăluit care este relația dintre ea și Mihai Alexandru, fostul ei partener de viață, la ani buni după ce și-au spus adio definitiv. Artista, în vârstă de 53 de ani, și Mihai Alexandru, 56 de ani, au fost căsătoriți din 1992 până în 2007 și au colaborat chiar și pe plan profesional. Cum se înțeleg acum?

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ce se întâmplă între Nicola și fostul soț, la 15 ani de la divorț. Cum se înțelege Nicola cu fostul soț, la 15 ani de la divorț. Nicola și Mihai Alexandru au fost căsătoriți o lungă perioadă și au împreună doi copii, pe Maria și pe Jonathan. Cei doi au fost căsătoriți din 1992 până în 2007 și au colaborat chiar și pe plan profesional. La 15 ani de la divorț, cântăreața a vorbit despre fostul ei partener de viață și despre cum se înțelege cu acesta.

Nicola1Nicola1

Nicola a dezvăluit că nu mai colaborează, pe plan profesional, cu tatăl copiilor ei, însă recunoaște că ține legătura cu acesta, însă doar atunci când este vorba despre copii.

„Nu mai colaborez cu fostul soț, nu că am avea ceva unul cu celălalt, vorbim. Dar vorbim numai despre copii, şi doar atunci când este cazul. Fiecare are viața lui', a declarat Nicola, pentru Click!

Citește și: Drama trăită de Nicola după moartea mamei sale: „A doua zi după înmormântarea ei…”

Citește și: Nicola, dată cu capul de geam, în autobuz: „Eram umflată. Am simțit că mi s-a zdruncinat creierul'

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Bianca Drăgușanu nu l-a însoțit pe Gabi Bădălău, la nunta lui Florin Salam: 'Pentru mine, nu există aceste persoane'

Citește și: Lidia Buble, despre Răzvan Simion la doi ani de la despărțire: „Are gusturi rafinate. M-a învățat…”

„Noi avem doi copii, dar și eu, şi el mai avem câte unul'

Nicola și Mihai Alexandru păstrează legătura doar atunci când este necesar, fiind vorba despre copiii lor. Artista a vorbit și despre ocupațiile Mariei și ale lui Jonathan, ambii fiind pasionați de artă.

Noi avem doi copii, dar și eu, şi el mai avem câte unul, aşadar fiecare are câte trei copii. Maria și Jonathan sunt ai noștri. Maria este foarte bună la muzică, iar Jonathan este și actor, și compozitor, vrea să meargă pe partea de compoziții. Avem discuții cu el, pentru că are o voce excepțională, a făcut canto clasic și noi îi spunem că trebuie să fie în față, dar nu ne înţelegem cu el, vrea să fie în spatele scenei.

E foarte bun în ceea ce face, însă până la urmă lăsăm lucrurile să se așeze, pentru că nici mie nu-mi plăcea să-mi spună părinții ce să fac. Și eu îmi doream să fac altceva. E foarte încăpățânat, fiind Scorpion. Și e mai bine să îl lăsăm în pace, să se așeze el singur pe drumul lui', a mai spus Nicola, conform sursei citate.

Artista nu este într-o relație

Mihai Alexandru și-a refăcut viața, după despărțirea de Nicola, însă artista a preferat să rămână singură. Aceasta a mărturisit și motivul pentru care a ales să nu mai fie văzută cu vreun bărbat: „Sunt singură, nu am timp de iubire. Așa e treaba acum, chiar dacă am admiratori'.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton