Vladimir Putin a luat parte la funeraliile lui Vladimir Jirinovski. A adus trandafiri roşii şi s-a închinat lângă sicriu

 Dumba Gabriela
.

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a participat la funeraliile liderului naţionalist Vladimir Jirinosvski, de care a fost apropiat. Vladimir Putin a venit cu un buchet de trandafiri roşii pentru a-şi lua rămas bun de la liderul Partidului Liberal Democrat din Rusia (PLDR), Vladimir Jirinovski, care a decedat, marți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Slujba de înmormântare a avut loc de dimineață, în Catedrala Mântuitorul Hristos, și a fost ținută de Patriarhul Kiril al Moscovei și al Întregii Rusii. Jirinovski va fi înmormântat la cimitirul Novodevici. Putin părea vizibil afectat de moarte politicianului naţionalist. El a ţinut un moment de reculegere lângă sicriul lui Jirinovski, după care s-a închinat.

787787

Vladimir Jirinovsk era foarte apropiat de Vladimir Putin

Vladimir Jirinovski a murit pe 6 aprilie, după o lungă boală. Pe 2 februarie a fost internat la Spitalul Clinic Central din Moscova cu coronavirus, medicii au diagnosticat leziuni pulmonare extinse, 75%.

Citește și: Ce a răspuns Elena Udrea când a fost întrebată dacă a fost iubita lui Traian Băsescu:'Este cea mai importantă persoană din viața mea, după părinții mei!'

Citește și: Mihai Mitoșeru regretă că a divorțat de Noemi:'A fost o greșeală. Mi-am dat seama prea târziu…'

Citește și: Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, atac la adresa lui Reghe:'A decăzut rău'

În perioada 1989-1992 a fost președinte al Partidului Liberal Democrat al URSS, iar din aprilie 1992 – președinte al Partidului Liberal Democrat din Rusia.

În decembrie 2000, prin Decretul președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin i s-a conferit titlul onorific „Avocat al Federației Ruse' pentru activitatea sa legislativă activă și serviciile de întărire a statului.

Mesajul lui Vladimir Putin în ziua morții lui Vladimir Jirinovski

„Fondatorul și liderul permanent al unuia dintre cele mai vechi partide politice din țară, a făcut multe pentru formarea și dezvoltarea parlamentarismului rus, a legislației interne și s-a străduit sincer să contribuie la rezolvarea celor mai importante probleme naționale.

Și întotdeauna, în orice audiență, în cele mai aprinse discuții, a apărat poziția patriotică, interesele Rusiei', a transmis Putin, pe 6 aprilie, în ziua morții lui Jirinovski.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton