Cine este Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea. Ce diferență de vârstă e între ei

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea. Pe Elena Udrea o cunoaște toată țara, dar puțină lume știe cine este, de fapt, iubitul ei. Fosta politiciană și Adrian Alexandrov au împreună o fiică, pe nume Eva Maria. Între ei cei doi parteneri există o diferență de vârstă de peste 10 ani. Iată cu ce se ocupă tatăl fiicei fostei „blonde de la Cotroceni'!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea. De mai bine de cinci ani, Elena Udrea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Alexandrov. Cei doi au împreună o fiică. Rodul iubirii lor se numește Eva Maria, iar micuța seamănă leit cu părinții ei.

elena-udrea-iubit-2elena-udrea-iubit-2

Între Elena Udrea și iubitul ei există o diferență de vârstă de 13 ani. Fosta politiciană, născută pe 26 decembrie 1973, are 48 de ani, iar Adrian Alexandrov, născut pe 5 februarie 1987, are 35 de ani. Acest lucru nu a reprezentat niciodată un impediment în relația lor, dovada cea mai mare fiind fiica pe care o au împreună.

Citește și: Ce relație a fost, în anii ’90, între Elena Udrea și fotbalistul Ilie Stan:”O femeie deosebită”

Citește și: Ce a răspuns Elena Udrea când a fost întrebată dacă a fost iubita lui Traian Băsescu:”Este cea mai importantă persoană din viața mea, după părinții mei!”

Citește și: Mihai Mitoșeru regretă că a divorțat de Noemi:”A fost o greșeală. Mi-am dat seama prea târziu…”

Citește și: Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, atac la adresa lui Reghe:”A decăzut rău”

Cine este Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea

Elena Udrea și Adrian Alexandrov nu sunt căsătoriți, însă, potrivit Antena Stars, își doresc acest lucru. În urmă cu ceva timp, bărbatul spunea că vârsta e un impediment doar pentru acei oameni care trăiesc după gura altora.

„Vârsta este un impediment pentru cei care aleg să-și trăiască viața după gurile altora', susținea, mai demult, Adrian Alexandrov.

Ce diferență de vârstă e între ei

Cine este Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea. Tot la acea vreme, Adrian Alexandrov susținea că diferența dintre el și Elena Udrea ar fi mai mică, însă datele arată altceva. Iubitul vedetei spunea că are ce învăța de la partenera lui, pentru că are o experiență mare de viață.

„Nu e o diferenţă de vârstă atât de mare, doar 10-11 ani diferenţă între noi. Eu mă consider un om matur care are ce învăţa de la o femeie ca Elena, pentru că are experienţă de viaţă destul de mare. Ne sprijinim unul pe celălalt', a mai declarat iubitul Elenei Udrea, în urmă cu ceva timp.

Cu ce se ocupă iubitul Elenei Udrea

Cine este Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea. Adrian Alexandrov este originar din Tulcea. Potrivit stirilekanald.ro, iubitul Elenei Udrea Acesta a absolvit London Academy of Media Film and TV Presenter. De asemenea, el a activat și în lumea modelling-ului. Bărbatul a defilat chiar și în cadrul prezentărilor lui Cătălin Botezatu. După ce a încheiat acest capitol, el a fost steward pentru cei de la Emirates, unde ar fi câștigat sume mari de bani.

În prezent, Adrian Alexandrov activează ca broker imobiliar, mai scrie sursa citată. La finele lui 2017, el și-ar fi extins afacerile. Atunci, iubitul Elenei Udrea ar fi cumpărat o companie imobiliară pe care a afiliat-o celui mai mare furnizor din lume pe segmentul agențiilor imobiliare. Cea care l-ar fi încurajat să facă asta ar fi fost nimeni alta decât partenera lui.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov au împreună o fiică

Fiica Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov a venit pe lume pe 20 septembrie 2018. Micuța s-a născut într-o maternitate din Costa Rica.

Primul an a fost unul destul de delicat pentru fetiță, pentru că fosta politiciană ajunsese după gratii după ce a născut. Ulterior, ea a fost eliberată.

Elena Udrea, condamnată la șase ani de închisoare cu executare, în dosarul Gala Bute

Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare cu executare, în dosarul Gala Bute. Hotărârea a fost luată joi, 7 aprilie 2022, de către instanța supremă. Decizia instanței nu mai poate fi contestată. Aceasta a fost luată cu majoritate de voturi și este definitivă. Astfel, iubita lui Adrian Alexandrov va ajunge direct în spatele gratiilor.

Joi, un complet compus din cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins ca nefondate contestațiile în anulare depuse de către Elena Udrea şi ceilalţi inculpaţi din dosarul Gala Bute. Astfel, fostul ministru al Turismului urmează să execute condamnarea de 6 ani de închisoare.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton