Cum arată Cleopatra Stratan nemachiată. S-a filmat fără niciun strop de machiaj

 Dumitrache Laura
.

Cum arată Cleopatra Stratan nemachiată. Artista a renunțat complet la filtrele de înfrumusețare și machiaj, arătându-le internauților cum arată ea naturală. Soția lui Edward Sanda s-a afișat în fața fanilor ei așa cum arată când se trezește dimineață. Cum au reacționat internauții?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Tot mai multe vedete au decis să își arate chipul fără niciun strop de machiaj. Să fii vedetă nu este chiar atât de ușor! Pentru a fi pe placul fanilor, celebritățile trebuie să arate foarte bine, apelând la ajutor make-up artiștilor. Ei bine, printre vedetele care au ales să își arate fața nemachiată se află și Cleopatra Stratan.

Cleopatra StratanCleopatra Stratan

Cleopatra Stratan este activă pe rețelele de socializare, acolo unde are o comunitate mare de fani. Artista îi ține la curent pe fanii ei cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. De această dată, vedeta i-a surprins după ce s-a afișat complet nemachiată, fără filtre de înfrumusețare.

Citește și: Edward Sanda, surpriză pentru Cleopatra Stratan:”Ne dorim o familie numeroasă, să ne cumpărăm o casă!”

Citește și: Cleopatra Stratan, replică jignitoare pentru Bursucu în direct, la TV:”Era prima întrebare a oricărui idiot…”

Citește și: Cine este Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea.Ce diferență de vârstă e între ei

Citește și: Nicolae Botgros, îndurerat de moartea lăutarului Anatol Ciobanu:”Adio, prietene cu care am copilărit!”

Cum arată Cleopatra Stratan nemachiată

Cleopatra Stratan este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Cântăreața formează un cuplu cu Edward Sanda, iar anul trecut și-au unit destinele. Recent, Cleopatra le-a făcut o surpriză fanilor din mediul online și s-a afișat complet nemachiată. Vedeta a renunțat complet la filtrele de înfrumusețare și la machiaj, afișându-se complet naturală.

Soția lui Edward Sanda a demonstrat tuturor că este frumoasă și fără pic de machiaj. Artista are un ten neted și fără probleme, iar fanii au complimentat-o pentru acest gest. „Am decis să vă arăt și partea asta. (…) Acum o să mă machiez cu voi aici, ca să vedeți (…)”, le-a spus Cleopatra Stratan fanilor.

Cum au reacționat fanii când au văzut-o nemachiată pe Cleopatra Stratan

Cleopatra Stratan a vrut să le arate internauților și cum arată nemachiată și cu machiaj. Așadar, după ce s-a filmat fără machiaj, Cleopatra s-a machiat chiar în fața celor care o urmăresc, iar fiecare a putut să vadă secretele ei în materie de make-up. Urmăritorii săi a fost surprinși de cum s-a afișat artista, iar complimentele nu au întârziat să apară.

Cleopatra Stratan nu și-a schimbat numele după căsătoria cu Edward Sanda

Cleopatra Strata, 19 ani și Edward Sanda, 24 de ani, s-au cununat religios în august, anul trecut. Cei doi au făcut cununia în timpul pandemiei, având un eveniment restrâns doar cu apropiații la Chișinău. Chiar dacă s-au căsătorit, Cleopatra nu și-a schimbat numele de familie.

Fiecare cu numele lui. Am zis că dacă suntem amândoi artiști… oricum pe YouTube și la concerte sau în presă, lumea s-a obișnuit ca ea să apară așa și n-avea sens', a spus Edward Sanda.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton