Vlad Gherman, prima aniversare după despărțirea de Cristina Ciobănașu: "Sunt extrem de fericit"

 Laciu Andreea
.

După ce a trecut cu bine peste primul 14 februarie ca burlac după nouă ani, acum Vlad Gherman a avut parte de prima aniversare după ce s-a despărțit de Cristina Ciobănașu. Actorul din Adela i-a ținut la curent pe fanii lui cu ceea ce s-a întâmplat de ziua lui de naștere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Vlad Gherman a reușit să își închirieze un apartament. Inițial a stat la sora lui și la un verișor, așa cum mărturisea chiar el pe Youtube. După ce a plecat din casa Ruxandrei Ion, acolo unde locuia împreună cu Cristina Ciobănașu, Vlad a avut parte de o perioadă extrem de stresantă. Din fericire, lucrurile par să se așeze pe un făgaș normal acum.

„Sunt în noul meu apartament. Nu vreau să vi-l arăt, pentru că o să fac un vlog. Am filmat o grămadă și o să mă apuc să-l montez. De ziua mea o să dorm în noul meu pat, în noul meu apartament și sunt extrem de fericit. Vă pup, vă iubesc și vă mulțumesc pentru tot ce faceți pentru mine', a transmis actorul pe Instagram.

vlad-gherman-aniversare-3vlad-gherman-aniversare-3

Vlad Gherman, prima aniversare după despărțirea de Cristina Ciobănașu

Actorul din serialul Adela de la Antena 1 a împlinit 28 de ani. În mod surprinzător pentru unii dintre urmăritorii săi, alături i-au fost chiar Criss și familia „mamei” ei de suflet, Ruxandra Ion. Cu toate că nu mai formează un cuplu, cei doi foști iubiți nu au putut să nu petreacă împreună într-o astfel de zi importantă.

Mai mult decât atât, pe lângă imaginile frumoase pe care le-a postat pe contul lui de Facebook, Vlad Gherman a ținut să transmită și un mesaj emoționant. El i-a asigurat pe cei dragi că nu îi va uita vreodată, indiferent unde îl va duce viața după despărțirea de Criss. „Indiferent unde ma va duce viata nu voi uita niciodata de unde am plecat. Va iubesc! To the moon and back #family #blessed”, a scris actorul.

Citește și: Cum au reacționat părinții lui Vlad Gherman după ce fiul lor s-a despărțit de Cristina Ciobănașu

Citește și: Bianca Drăgușanu i-ar fi fost mai întâi amantă, apoi iubită lui Alex Bodi. Afaceristul iese la atac

Citește și: Dovada că și Cristina Ciobănașu suferă după despărțirea de Vlad Gherman

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, prima apariție la TV, după despărțire

Nu este pentru prima oară când cei doi se afișează împreună, după despărțire, în afara jobului. Recent, Cristina și Vlad au fost invitați în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, acolo unde au recunoscut că este dificil pentru ei să fie și colegi de muncă.

‘Ni s-a spus că este foarte bine dacă reușim să facem asta. Deocamdată este foarte greu, foarte greu. Și acum, când am venit la emisiuni, mai avem stângăcii, ne luăm în brațe dar nu știm cât să stăm într-o îmbrățișare, dar na, tot felul de stângăcii de genul acesta. Avem emisiunea de pe Happy pe care o facem în continuare împreună, ca un cuplu de prezentatori și acolo lucrurile trebuie să fie sudate. Trebuie să lucrăm la prietenia noastră’, a declarat Cristina Ciobănașu.

Vlad Gherman a recunoscut că nu închide pentru totdeauna poarta împăcării, însă decizia luată acum este cea mai bună pentru amândoi. Nu au existat certuri sau probleme legate de infidelitate între cei doi.

„Ca în orice relație, am avut și ups and downs. În momentul acesta, este cea mai bună decizie. Nu știm ce se va întâmpla peste câțiva ani, niciodată să nu spui niciodată. Nu au existat certuri, nu au existat scandaluri. Decizia asta a fost o urmare a unei discuții între doi adulți. Nu mai locuim împreună’, a declarat actorul din serialul Adela.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton