De ce s-au despărțit Deea și Ricardo de la Puterea Dragostei: "Ca mine nu o să mai găsească!"

 Dumba Gabriela
.

Fanii Puterea Dragostei au fost luați prin surprindere de despărțirea dintre Deea și Ricardo. Nimeni nu se aștepta ca cei doi să-și spună adio după doi ani în care toată lumea credea că sunt cei mai fericiți împreună. Cea care a anunțat despărțirea a fost Andreea!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Ardelean și Ricardo s-au cunoscut în casa Puterea Dragostei, s-au îndrăgostit la prima vedere și apoi au continuat relația și în afara emisiunii. Când fanii show-ului matrimonial credeau că urmează o nuntă, Andreea a anunțat că i-a spus adio bărbatului pe care l-a iubit aproape doi ani.

deea-si-ricardo-puterea-dragosteideea-si-ricardo-puterea-dragostei

„Să fie fericit! Ca mine nu o să mai găsească. Eu nu mai eram fericită, i-am acceptat tot!', a mărturisit Deea pe contul ei de Instagram.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei nu a dat detalii despre motivul pentru care cei doi au hotărât să pună capăt relației.

Evident că fanii au fost curioși ce s-a întâmplat și au cerut explicații, iar unii dintre ei chiar au pus problema infidelității lui Ricardo. Întrebată dacă a fost înșelată de fostul iubit, Deea de la Puterea Dragostei le-a transmis fanilor săi că nu mai există cale de împăcare.

Tânăra regretă că i-a lăsat lui Ricardo cățelușa pe care o aveau împreună.

Chiar dacă este din nou singură, Deea nu a fost uitată de Ziua Îndrăgostiților. Ea a primit un cadou de la o prietenă și a postat o fotografie pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Bianca Drăgușanu face publice imaginile cu ea desfigurată, după ce a fost snopită în bătaie: „Am greșit pentru că am tăcut și am iertat'

Citește și: Bianca Drăgușanu are 4 certificate medico-legale după ce a fost bătută și a depus plângere împotriva lui Alex Bodi: ‘El încă mă sună. Am vorbit de câteva ori'

Citește și: Adevărul despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „I-a găsit un SMS cu Alex Bodi, era prea costisitoare…'

Ce spuneau Deea și Ricardo la primul interviu împreună

„Mă simt împlinit de când sunt cu Deea. Niciodată nu m-am simțit așa într-o relație. Ne completăm mereu. Ea e plusul, eu sunt minusul, ea e partea pozitivă, îngerașul, eu sunt drăcușorul, vulcanic. Așa cred că trebuie să fie ca să fim în echilibru', a dezvăluit Ricardo, despre relația lui cu Deea pentru WOWbiz.ro, în urmă cu un an și jumătate.

La vremea aceea, Deea și Ricardo își vedeau viitorul împreună și își făceau planuri de vacanțe. 'Nu ne-am hotărât unde ne vom muta împreună după ce vom pleca de la Puterea Dragostei. Avem mai multe opțiuni și asta e bine', spunea Ricardo.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton