Bogdan Mocanu, dezvăluiri despre relația lui Jador cu Georgiana: "Mă doare inima să-l văd așa"

 Laciu Andreea
.

Bogdan Mocanu și Jador s-au împrietenit în primul sezon al emisiunii Puterea Dragostei. De atunci, cei doi au fost de nedespărțit. După ce Georgiana, fosta iubită a lui Jador, i-a transmis un mesaj care l-a făcut să plângă în hohote la Survivor, Bogdan Mocanu a făcut o serie de declarații despre povestea celor doi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Bogdan Mocanu, câștigătorul primului sezon Puterea Dragostei de la Kanal D, urmărește cu sufletul la gură aventurile celui mai bun prieten, în jungla din Republica Dominicană. Desigur, nu a putut rămâne indiferent în fața suferinței lui Jador. Se pare că Bogdan l-a avertizat pe Jador, chiar înainte că el să plece la Survivor.

'Urăsc când am dreptate uneori. Asta îi ziceam lui Ionuț înainte să plece, că aici o să se ajungă și că o să-l aducă cu picioarele pe pământ emisiunea. Din păcate, a învățat asta pe calea grea și mă doare inima să-l văd așa, vă dați seama', a spus Bogdan Mocanu, conform Wowbiz.

bogdan mocanu jadorbogdan mocanu jador

Bogdan Mocanu, dezvăluiri despre relația lui Jador cu Georgiana

Chiar dacă Georgiana nu i-a greșit cu nimic, atunci când a ajuns faimos, Jador și-a dorit să se bucure de moment. A crezut, așa cum a recunoscut chiar el la Survivor, că tânăra este la fel ca alte femei care își doresc doar faimă și bani. Timpul i-a dovedit că s-a înșelat amarnic. Bogdan Mocanu a fost convins că prietenul său va conștientiza ce eroare a comis, după ce va ajunge în junglă.

„Sper să învățați și voi lecția asta, să ne uităm pe lângă noi că poate avem ce ne trebuie și să nu mai căutăm prin lume marea cu sarea”, a adăugat Bogdan Mocanu. Rămâne de văzut ce se va întâmplat mai departe cu relația dintre Jador și Georgiana. Colegii lui din echipa Faimoșilor, în mod special Culiță și Simona Hapciuc, par să fie convinși că tânăra încă are sentimente puternice pentru Jador.

Citește și: Cine este Georgiana, fosta iubită a lui Jador. A venit la Survivor ca să uite de ea

Citește și: Larisa, primele declarații după întâlnirea cu Alin Oprea la Tribunal. Fiica lor a ajuns la psiholog: 'Ne-a îmbolnăvit pe toți'

Citește și: Jador, la fel de îndrăgostit de Georgiana, fosta lui iubită, la 4 ani de la despărțire! „Dacă mă va ierta vreodată, o s-o…'

Ce mesaj i-a transmis Georgiana lui Jador la Survivor

După ce au câștigat jocul comunicării, Faimoșii au citit mesajele primite din partea celor dragi, chiar de Sfântul Valentin. Cu toate că și Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă au izbucnit în lacrimi, cel mai dramatic moment a fost cel în care Jador a citit rândurile scrise de Georgiana.

„Ionuț, pentru început vreau să-ți spun că sunt mândră de tine, de ambiția de care dai dovadă și de modul în care te descurci în competiție. Sper să rămâi același om bun pe care l-am cunoscut. Știm amândoi care e situația dintre noi și în ce relații am rămas.

Când ai plecat la Survivor, dar de acolo din toată situația asta, inimile noastre au rămas logodite pentru totdeauna. Ai grijă de tine și să rămâi acolo cât poți rezista. Te îmbrățișez, prietena ta de suflet’, i-a transmis Georgiana lui Jador.

Ce spunea Jador despre fosta iubită

Chiar dacă acum a anunțat în emisiune că își dorește să se căsătorească cu Georgiana și vrea ca ea să fie mama copiilor lui, cântărețul a făcut o serie de declarații dure, după ce s-a înscris la Survivor.

„Am lăsat-o pe fosta mea. O iubesc la fel de mult că pe mama. M-am gândit puțin la ea, mi-a curs o lacrimă… Dar vreau să uit. Își bate joc de mine pentru că sunt om bun. Nu se gândea la mine, se gândea doar la ea. Nu se gândea că am nevoie de o femeie lângă mine, că eu muncesc atât de mult, muncesc cu nopțile.

Sincer, o iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine. Nu se gândește la mine și la fericirea mea, ci doar la ea! Vreau să o uit neapărat. Am venit aici să o uit și să devin un om mai bun. O să fie că un post pentru mine, fix așa am gândit când am plecat de acasă’ , dezvăluia Jador.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton