Ce gest a făcut Marius Elisei pentru Oana Roman, deși au divorțat. În ce relații au rămas cei doi

 Lupescu Anca
.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat astăzi, 15 februarie, la notar. Cei doi au venit singuri și au semnat actele de divorț, în timp ce fetița lor era la școală. Totul s-a întâmplat într-o manieră civilizată, iar cei doi nu au vrut să facă declarații.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cei doi s-au despărțit înainte de Crăciun, când Marius Elisei și-a făcut bagajul și a plecat din casa în care locuia cu Oana Roman. După câteva zile dificile în care a povestit fanilor ce s-a întâmplat, Oana Roman și-a văzut de viața ei și a spus că vrea să se concentreze pe creșterea Izei și pe partea profesională.

Marius Elisei, gest de altruism pentru Oana Roman

Având în vedere faptul că Oana Roman a rămas acum fără o prezență masculină în casă, locuind doar alături de fiica ei, Isa, și mama ei, Mioara, fără Marius Elisei, vedeta de la Antena Stars a simțit că trebuie să fie în siguranță, astfel că nu a stat pe gânduri și a apelat profesioniștii în domeniu pentru a-și pune un sistem de camere de supraveghere.

Cu toate astea, Marius Elisei nu a dispărut de tot din peisaj. Recent, vedeta a decis să își instaleze un sistem de camere de supraveghere și de pază.

NTY3NDUwMWZjMWY3ZjAwMTgyNDIyMDUwNWZjOGJh.thumb_NTY3NDUwMWZjMWY3ZjAwMTgyNDIyMDUwNWZjOGJh.thumb_

„Astăzi punem un sistem de camere de supraveghere și de pază și sunt diverse lucruri tehnice pe care trebuie să le rezolvăm. Unul dintre ele e că trebuie să iau legătura cu firma de cablu și de Internet ca să-mi modifice niște chestii. Dar stau și aștept, pentru că toți operatorii sunt ocupați', a spus Oana Roman la Antena Stars.

„Se montează camere de supraveghere exterioare pentru tot perimetrul curții și camere de supraveghere de interior pentru căile de acces în casă. Semnez și contractul de monitorizare de pază și de protecție, cu buton de panică, cu echipaj care vine în 30 de secunde. Cu asta ne ocupăm astăzi, e multă lume pe aici, sunt multe lucruri de făcut, dar trebuia să o fac și pe asta pentru că suntem trei femei singure în casă și era normal să fim păzite', a continuat fiica lui Petre Roman.

Oana Roman a declarat că Marius Elisei i-a sărit imediat în ajutor și a venit să discute cu cei de la firma de pază.

Totodată, vedeta a spus că deși s-au separat, au păstrat o relație decentă de dragul fetiței pe care o au împreună,

Ce face Oana Roman după ce a divorțat de Marius Elisei: „E o zi specială’

Oana Roman a acceptat faptul că nu există cale de împăcare, așa că s-a trezit de dimineață, și-a dus fetița la școală și apoi a plecat spre notar, acolo unde a semnat actele de divorț.

Apoi, vedeta a declarat că are o zi plină astăzi. A declarat că e o zi un pic specială și că tot astăzi este ziua unui prieten de-al său.

Am început săptămâna cu treziri la 7 fără un sfert. Am o zi plină. Am întâlniri, am ședință și e o zi un pic specială, o să înțelegeți curând de ce. În același timp este și ziua de naștere a unui prieten foarte bun de-al meu, pe care îl iubesc foarte mult’, a spus Oana Roman, pe InstaStory.

De astăzi înainte, Oana Roman este oficial o femeie singură. Deși au divorțat, vedeta și Marius Elisei au rămas în relații bune de dragul fetiței lor.

Despărțirea dintre Oana Roman și Marius Elisei a fost, oarecum, una anunțată sau, mai bine zis, previzibilă, deoarece cei doi soți s-au mai despărțit în câteva rânduri de-a lungul timpului. Iată însă că nici dorința de a-i oferi Izabelei o familie normală nu a mai fost o motivație și, cu doar câteva zile înainte de Crăciun, vedeta și soțul ei și-au spus adio.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este viva-76-757x1024.jpg

Chiar la final de an, vedeta a anunțat cu ochii în lacrimi că mariajul ei a ajuns la capăt de drum. Din spusele Oanei Roman, Marius Elisei a rămas cu afacerea cu haine pe care o aveau împreună.

Citește și: Cum arată Oana Roman în costum de baie, după ce a slăbit 20 kg

Citește și: Catinca, despre divorțul dintre Oana Roman și Marius Elisei:„Părerea mea e că o trăgea în jos

Citește și: Marius Elisei, primele declarații după despărțirea de Oana Roman și despre afacerea familiei: „Financiar, îmi merge bine’

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei, decizie finală, înainte de divorț. Ce se întâmplă cu fetița lor

Cu doar câteva zile înainte de Crăciun, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Vedeta a făcut anunțul pe una dintre rețelele de socializare, iar vestea a luat pe toată lumea prin surprindere.

Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorința mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieții profesionale cât și personale. Cred că e cea mai bună decizie și cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am și să-mi văd de viața mea‘, a mai spus vedeta cu lacrimi în ochi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton