Catinca Roman, prima reacție după ce Oana Roman și Marius Elisei au divorțat: "Știu că ea a trecut prin niște momente..."

 Cica Cristina
.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat oficial la notar. Catinca Roman susține că nu a vorbit după separare cu sora ei, însă știa că urmează acest pas și este de părere că fiecare are dreptul să-și organizeze viața cum îți dorește și în funcție de principiile pe care le are.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat oficial, după 6 ani de mariaj. Catinca Roman a făcut primele declarații după ce sora și cumnatul ei s-au separat definitiv.

Catinca Roman susține că respectă valorile fiecăruia, iar Oana și Marius își pot organiza acum viața în funcție de dorințele fiecăruia.

Catinca-Roman-Oana-Roman-1Catinca-Roman-Oana-Roman-1

Catinca Roman: „Respect valorile fiecăruia'

Catinca nu a avut ocazia de a se întâlni cu sora ei, din cauza programului încărcat, însă a subliniat că nu e la fel de bine necăsătorit ca și într-un mariaj.

„Nu am vorbit în mod specific. Știu că a trecut prin niște momente și că urma să facă acest lucru.

Oana este foarte ocupată, după cum bine știți și nu am apucat să ne întâlnim noi două să stăm la o cafea, ca fetele. Eu respect valorile fiecăruia și fiecare știe mai bine ce-și dorește și cum își organizează viața sau ce principii are. Din punctul meu de vedere e la fel de bine să fii căsătorit și la fel de bine să fii necăsătorit.', a precizat Catinca Roman.

Citește și: Catinca, despre divorțul dintre Oana Roman și Marius Elisei:„Părerea mea e că o trăgea în jos'

Citește și: Catinca Roman, confesiuni dureroase despre Petre Roman, tatăl ei vitreg:”Pe Oana o mai atingea, la mine n-a avut curaj”

Citește și: Bianca Drăgușanu i-ar fi fost mai întâi amantă, apoi iubită lui Alex Bodi. Afaceristul iese la atac:'Am găsit-o leșinată în casă'

Citește și: Gabi Bădălău, prima reacție după ce Claudia Pătrășcanu l-a acuzat că a avut discuții indecente în fața copiilor:„Să se ducă la Obregia'

Catinca Roman:'Nu pot să vorbesc în numele Oanei'

Catinca Roman a fost destul de rezervată în ceea ce privește destrămarea căsniciei Oanei. Oricum ar fi, ea și Mioara Roman și-au arătat sprijinul necondiționat pentru Oana.

„Nu pot să vorbesc în numele Oanei. Sunt sigură că o să spună ea la momenul potrivit și când o să simtă să spună acest lucru, pentru că întotdeauna a fost foarte deschisă și foarte asumată.

Am fost lângă ea cât am putut. Ea este extrem de ocupată, muncește foarte mult, o are și pe cea mică la o vârstă în care are nevoie de atenție și sunt foarte multe activități. Cu siguranță vom găsi momentul nostru să stăm de vorbă. Oricum eu o susțin în orice hotărâre ar lua sau a luat și sunt alături de ea cât pot', a mai precizat Catinca Roman.

Recent, Catinca nu credea că mai există cale de împăcare între Oana și Marius Elisei. Totuși, era de părere că așa este mai bine pentru sora ei, dat fiind că ea considera că Marius „o trăgea în jos'.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar. Cei doi au venit singuri și au semnat actele de divorț. Au stat timp de 40 de minute în biroul notarial, unde au pus la punct toate condițiile.

Vedeta a venit singură să semneze actele de divorț, asta după ce a lăsat-o la grădiniță pe fiica sa. Marius Elisei a fost cel care a ajuns primul la notar.

Deși au divorțat, vedeta și Marius Elisei au rămas în relații bune de dragul fetiței lor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton