Virgil Ianțu a spus secretul relației cu Roxana, mama fiicei lui. Sunt împreună de 22 de ani, dar nu s-au căsătorit: „Am avut libertate”

 Ifrim Georgiana
.

Virgil Ianțu a dezvăluit secretul relației cu Roxana, mama fiicei lui. Virgil Ianțu a spus cum l-a cucerit viitoarea sa soție. Prezentatorul și partenera sa de viață formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Deși sunt împreună de peste 20 de ani, cei doi nu au ajuns în fața altarului. Recent, Virgil Ianțu a mărturisit că el și Roxana se pregătesc de căsătorie. Iată ce declarații emoționante a făcut prezentatorul despre viitoarea sa soție!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Virgil Ianțu a dezvăluit secretul relației cu Roxana, mama fiicei lui. Virgil Ianțu și partenera sa de viață, Roxana Alexandru, sunt împreună de mai bine de 20 de ani. Cererea de căsătorie a venit în urmă cu 17 ani, însă nunta a întârziat să apară. Acum, cei doi sunt pregătiți să facă pasul cel mare, iar evenimentul ar putea avea loc anul acesta sau anul viitor. Prezentatorul a mărturisit că nu a avut timp până acum să se ocupe de căsătorie. Invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, Virgil Ianțu a făcut câteva mărturisiri emoționante despre soția sa și a vorbit despre evoluția relației lor în cei 22 de ani de când sunt împreună.

iantu-1iantu-1

Virgil Ianțu a spus cum l-a cucerit viitoarea sa soție. Într-un interviu sincer și emoționant, cunoscutul prezentatorul a susținut că în relația lui cu Roxana nu au existat niciodată certuri sau scene de gelozie, iar libertatea a fost cea care i-a apropiat și mai mult.

Citește și: Virgil Ianțu face nuntă după 20 de ani de relație:”Am cerut-o într-un mod foarte inedit”

Citește și: Fiica lui Virgil Ianțu a împlinit 17 ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis prezentatorul Jasminei:”Pentru noi ești copilul perfect”

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda, adevăratul motiv pentru care nu mai vor al treilea copil: „Este exclus!”

Citește și: Cum arată Cerasela de la Insula Iubirii după despărțirea de Rareș.E transformată total

Virgil Ianțu a dezvăluit secretul relației cu Roxana, mama fiicei lui

Virgil Ianțu este de părere că prea multe constrângeri ar putea distruge o relație, motiv pentru care el și viitoarea sa soție și-au acordat libertatea de care au avut nevoie.

„Nu mi-a spus niciodată nimic, niciodată nu a avut vreo scenă de gelozie și nici nu i-am dat ocazia. Nici nu mi-a zis să nu ies. Am avut libertate, amândoi ne-am acordat-o. Asta parcă ne-a apropiat și mai mult. Dacă sunt constrângerile prea multe, prea dese, s-ar putea să distrugă o relație.

Dragostea nu trebuie făcută cu forța, relația nu trebuie păstrată cu forța, trebuie păstrată în mod natural și când există voință și dragoste reală de ambele părți', a spus Virgil Ianțu potrivit wowbiz.ro.

Cum o descrie Virgil Ianțu pe partenera lui: „E un om care se pune tot timpul pe locul 2'

Prezentatorul a mărturisit că este îndrăgostit de felul de a fi al partenerei sale. Acesta a descris-o ca fiind persoana care întotdeauna încearcă să-i ajute pe cei din jurul ei și, de cele mai multe ori, se pune pe locul doi.

„Felul ei de a fi… Prin lucrurile pe care le-a făcut pentru mine, pentru familie, prin felul ei de a fi, prin relația cu prietenii… E un om care se pune tot timpul pe locul 2. Tot timpul vorbește cu cineva pentru a ajuta. I-am zis: «Nu poți să ajuți pe toată lumea». Stă tot timpul să le rezolve tuturor problemele.

E un om extrem de săritor. Uneori îi zic: «Vezi că îți consumi toată energia. E foarte frumos ceea ce faci, dar tu și somatizezi», că o apucă și cu nesomn, cu tot felul de gânduri dacă nu e rezolvat ceva. Sigur felul ei de a fi și cu toate lucrurile din jurul ei… mă fac să o iubesc tot mai tare în fiecare zi', a adăugat acesta potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton