Horoscop săptămânal 24-30 octombrie 2022. Zodia care are noroc în dragoste

 Laciu Andreea
.

Horoscop săptămânal 24-30 octombrie 2022. Mai mulți nativi ai zodiacului vor avea parte de o săptămână excelentă, în timp ce alții se vor confrunta cu probleme serioase. Iată ce îți rezervă astrele pentru perioada următoare. Previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal 24-30 octombrie 2022. Berbec

Ai tendința să devii egoist/ă, iar asta îi cam deranjează pe cei din jurul tău. Trebuie să înveți să împarți din ceea ce ai tu, pentru că generozitatea îți va aduce numai lucruri bune la schimb. Apar și niște drumuri mai lungi de făcut în aceste zile.

Horoscop săptămânal 24-30 octombrie 2022. Taur

Stai mai prost cu odihna în primele zile din această săptămână. Ai multe proiecte personale de făcut, dar ai parte de ajutor din partea celor dragi. Din fericire, recuperezi și cu somnul lipsă spre weekend. Ai măcar satisfacția că ai reușit să duci totul la bun sfârșit.

Horoscop săptămânal 24-30 octombrie. Gemeni

Ai renunțat în trecut la anumite persoane din viața ta, care erau importante pentru tine la acel moment. Însă, acum începi să te gândești tot mai des la acele decizii și să te întrebi dacă nu cumva ai greșit atunci când ai făcut asta, dar și dacă este prea târziu să-ți mai acorde o șansă.

Horoscop săptămânal 24-30 octombrie 2022. Rac

Ai mult de muncă, așa că trebuie să faci niște sacrificii. Ai grijă totuși de sănătatea ta, căci pot apărea mici neplăceri pe la mijlocul săptămânii. Aștepți cu nerăbdare o sumă mai mare de bani de care ai neapărat nevoie ca să îți achiți datoriile.

Citește și: Lună Nouă în zodia Scorpion pe 25 octombrie 2022. Cum sunt afectate zodiile

Citește și: Ce zodii își găsesc sufletul pereche până la sfârșitul anului

Citește și: Cele 3 zodii care flirtează cu alte persoane în timpul unei relații

Citește și: Zodiile care suferă după fostele relații

Horoscop săptămânal 24-30 octombrie 2022. Leu

Reușești să îți îndeplinești un vis uriaș, pe care îl credeai cu adevărat imposibil. Astrele sunt de partea ta, iar karma îți aduce noroc pe toate planurile în această zi. Îți arăți din plin recunoștința pentru toate lucrurile bune care se întâmplă acum în viața ta.

Horoscop săptămânal 24-30 octombrie. Fecioară

Apar multe frustrări din cauze care nu țin de tine, ci de cei din jurul tău. Trebuie să înveți să nu mai pui totul la suflet și să te consumi degeaba. Stresul cumulat pe o perioadă lungă de timp îți poate provoca probleme mai grave de sănătate.

Horoscop săptămânal 24-30 octombrie 2022. Balanță

Reușești să faci niște economii semnificative tocmai atunci când ai cea mai mare nevoie să reduci cât de mult cheltuielile. Cea mai bună soluție este să pui deoparte banii pe care nu i-ai mai dat, pentru viitorul apropiat, căci nu se știe ce vremuri vin.

Horoscop săptămânal 24-30 octombrie 2022. Scorpion

O lași mai moale cu munca și te concentrezi mai mult pe viața ta personală. Te răsfeți, îți acorzi mai mult timp doar pentru tine și pentru lucrurile care te împlinesc sufletește. Este posibil să îți aduci aminte și să reiei chiar și niște pasiuni mai vechi, de care nu ai mai avut timp să te ocupi.

Horoscop săptămânal 24-30 octombrie. Săgetător

Tensiunile generale din jurul tău și incertitudinile din viața ta îți dau o stare de agitație. Trebuie să te concentrezi pe aspectele pozitive și să înțelegi că nu ai puterea să controlezi totul așa cum ți-ai dori tu. Totul este imprevizibil în general, așa că trăiește cu bucurie fiecare clipă.

Horoscop săptămânal 24-30 octombrie 2022. Capricorn

Ai mare noroc în dragoste. Fie cunoști pe cineva nou, care îți amintește cum se simt fiorii iubirii, fie petreci mai mult timp de calitate cu partenerul de viață, așa cum nu ați mai făcut de foarte multă vreme. O pauză doar pentru voi vă poate întări relația mai mult ca oricând.

Horoscop săptămânal 24-30 octombrie. Vărsător

Reușești cumva să te salvezi din orice situație dificilă. Depășești niște obstacole importante, spre mijlocul săptămânii. Aproape de weekend, primești niște vești foarte importante legate de bani sau de carieră. Ești unul dintre învingători în zilele următoare.

Horoscop săptămânal 24-30 octombrie. Pești

Ai parte de niște momente mai dificile cu sănătatea, dar ai pe lângă tine oameni care te îngrijesc cu multă atenție, așa că te repui rapid pe picioare. Spre mijlocul săptămânii, ai de luat niște decizii importante pe plan profesional, care ți-ar putea schimba complet traiectoria în carieră.

Sursă foto: Canva/Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton