Cum își menține Grațiela Duban silueta, la 35 de ani. Ce reacție are soțul ei când e admirată de alți bărbați: „Era mai gelos”

 Raiciu Adriana
.

Cum își menține Grațiela Duban silueta, la 35 de ani. Grațiela Duban este una dintre cele mai îndrăgite vedete din țara noastră. La vâsta de 35 de ani, soția lui Andrei Duban arată excepțional, asta datorită genei și dar și stilului de viață sănătos. În cadrul unui interviu, aceasta a mărturisit cum reușește să se mențină în formă și de ce lucruri ține cont.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum își menține Grațiela Duban silueta, la 35 de ani. Grațiela Duban este actriță, dar s-a făcut remarcată și în spoturi publicitare. Totodată, a făcut parte din mai multe proiecte de televiziune, printre care Survivor România și Se strigă darul. Pe lângă cariera de succes, trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de Andrei Duban și împreună au un băieţel, Armin.

duban-gratieladuban-gratiela

Recent, în cadrul unui interviu, vedeta a vorbit deschis despre relația cu Andrei Duban, dar a precizat și cum reușește să se mențin în formă, la 35 de ani. Iată declarațiile făcute de Grațiela Duban!

Citește și: Grațiela Duban, la tribunal cu mătușa sa pentru o moștenire.Ce au de împărțit

Citește și: Cine este Grațiela Duban.Trecutul neștiut al soției lui Andrei Duban

Citește și: Proprietarul care a evacuat-o pe Anda Adam din casă:'Mi-a cerut 30.000 de euro'

Citește și:Dani Mocanu a fost reținut pentru 24 de ore, după bătaia din benzinărie.Manelistul este cercetat pentru tentativă de omor

Cum își menține Grațiela Duban silueta, la 35 de ani

Grațiela Duban arată senzațional la 35 de ani. Vedeta este atentă la ceea ce mănâncă și face sport ori de câte ori are ocazia, însă recunoaște că și gena o ajută în acest sens. Părinții ei au construcție atletică și se pare că acest lucru s-a moștenit.

Mă mențin datorită regimului și antrenamentelor pe care le am de la CarmenFit. De la ea am învățat să am un stil de viață sănătos. Așa este, în perioada asta chiar am slăbit. Filmările de la emisiunea „Se strigă darul!' mă solicită. Se spune că la nunți mănânci mult și mai ales că nu te poți abține de la sarmale. La mine e un pic diferit, eu când muncesc, sunt concentrată pe treabă, nu pot mânca. De obicei, mănânc foarte mult, așa este meniul de la CarmenFit, dar pot spune că la mine și gena își spune cuvântul. Nici mama, nici tata nu au fost grași. După o vârstă trebuie să îți ajuți gena cu ceva sport. Fac antrenamente lunea, miercurea și vinerea„, a spus Grațiela Duban, potrivit Ego.ro

Totuși, chiar dacă toată viața a fost slabă, Grațiela Duban recunoaște că a avut momente în care și-ar fi dorit să aibă câteva kilograme în plus. În copilărie, purta o pereche de colanți pe sub blugi, asta pentru ca să pară mai grasă. Cu timpul, a început să-și accepte corpul așa cum este și să se iubească necondiționat.

Faptul că am fost slabă în copilărie a fost suferința mea cea mai mare. În clasa a VII-a îmi luam pe sub blugi o pereche de colanți doar ca să par mai grasă. Mama îmi spunea mereu: „Mai târziu o să îmi mulțumești că ești slabă'…Pe vremea aceea nu o înțelegeam, ba mai mult credeam că râde de mine și uite că am ajuns azi să îi dau dreptate„, a mai spus vedeta, potrivit sursei citate anterior.

Andrei Duban a fost gelos la începutul relației

Conștient de atuurile soției sale, Andrei Duban, la începutul relației, era extrem de gelos. Însă, cu timpul, comediantul a realizat ce femeie deosebită are alături și acum are încredere deplină în ea.

Mulțumesc pentru compliment. La începutul relației, Andrei era mai gelos, însă acum a mai trecut timpul și s-a mai relaxat și chiar uneori comentăm și ne amuzăm amândoi când un bărbat roșește în fața mea„, a încheiat Grațiela.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton