Constantin Enceanu se operează. Ce probleme de sănătate are artistul: „Pe 7 noiembrie mă internez. Îmi fac o intervenție la... ” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Constantin Enceanu se operează. Interpretul va lipsi de la spectacolul in memoriam Petrică Mîțu Stoian, 'Toate cu drag le-am făcut'. Celebrul cântăreț de muziă populară a declarat pentru viva.ro, care este motivul pentru care nu va fi prezent la spectacolul de la Sala Palatului al regretatului artist, care a murit anul trecut în noiembrie. Solistul va trece printr-o intervenție, din cauza problemelor de sănătate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Constantin Enceanu se operează. Constantin Enceanu nu va putea participa la spectacolul de la Sala Palatului din București din data de 18 noiembrie, dedicat colegului său, Petrică Mâțu Stoian. Celebrul cântăreț de muzică populară va suferi o intervenție la genunchi, pe care a tot amânat-o.

264×264264×264

Citește și: Ce a pățit Constantin Enceanu la filmările videoclipului dedicat lui Petrică Mîțu Stoian:„Mi s-a făcut pielea de găină'

Citește și: Scandal la pomana lui Petrică Mîțu Stoian, între familia și prietenii regretatului artist:”Pe Constantin Enceanu nu îl chemăm”

Citește și: Florin Vasilică, gest emoționant la 18 ani de la moartea lui tatălui său, Liviu Vasilică:”Îi duc muzica în Arabia Saudită”

Citește și: La ce alimente a renunțat Andra. A slăbit spectaculos în timp record:”Mi-am propus să nu mai…”

Constantin Enceanu se operează

Constantin Enceanu a explicat de ce nu va urca pe scenă la spectacolul ce va avea loc pe data de 18 noiembrie la Sala Palatului din București, în memoria bunului său prieten, regretatul cântăreț de muzică populară, Petrică Mîțu Stoian. Interpretul de muzică populară a murit pe data de 6 noiembrie la ATI Reșița, Județul Caraș-Severin, după ce fusese internat cu sechele post COVID. Constantin Enceanu va trece printr-o operație la genunchi, una pe care a tot amânat-o.

'I-am spus să nu mă pună pe afiș, mai demult. De când a făcut distribuția i-am spus să nu mă pună. Pentru că eu pe data de 7 noiembrie mă internez și îmi fac o intervenție la genunchi. Am tot amânat-o de un an și ceva. Și acum am stabilit cu doctorul Stoica de la Foișorul de foc. Nu mi-am luat evenimente o lună și jumătate, tocmai să îmi pot rezolva această problemă de sănătate. Așa, nu o mai rezolvam niciodată. Vine Revelionul… Le-am spus organizatorilor să mă înțeleagă, că nu pot. Chiar nu am cum', a declarat Constantin Enceanu, în excclusivitate pentru viva.ro.

Constantin Enceanu a lansat o melodie în memoria lui Petrică Mâțu

Constantin Enceanu și Petrică Mîțu Stoian au fost buni prieteni, dar și colegi de scenă. Ei au susținut numeroase concerte împreună, iar moartea cântărețului l-a îndurerat pe Constantin Enceanu. În memoria sa, cântărețul de muzică populară a lansat o piesă emoționantă.

Interpretul de muzică populară a filmat și un videoclip al piesei, declarând că a trăit câteva momente paranormale. Constantin Enceanu și-a dorit ca totul să iasă perfect și a filmat videoclipul melodiei 'Petre al nostru nu mai cântă' în comuna natală a lui Petrică Mîțu Stoian. Artistul a declarat, recent, că aceste întâmplări i-au dat fiori pe șira spinării.

Eu am gândit și clipul, absolut tot. Am zis că merg la Izverna și filmez prima strofă exact cum intru în sat. Am filmat munții, am filmat Podul lui Dumnezeu. Am vrut să filmez ultima strofă la mormânt, să spun că îmi pare atât de rău pentru ceea ce i s-a întâmplat lui Petre, însă n-am cântat eu, ci am vrut să transmit doar prin gesturi ce gândeam eu'a povestit Constantin Enceanu pentru wowbiz.ro.

Constantin Enceanu, experiențe paranormale la filmarea videoclipului

Constantin Enceanu a avut parte și de o întâmplare stranie la filmarea videoclipului. Artistului i s-a părut că aude un vuiet al pădurii, încât efectiv i s-a făcut pielea de găină.

'Am avut și o întâmplare stranie. Am filmat la morile de apă, la intrare în Izverna, de trei ori. De fiecare dată, la ultima strofă, s-a auzit un vuiet al pădurii. Se forma mereu un curent și mi se făcea pielea de găină! Cred că e o legătură cu lumea de dincolo, altfel nu-mi explic! De ce neapărat la a patra strofă?’, a mai povestit Constantin Enceanu pentru aceeași sursă.

Foto; Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton