Cine este Dan Manciu de la Chefi la Cuțite. E căsătorit și are o fetiță

 Laciu Andreea
.

Cine este Dan Manciu. Concurentul din echipa lui Florin Dumitrescu de la Chefi la Cuțite a ajuns să gătească de nevoie, în copilărie. A fost forțat de împrejurări să facă asta, dar apoi a prins drag de arta culinară. De la faimoasele rețete ale Sandei Marin, a ajuns să impresioneze cu talentul lui inclusiv în străinătate. Cu toate că a terminat o facultate fără legătură cu gastronomia, acum este apreciat de mulți pentru modul în care gătește preparate delicioase.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tânărul în vârstă de 31 de ani este cât se poate de împlinit atât profesional, cât și din punct de vedere personal, căci își adoră soția și fetița. A avut mereu o ambiție de fier și s-a decis să își transforme pasiunea pentru bucătărie încă de când era doar un copil. În ultimii cinci ani, a locuit și a muncit în Anglia și în Scoția. A venit în emisiunea Chefi la Cuțite unde i-a impresionat pe cei trei jurați cu un preparat spectaculos.

cine-este-dan-manciu-1cine-este-dan-manciu-1

Cine este Dan Manciu

Are 32 de ani, originar din Oltenița și bucătar de meserie. În trecut, a jucat rugby și fotbal, dar a lăsat sportul deoparte pentru a-și putea urma pasiunea. A absolvit Facultatea de Drept București, după ce a urmat înainte cursurile secției Filo-Intensiv Engleză la Neagoe Basarab. Este originar din Oltenița și locuiește acum în Popești Leordeni. Este căsătorit cu Loredana, cea care l-a făcut tată de două ori.

„Numele meu este Manciu Dan Constantin, am 32 de ani, sunt din Oltenița și sunt bucătar. Am jucat rugby, am jucat fotbal. În liceu am jucat fotbal și concomitent și rugby. După aia am avut o problemă cu piciorul și n-am mai jucat. Am soție, sunt însurat de patru ani, am o fetiță de doi ani jumate și urmează să se nască și al doilea copil, un băiețel”, a dezvăluit concurentul, la preselecții.

Citește și: Cine este Arminia Lorena Grad de la Chefi la Cuțite. Iubitul ei e cu 17 ani mai în vârstă

Citește și: La ce alimente a renunțat Andra. A slăbit spectaculos în timp record: „Mi-am propus să nu mai…”

Citește și: Cine este Gheorghe Nicolae de la Chefi la Cuțite. Gigi Burger a fost fotbalist

Citește și: Oana Roman, înainte și după ce a slăbit. Imaginile care arată cât de mult s-a schimbat: „Diferența este enormă”

A jucat fotbal și rugby

Cine este Dan Manciu. A început să facă mâncare în copilărie, fiind și el din generația cu cheia la gât. A început să aprecieze această meserie și a tras din greu ca să ajungă acolo unde și-a dorit.

Mi-am ales meseria de bucătar, de fapt, meseria de bucătar m-a ales pe mine încă de când eram copil. Părinții mei lucrau în fiecare zi, am fost nevoit să îmi gătesc încă de când eram copil. Am început cu prima carte de bucate pe care toată lumea o cunoaște, Sanda Marin. Am început ca orice alt bucătar, prin a spăla vasele în bucătărie, prin a fura meseria. Am lucrat în diverse bucătării”, a mai povestit concurentul Chefi la Cuțite.

Cine este Dan Manciu. „În prima mea bucătărie profesională am început în 2005 și de atunci m-am plimbat prin țări străine, ultimii cinci ani petrecându-i în Anglia. Am țintit cât mai sus de fiecare dată și am ajuns acolo unde mi-am propus în anul 2018. Cel mai mare sacrificiu pe care l-am făcut a fost că am stat departe de familie.

A meritat și am știut că am ajuns în situația în care am fost împlinit pe plan profesional în momentul în care i-am promis tatălui meu că în patru ani de zile voi ajunge Head Chef și voi avea restaurantul meu. Asta s-a întâmplat în anul 2018. Am ajuns Head Chef după patru ani de zile la un hotel de patru stele în Anglia. Am avut meniul meu, rețetele mele proprii.

Am avut auditor de la AA pentru a obține o rozetă, deci am luat rozeta cu un meniu. Pentru mine este încă o provocare Chefi la Cuțite. Toată treaba a pornit de la faptul că mă uitam la multe persoane din jurul meu și la mulți bucătari și nu mi s-a părut ceva de nerealizat. Și nu am făcut-o pentru bani”, a completat el.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton