Simona Gherghe a postat o imagine cu testele de sarcină, iar Mirela Vaida a reacționat imediat: „Am crezut că ne mai dai o veste”

 Dumba Gabriela
.

Simona Gherghe a postat o imagine cu testele de sarcină. Simona Gherghe și-a dorit mult să devină mamă, astfel că visul ei a devenit realitate. Postarea ei recentă de pe Instagram, cu testele de sarcină, a luat pe toată lumea prin surprindere și, inițial, fanii au crezut că vedeta Antena 1 este din nou însărcinată. Chiar și prietena ei, Mirela Vaida, se pregătea să o felicite pentru o nouă sarcină.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Simona Gherghe a postat o imagine cu testele de sarcină. Prezentatoarea show-ului matrimonial „Mireasa' a postat pe rețelele socializare testele de sarcină din momentul în care a aflat că va deveni mamă. După ce a făcut publice aceste fotografii, Mirela Vaida, prietena ei, a și glumit pe seama postării, crezând la rândul ei că Simona este din nou însărcinată.

7620454325135708987394675212949712943972352o7620454325135708987394675212949712943972352o

Simona Gherghe a postat o imagine cu testele de sarcină

Simona Gherghe a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram o imagine care i-a adus multă bucurie: testele de sarcină. Vedeta Antena 1 a retrăit momentele speciale când a aflat că va fi mamă.

„Intre prima si a doua fotografie, sunt fix sase ani! Sase ani de la cea mai asteptata veste. O veste care a venit dupa o lunga si dureroasa asteptare, dupa multe temeri si ganduri ca, poate, mie n-o sa mi se intample.

Dar cand a fost, am stiut, am simtit inainte sa am confirmarea din trei surse?. M-am emotionat cand am vazut poza cu testele, caci am retrait toate starile din ziua aceea de toamna a lui 2016. Dar si tot ce a urmat, pana la fotografia de ieri, cu Nuchi in bratele mele.

Desi e inalta, inca imi place s-o tin asa si o pun sa-mi promita ca o sa ma lase s-o pup si s-o imbratisez toata viata!', a scris Simona Gherghe pe contul de Instagram.

„Am crezut că ne mai dai o veste!', a reacționat Mirela Vaida în secțiunea de comentarii.

„Nu, nu! Noi rămânem la doi', i-a răspuns Simona Gherghe.

Citește și: Câte operații estetice are Ilinca Vandici:„O dată la un an, o dată la un an și jumătate, îmi pun…’

Citește și: Reacțiile artiștilor după moartea lui Nosfe. Ruby, devastată:'Nu pot să cred, am vorbit alaltăieri cu el la telefon!'

Citește și: Cum a reușit Alin Oprea să renunțe definitiv la alcool:'A fost mult mai ușor decât mi-am imaginat'

De ce nu mai are voie Simona Gherghe să rămână gravidă

Simona Gherghe și soțul ei, Răzvan Săndulescu, s-au căsătorit în 2017 și au împreună doi copii, pe Ana, în vârstă de patru ani, și pe Vlad, de doi ani. Când vine vorba despre al cincilea membru al familiei, Simona Gherghe este rezervată.

„Vă mai doriți un copil pe viitor?’, a întrebat unul dintre fani, la un moment dat, pe Instagram.

Răspunsul prezentatoarei TV a venit imediat. Aceasta a dezvăluit că nici nu-și mai doresc și nici nu se mai poate, mai ales că are interzis de la medic.

„Nu, suntem în formulă completă. În plus, nici nu am voie, am avut două sarcini dificile. Nu mă ajută nici vârsta: am 44 de ani. Oricum, la cât de greu am rămas însărcinată, nici măcar nu îndrăzneam să visez să am doi copii’, a transmis ea în social media. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton