Cum arată fiica lui Leonard Doroftei, la 19 ani. Vanessa studiază în Canada

 Raiciu Adriana
.

Cum arată fiica lui Leonard Doroftei, la 19 ani. Leonard Doroftei poate spune că este un bărbat împlinit. Are o carieră de succes și o familie extrem de frumoasă alături de Monica, soția sa. Cei doi au împreună trei copii superbi, pe Adrian, Alexandru și Vanessa. Mezina familiei vrea să devină medic și are gânduri serioase de viitor. Iată cum arată la 19 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Leonard Doroftei a părăsit România alături de familie, pentru a-și face o viață nouă în Canada. Fostul mare pugilist a investit în afaceri imobiliare și, în egală măsură, își hrănește și pasiunea pentru sportul care l-a făcut celebru, lucrând la o sală de box. De asemenea, trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de soția lui, Monica, cu care are trei copii împreună, Adrian, Alexandru și Vanessa.

4-doroftei-la-maruta-1024×768-14-doroftei-la-maruta-1024×768-1

Tânăra locuiește și ea în Montreal, alături de familie, învață la un colegiu de acolo și își dorește să devină medic.

Citește și: De ce s-a mutat Leonard Doroftei în Canada și cu ce se ocupă acum:”În România trebuie să fii un șacal ca să răzbești”

Citește și: Fiul cel mare al lui Leonard Doroftei a ajuns milionar în Canada:”În loc să cheltui banii prostesc, îi strâng și îi investesc”

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Nosfe, în ultimele zile, înainte să moară. Un prieten a povestit totul:„Este epuizare. Făcea de toate. Dormea câteva ore pe noapte’

Citește și: Fiica lui Sorin Bontea, studentă la o facultate din Barcelona. Cât costă un an școlar:'Ea a aplicat la două facultăți'

Cum arată fiica lui Leonard Doroftei, la 19 ani

Vanessa are 19 ani și este mezina familiei. Trăiește în Montreal, alături de tatăl ei, învață la un colegiu de acolo și vrea să devină medic. La începutul acestei luni, Leonard Doroftei a transmis un mesaj extrem de emoționant pentru fiica lui, cu ocazia zilei de naștere.

La mulți ani Vani, oriunde am fi, sa știi ca te iubim și suntem mândri de tine!', a scris Leonard Doroftei pe Facebook, în dreptul unei fotografii cu fiica lui.

De asemenea, în urmă cu ceva timp, fostul sportiv a vorbit și despre cei doi băieți ai săi, Adrian și Alex.

Adrian, băiatul cel mare, lucrează în domeniul imobiliar, îi merge foarte bine. Alex abia a terminat și el Facultatea de Fizică, în țară, la Măgurele, și a venit aici, alături de noi.Are și el un job foarte bun. Iar Vanessa e la colegiu și, din discuțiile pe care le mai avem așa, la o masă, sperăm că vom avea și un doctor în familie.', a declarat Leonard Doroftei.

De ce s-a mutat Leonard Doroftei în Canada

Deși au trecut doar doi ani de când este peste hotare, Leonard Doroftei mărturisește că îi este foarte dor de țară și că, dacă s-ar întoarce aici, nu ar mai găsi puterea să plece înapoi în Canada. Cu toate acestea, „Moșu' a rememorat și unele momente neplăcute pe care le-a trăit înainte de a emigra.

‘N-aș fi plecat niciodată. Dar acolo trebuie să fii un adevărat șacal ca să răzbești. M-a durut când, la un moment dat, parcă eram considerat un cerșetor. Și n-am cerut niciodată cuiva ceva. Dar pe banii tăi să fii văzut așa, e dureros.

Eu cred că, dacă dacă vin acum în țară, nu mai plec. Atât de mult îmi lipsesc oamenii de acolo. Atât de mult îi iubesc pe românii mei. Bine măcar că aici, în Canada, sunt înconjurat de români. Mă simt că acasă’, a mai spus Leonard Doroftei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton