Viorica și Ioniță de la Clejani, show de zile mari alături de Theo Rose, însărcinată în ultimul trimestru: "Am avut temeri că..." FOTO EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Recent, Viorica și Ioniță din Clejani au făcut show de zile mari la Sala Palatului, în cadrul unui concert cu invitați prestigioși, printre care s-au numărat Ionuț Dolănescu, Oana Radu, Damian Drăghici, Fulgy și Theo Rose. Însărcinată în ultimul trimestru, cântăreața a primit numeroase complimente de la admiratorii ei. Cei doi artiști au revenit pe scena Sălii Palatului din Capitală după opt ani, iar emoțiile au fost pe măsură.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Recent, Viorica și Ioniță din Clejani au făcut show în concertul susținut la Sala Palatului din București. Cei doi artiști și invitații lor au fost primiți cu multă căldură de spectatorii care au umplut sala până la refuz, cu atât mai mult cu cât au trecut ani buni de când au cântat ultima oară pe această scenă. Printre artiștii care au urcat pe scenă s-au numărat Ionuț Dolănescu, Oana Radu, Damian Drăghici, Fulgy și Theo Rose, interpreta, însărcinată în ultimul trimestru, primind o mulțime de complimente de la fanii ei!

328934856_980171120055875_4551946662166588737_n328934856_980171120055875_4551946662166588737_n

Citește și: Viorica și Ioniță de la Clejani cântă cu Theo Rose la Sala Palatului. Ce se întâmplă cu Margherita și Fulgy

Citește și: Viorica de la Clejani a împlinit 50 de ani. Artista a fost diagnosticată cu diabet și nu mai consumă zahăr: „Nu mi-aș fi dorit să slăbesc'

Citește și: Florin Piersic, dezvăluiri despre Mircea Diaconu: 'Era destul de ciufut, așa, când l-am cunoscut eu'. Ce replici și-au adresat când s-au întâlnit prima dată / EXCLUSIV

Citește și: Cum au trecut Anamaria și Tudor Ionescu peste infidelitatea în cuplu și cum își rezolvă certurile: „Ăsta a fost unul dintre lucrurile pe care ni le-am promis reciproc' / EXCLUSIV

Viorica și Ioniță din Clejani, concert la Sala Palatului din București

Viorica și Ioniță din Clejani au făcut un show de zile mari la Sala Palatului din București. Spectacolul, în care au avut mai mulți invitați, a fost sold out. Cei doi artiști au avut invitați de seamă dintre colegii de breaslă, care au făcut, la rândul lor, show incendiar.

Theo Rose s-a numărat printre invitații celor doi și a primit numeroase complimente. Aflată în ultimul trimestru de sarcină, artista radia efectiv: 'Sunteți foarte frumoasă și talentată! Să fiți fericită! Să vă trăiască copilașul și să aveți naștere ușoară!', i-au transmis fanii juratei de la Vocea României.

Viorica și Ioniță din Clejani: 'Am avut temeri că timpul scurt pe care l-am avut la dispoziție…'

Cei doi artiști s-au temut că nu vor putea vinde biletele la concertul lor, într-un timp atât de scurt, dar nu a fost așa, încă o dovadă că sunt extrem de iubiți de fanii muzicii de gen.

'Sala Palatului este o piatră de hotar în cariera unui artist, fie el debutant sau matur, iar dumneavoastră ați transformat-o într-un spațiu neîncăpător! A fost SOLD OUT!

Am avut temeri că timpul scurt pe care l-am avut la dispoziție, din momentul în care acest concert a fost anunțat, ne va împiedica să trăim împreună o seară cu adevărat minunată. N-a fost așa. Nimic nu a reușit să strice bucuria reîntâlnirii și să ne strice bucuria de viață. Vă mulțumim și vă iubim!', au declarat Viorica și Ioniță din Clejani, pentru viva.ro.

Viorica și Ioniță din Clejani: 'Suntem, într-adevăr, o mare familie'

Viorica și Ioniță din Clejani au mai subliniat că muzica i-a unit și că sunt o mare familie, alături de colegii lor, care au răspuns pozitiv la inițiativa lor.

'Suntem, într-adevăr, o mare familie. Muzica ne unește. Dumneavoastră, noi – Viorica, Ioniță și Taraful Clejanilor, invitații noștri speciali: Ionuț Dolănescu, Oana Radu, Damian Drăghici, Diana Matei și Marian Cleante, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Jador, Cătalin Măruță, Theo Rose, Fulgy! Maestre Glodeanu Mihai, îți multumim pentru lucrarea deosebit de frumoasă! Ne-a copleșit sentimentul pe care dumneavoastră, publicul nostru, ni l-a oferit vineri seară la Sala Palatului', au mai spus Viorica și Ioniță din Clejani, după spectacol.

Foto: arhiva personală/Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton