Oana Mizil a slăbit 24 de kilograme în patru luni, după despărțirea de Marian Vanghelie. Ce dietă ține și cum arată acum: „Nu mă mai recunoaște nimeni”

 Miniosu Alexandra
.

Oana Mizil a slăbit nu mai puțin de 24 de kilograme în patru luni, după despărțirea de Marian Vanghelie. După cum declară chiar ea, a ajuns acum de nerecunoscut datorită siluetei sale suple, lucru de care este foarte mândră. Vedeta recunoaște că a apelat la o dietă pentru a scăpa de kilogramele nedorite, dar și la altă metodă. Iată despre ce e vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Mizil a slăbit 24 de kilograme în patru luni, după despărțirea de Marian Vanghelie. Nu o spunem noi, ci chiar vedeta, mândră de silueta ei actuală. Diferența este atât de vizibilă, încât susține că nu o mai recunoaște nimeni și că până și prietenele ei au fost șocate când au văzut-o. Iar pentru a nu lăsa loc de interpretări, tot ea a dezvăluit și cum a reușit să câștige lupta cu kilogramele în plus, acumulate, spunea ea, din cauza stresului, a problemelor din familie și a problemelor lui Marian Vanghelie cu Legea.

oana-mizil-1oana-mizil-1

Oana Mizil și Marian Vanghelie au împreună o fetiță de aproape 8 ani. Cei doi adulți au luat pe toată lumea prin surprindere când au anunțat despărțirea. Se pare însă că Oana Mizil vede totuși și o parte plină a paharului, reușind să slăbească într-un timp record, după separarea de tatăl copilului ei. Astfel, acum, la 47 de ani, ea se laudă cu o siluetă suplă, mult visată.

Citește și: „O cunosc pe acea doamnă'. Oana Mizil, reacție după ce Marian Vanghelie a fost surprins cu altă femeie. Ce spune despre o posibilă împăcare

Citește și: Oana Mizil l-a invitat pe Marian Vanghelie acasă, de Crăciun, după despărțire: „Important e să vină cu iubire. Familia înseamnă mamă și tată”

Citește și: Loredana Groza și soțul ei, Andrei Boncea, s-au despărțit, după 25 de ani de căsnicie. Tatăl artistei confirmă separarea: „Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează”

Citește și: Andreea Bălan s-a accidentat în finala America Express, după ce Cătălin Bordea și Nelu Cortea au lovit-o cu o canoe: „M-am speriat foarte tare'

Oana Mizil a slăbit 24 de kilograme în patru luni, după despărțirea de Marian Vanghelie

Fosta parteneră a lui Marian Vanghelie susține că ea dintotdeauna a fost slabă, cântărind 49 de kilograme până la 31 de ani. A început, însă, să se lupte cu kilogrameșe în plus în timpul sarcinii, dar mai ales după problemele pe care familia ei le-a avut cu DNA-ul.

„Eu am fost mereu slabă. 49 de kilograme până la 31 de ani. În sarcină m-am îngrășat, dar problemele au început cu adevărat o dată cu problemele acelea de la DNA, când mascații au intrat peste noi în casă. Mi s-a oprit lactația și am ajuns la 2 noaptea la spital cu urticarie cronica acută. 3 săptămâni am stat pe tratament cu cortizon, branulă, Medrol. Problemele nu au trecut, m-am îngrășat 15 kg din cauza stresului. Am sunat la spital la Viena, am facut analize, problema mea nu a trecut.

Până când într-o zi am luat-o pe mama de mână, bebelușul în brațe și am făcut un tur de 7 biserici la care m-am rugat: Patriarhie, Sf. Stelian, Sf. Spiridon, etc. Vreau să-ți spun că atunci când am ajuns la ultima, adică la Sf. Spiridon, atunci am scăpat de problema de sănătate. Din păcate de stres nu am scăpat și consecințele au fost neplăcute din toate punctele de vedere', a spus Oana Mizil pentru Click!

„Peeling-ul meu este pe bază de tărâțe fine'

Așadar, Oana Mizil dă vina pe stres pentru kilogramele în plus pe care le-a avut. Mama fiicei lui Marian Vanghelie a povestit că fost „fit toată viața', mai ales pentru că a practicat diferite sporturi, încă de când era mică.

„Eu am fost fit toată viața mea, de când mă știu am făcut sport. Când eram mică ai mei m-au dat la absolut tot: tenis, baschet, schi pe apă, schi pe munte. La schi pe apă chiar participam la concursuri. Stresul acesta zilnic de a fi cu kilograme în plus mă omora. Când eu mă știam cum sunt și ce vedeam în oglindă era cumplit. Eu am genă bună din familie. Mama este splendidă, are 67 de ani și nu îi dai vârsta, chiar și ea face sport.

Bunica mea la 84 de ani avea pielea întinsă pe față și chiar de la ea știu toate trucurile de înfrumusețare naturală. Uite, eu nu fac peeling cu orice fel de creme de nu știu câți bani, nu! Peeling-ul meu este pe bază de tărâțe fine, de trei ori pe săptămână, iar după peeling îmi dau cu orice fruct sau legumă pe care o am atunci în frigider. Roșii, castraveți, orice, chiar mai râde fetița mea de mine. Dar lucrurile astea le-am învățat de la bunica mea și sunt sfinte pentru mine', a mai dezvăluit ea.

„Am fost la un medic foarte bun, specializat în diabet și boli nutriționale'

Nemulțumită de imaginea din oglindă, Oana Mizil a decis anul trecut că e timpul să slăbească. Aceasta a luat legătura cu un medic specializat în diabet și boli nutriționale, la sfatul căruia a început o dietă. Asta a ajutat-o să slăbească 24 de kg în patru luni.

„Anul trecut am luat decizia că trebuie să fac ceva și am fost la un medic foarte bun, specializat în diabet și boli nutriționale, am stat de vorbă mult cu ea, i-am spus tot ce am încercat ca și diete și am luat decizia să merg pe altă soluție și am slăbit 24 de kg în patru luni de zile, m-am și liniștit cu stresul acesta cotidian, am început dieta în septembrie când aveam 77 de kg mă simțeam oribil pentru că aveam grăsime viscerală extrem de multă și nu mai puteam să fac nici sport. Înainte făceam o tură de Herăstrău în 30 de minute. Dintr-o dată nu mai puteam să alerg, eram obosită, hainele nu-mi mai veneau, nu aveam stare să îmi cumpăr nimic', a mai declarat fosta parteneră a lui Marian Vanghelie.

Ce dietă ține Oana Mizil

Potrivit spuselor Oanei Mizil, dieta ei se bazează în principiu pe proteină cu legume. Pentru a slăbi, vedeta recunoaște că a apelat și la o injecție săptămânală cu semaglutidă.

„Mâncarea foarte sănătoasă a fost pe primul loc, iar dieta mea se baza pe proteină cu legume. Apoi am apelat la Ozempic- o injecție săptămânală cu semaglutidă (n.r. un medicament antidiabetic care ajută organismul să scadă concentrația de zahăr din sânge). Știm foarte bine că nu se poate slăbi doar din carne și legume, mai ales după o vârstă și într-un timp atât de scurt. Am făcut aceste injecții, mi-am asumat această situație și am făcut toate demersurile. Am apelat la un medic specializat în Diabet și Boli Nutriționale, apoi am făcut toate analizele, am văzut că sunt ok și am început injecțiile, care se fac doar sub observație medicală. Eu m-am documentat foarte mult, am citit și știam care sunt și consecințele, acum după patru luni pentru că eu l-am oprit în luna decembrie mi-am făcut analizele în mod regulat și sunt foarte bine. Am dat jos grăsimea și fac și sport', a mai spus ea.

„Acum am 53 de kg și nu mă mai recunoaște nimeni'

În prezent, vedeta are 53 de kilograme și spune chiar ea că nu o mai recunoaște nimeni. Până și prietenele ei au fost șocate de transformarea sa. Întrebată cum reacționează acum la complimentele bărbaților, fiind o femeie singură, vedeta susține că nu are timp să observe, dar recunoaște că există astfel de aprecieri.

„Acum am 53 de kg și nu mă mai recunoaște nimeni. Ieri m-am întâlnit cu prietenele mele după mult timp și când m-au văzut au rămas șocate.(n.r.: râde). Greutatea aceasta nu am mai avut-o de șase ani. Momentan nu mi-am schimbat garderoba sunt foarte norocoasă că eu aveam o garderobă superbă dinainte, multe haine pe care le cumpărasem înainte să rămân gravidă le aveam cu etichete. Am revenit din nou la 38-40 ca măsură. Pot să spun că mi-am recăpătat viața.

Din păcate nu am timp să observ, da, există astfel de complimente. Știi, cu sufletul încă nu pot să dau atenție. Sunt o persoană cunoscută, eu dacă mă duc în piață, la Obor, oamenii întorc capul după mine, dar fac asta pentru că eu, cred sau îmi place să cred, că am fost un om bun, un om de caracter, un om modest și atunci eu mă bucur că după atâția ani, încă mă cunosc și mă apreciază, și mă respectă, mă salută și uneori plec ba cu un măr, ba cu o roșie. Toată lumea vrea să îmi ofere câte ceva. Eu așa am fost crescută, cu modestie, normalitate', a mai susținut vedeta.

Iar atunci când a fost întrebată dacă se mai gândește să-și întemeieze o familie sau să o repare pe cea din trecut, Oana Mizil a răspuns ferm: „NU'. A precizat, însă, că lasă lucrurile să curgă.

„Nu. Eu las lucrurile să curgă. Eu sunt un om extrem de credincios, un om care merge pe calea Bunului Dumnezeu și las lucrurile în viața mea în acest moment să curgă într-o normalitate firească. Ce va fi, va fi, și ce ne este scris numai Dumnezeu știe!', a conchis Oana Mizil.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton