Horoscop 29 martie 2023. Leii iau o decizie importantă

 Oana Pantazi
.

Horoscop 29 martie 2023. Astrele îi vor pune la încercare pe majoritatea nativilor chiar la mijlocul săptămânii, însă multora dintre ei le vor furniza și „instrumentele” pentru a-și rezolva problemele. Comunicarea și diplomația sunt de bază în această săptămână, atât pe plan profesional, cât și personal, mai ales că apar situații neașteptate și în dragoste…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 29 martie 2023. Berbec

Ziua începe bine pentru tine, însă, dacă nu vei reuși să te abții de la ironii și comentarii tendențioase, colegii s-ar putea să-ți idea o replică dură… Încearcă să nu duci frustrările acasă, fiindcă te vei certa și cu partenerul de viață, și cu restul familiei. Ai mare nevoie de o vacanță, chiar dacă nu recunoști asta.

Horoscop 29 martie 2023. Taur

Impulsivitatea îți va veni și ție de hac azi, la serviciu, unde ai toate șansele să te pui rău inclusiv cu superiorii. Chiar dacă ai idei originale și te descurci în orice situație, nu ești de neînlocuit, așadar nu exagera! În schimb, îndrăzneala te va ajuta azi pe plan amoros, unde vei avea mult succes.

Horoscop 29 martie 2023. Gemeni

Ai foarte mult de lucru în această perioadă, dar nu asta te deranjează, ci tensiunile de la birou, așa că ești cu demisia în buzunar… Nu e momentul potrivit pentru o schimbare în ceea ce te privește, mai bine te zbați săprimești o mărire de salariu. În compensație, latura amoroasă este excelent aspectată.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Zodii incompatibile.Zodiile care nu trebuie să formeze un cuplu

Citește și: 5 zodii care se îndrăgostesc repede.Iubăreții horoscopului

Horoscop 29 martie 2023. Rac

Sunt mari șanse să dai lovitura azi, la locul de muncă, dacă vei ști să-ți joci cărțile cum trebuie. Nu plusa, dacă nu e cazul, fiindcă s-ar putea să primești nu doar mai mulți bani, ci și lucruri în plus de făcut… Unele la care nu te pricepi! Azi ai noroc și la bani, însă apar probleme în relația de cuplu, marcată de gelozie.

Horoscop 29 martie 2023. Leu

Pentru Lei astăzi va fi o zi a deciziilor importante fie pe plan profesional, fie pe plan personal, dar nu e exclus ca acestea să se interconecteze… Pe scurt, o avansare la job ar putea afecta viața de cuplu, mai ales dacă asta implică mai multe deplasări. La fel, o relație încheiată poate afecta major planul profesional.

Horoscop 29 martie 2023. Fecioară

Muncești mecanic pentru că, din păcate, nu te poți gândi decât la problemele personale. Relația de cuplu merge bine, însă i-ai ascuns partenerului problemele de sănătate care te-au deranjat în ultimul timp… Deocamdată nu e nimic grav, însă e momentul să mergi la medic cât de curând.

Horoscop 29 martie 2023. Balanță

Orice s-ar spune, nu ai timp să te plictisești! Dacă ieri problemele de familie aproape ți-au pus capac, azi apar altele, însă la serviciu. Vei reuși nu doar să le rezolvi, ci și să îți convingi superiorii că se pot baza pe tine în situații arzătoare. Spre seară, vei primi un telefon care te va activa… pe plan amoros.

Horoscop 29 martie 2023. Scorpion

Abia aștepți să se termine săptămâna, fiindcă simți că nu mai poți face față provocărilor de la job. Azi vei atinge limita de sus, însă pentru tine va fi de bun-augur, șefii îți vor remarca în sfârșit aptitudinile. Vei avea succes și în dragoste, mai ales dacă ești singură. Cineva la care visezi de mult va apărea în viața ta curând.

Horoscop 29 martie 2023. Săgetător

Nu te mai interesează nici mărirea de salariu, nici propunerile primite de la alte locuri de muncă. Azi, singurul tău gând se îndreaptă spre vacanță, unde ți-ai propus să pleci curând și să stai cel puțin o săptămână, nu doar așa, pe furate. Partenerul de viață va fi foarte fericit că ți-ai schimbat prioritățile.

Horoscop 29 martie 2023. Capricorn

Azi nu vei mai face compromisuri și nici nu vei mai munci în locul altora. Mai mult, îți vei cere drepturile pentru orele suplimentare și chiar vei pomeni de o mărire de salariu. N-ai ce pierde, joburi ca cel unde muncești sunt cu miile, angajați ca tine – mai puțini. Astrele te favorizează azi și pe plan sentimental.

Horoscop 29 martie 2023. Vărsător

Nu te gândești decât la finalul de săptămână, și asta pentru că ți-ai făcut planuri de evadare din oraș. Dacă în ele nu este implicată și jumătatea ta, s-ar putea să nu iasă bine, mai ales în cazul unei aventuri neprevăzute. Atenție, acest boost de adrenalină la care visezi s-ar putea să-ți destrame relația!

Horoscop 29 martie 2023. Pești

Nu ai chef de muncă deloc, însă va trebui să joci rolul angajatului dedicat până la finele programului… După-amiază însă, se schimbă lucrurile, pentru că vei ieși cu prietenii în oraș și vei cunoaște pe cineva care îți va atrage atenția din prima clipă. Nu e exclus să te îndrăgostești la prima vedere, ca în adolescență!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton