Cine este Alex Delea. A câștigat Survivor România 2022

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Alex Delea. Alex Delea a fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Survivor România, show pe care de altfel l-a și câștigat anul trecut, în 2022. Pe atunci, tânărul a făcut parte din echipa Războinicilor. Nu și-a închipuit nicio clipă că va ajunge până în marea finală, astfel că mare i-a fost bucuria când a pus mâna pe marele premiu. Iată ce se s-a întors în concursul de anul acesta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Alex Delea. Anul trecut, cu scurt timp înainte ca Survivor România 2022 să înceapă, fanii emisiunii au avut parte de o surpriză. După câteva săptămâni de când a fost anunțată oficial lista Faimoșilor, în emisiunea lui Cătălin Măruță, pe 10 ianuarie 2022, internauții au aflat și cine va face parte din echipa Războinicilor. Atunci, telespectatorii au făcut cunoștință pentru prima dată cu Alex Delea, cel care avea să devină câștigătorul Survivor România 2022.

alex-delea-survivor-2alex-delea-survivor-2

Citește și: Ce au concurenții de la Survivor România în bagaj.Anumite lucruri sunt complet interzise

Citește și: Cine este GP Blaze de la Survivor România 2022.S-a căsătorit recent

Citește și: Cristina Cioran, din nou la spital cu fetița:„Copilul nu putea să respire'. Cum se simte acum

Citește și: Motivul pentru care Corina Chiriac nu a devenit mamă:„Am regretat că nu am avut copii'

Cine este Alex Delea

Cine este Alex Delea. Așadar, unul dintre Războinicii de la Survivor România 2022 a fost Alex Delea. La fel ca restul concurenților, și el s-a arătat entuziasmat de participarea lui în show-ul filmat în Republica Dominicană. Înainte să intre în concurs, el își anunța bucuria pe Instagram.

„Pregătit pentru provocarea vieții mele! Haideți sa vedem ce-mi poate pielea. Sunt și eu la fel de curios ca și voi!', a scris Alex Delea pe Instagram, înainte de a participa la Survivor 2022.

Nu-și închipuia însă nicio clipă că el va câștiga Survivor România 2022. Pe lângă faptul că a câștigat trofeul Survivor România 2022, el s-a întors atunci acasă, în România, și cu marele premiu, de 100.000 de euro. Lupta din marea finală a fost una strânsă, plină de emoții, telespectatorii susținându-și preferații cu sufletul la gură. Doar unul dintre ei a fost desemnat însă învingător. Alex Delea și Elena Chiriac și-au disputat trofeul și marele premiu, emoțiile fiind foarte mari, pentru amândoi.

Nu știu ce se întâmplă cu mine, nu pot să cred așa ceva', declara atunci Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022.

Alex Delea a locuit în Spania

Cine este Alex Delea. Alex Delea are 25 de ani și a lucrat ca barman. Potrivit imaginilor și informațiilor publicate de el pe rețelele de socializare, câștigătorul de la Survivor 2022 este de loc din Constanța, dar a locuit o perioadă lungă de timp străinătate. Înainte de a câștiga Survivor 2022, acesta a trăit în Spania, în Costa Brava. După emisiune, el și-a cumpărat apartament în București.

„Pot spune că, după câștigarea „Survivor, mi-am îndeplinit visul de a mă muta în România, în București. Sper să-mi fie bine și să-mi pot îndeplini mai multe dorințe din viața mea. Sunt recunoscător pentru fiecare clipă', ne-a spus Alex Delea, acum ceva timp, în revista VIVA!

Alex Delea este un tânăr care are grijă de aspectul lui fizic. Câștigătorul Survivor România 2022 pare un fan înrăit al exercițiilor fizice și, în general, al sportului, lăudându-se cu un trup sculptat pe Internet. În plus, tânărului îi plac și tatuajele. Mai multe imagini cu el puteți vedea în GALERIA FOTO.

Drama sfâșietoare a lui Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022

Cine este Alex Delea. Alex Delea e cunoscut acum în toată țara drept câștigătorul Survivor România 2022, însă puțină lume știe ce dramă sfâșietoare ascunde. Tânărul a crescut fără tată, astfel că figura paternă i-a lipsit mereu. Din fericire, le-a avut alături pe mama, bunica și mătușa lui, femei care au avut grijă de el cum nu se putea mai bine și mai frumos. Acesta ne-a spus povestea vieții lui în revista VIVA!

„Relația mea cu mama este una specială, este prietena mea, avocatul meu, cu ea mă sfătuiesc în viață despre orice. Dacă nu ar fi ea, nu aș ști pe unde să o iau în viață. Iar mamaia este bebelușul meu, este o dragoste aparte, este totul, inimioara mea.

Faptul că am fost crescut de trei femei (n. red. mama, bunica și mătușa) mă pune în situația de a nu putea face o comparație cu a fi crescut de tată și mamă. Nu am avut o prezență masculină în viața mea. Dar sunt foarte fericit! Nu am avut niciodată un tată, prin urmare nu îi simt lipsa. Nu știu cum este', ne povestea Alex Delea, mai demult.

Alex Delea apare la Survivor România 2023

Alex Delea s-a întors la Survivor România 2023. Pe lângă el, și Zannidache, Elena Chiriac și Oana Ciocan, au revenit în concurs, în noul sezon. Totul a început cu o provocare în mediul online între Alex Delea şi Zanni, foștii câștigători Survivor, care şi-au propus să meargă din nou în junglă alături de actualii concurenți ai show-ului, scrie protv.ro.

„Totul a început cu o provocare exprimată în mediul online între Alex Delea şi Zanni. Cei doi câştigători Survivor România şi-au propus unul celuilalt să meargă din nou în Republica Dominicană, de această dată alături de concurenţii noului sezon.

Deşi în primă fază fanii au crezut că este vorba doar despre o glumă, ulterior au aflat că planul băieţilor a dat roade. Astfel, Zannidache şi Alex Delea vor surprinde concurenţii Survivor România 2023, dar nu singuri! Elena Chiriac şi Oana Ciocan s-au alăturat băieţilor şi urmează să fie din nou în junglă”, au transmis cei de la Pro TV.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton