O mai ții minte pe Violeta Ivu, fata cu pelerină de la Big Brother? Cum arată și cu ce se ocupă la 42 de ani

 Dumba Gabriela
.

Imposibil să nu o mai ții minte pe Violeta Ivu, fata cu pelerină de la Big Brother! Acum 18 ani era una dintre cele mai îndrăgite concurente din reality show-ul fenomen al acelor vremuri și stârnea tot timpul hohote de râs când intra la duș cu pelerina. Violeta Ivu are 42 de ani acum și este mama a doi copii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Spre deosebire de ceilalți colegi de la Big Brother, Violeta nu a renunțat niciodată la televiziune. A făcut ceea ce a iubit cel mai mult și a devenit unul dintre cei mai cunoscuți producători de emisiuni TV, dar nu a scăpat de renumele „fata cu pelerina”.

1-607367751-60736775

O bună perioadă, fosta concurentă de la 'Big Brother', numele său de buletin Violeta Eremia Ivu, s-a ocupat de o emisiune de divertisment a Kanal D (unde a fost colegă cu Ernest, cândva prezentator al emisiunilor Ochii din umbră' şi Pe banii părinţilor', tot fost concurent al primei ediţii Big Brother), de asemenea, a fost  PR pentru mulți artiști, amintim: Pasărea Rock, Alexandra Ușurelu, Mircea Vintilă, Claudia Pavel și mulți alții.

În urmă cu câțiva ani, Violeta Ivu a fost și scenaristă la Visuri la cheie, de la Pro TV.

Violeta este căsătorită de 21 de ani cu Petru Ivu și au împreună doi copii. După o lungă pauză, s-a reîntors în televiziune, și anul trecut a debutat ca producător de televiziune, cu propria emisiune, intitulată 'Voluntari, povestea mea', la Metropola TV.

'După  o pauză de crescut una bucată mezină, vreau să împartașesc cu voi bucuria de a fi facut înca un pas în cariera mea', spunea Violeta anul trecut la money.ro.

Zilele trecute, Violeta Ivu scria pe Facebook că este foarte fericită cu jobul său în televiziune și foarte bucuroasă că a început un nou proiect, Dragoste de România, la Metropola TV.

Emisiunea este prezentată de actrița Cezara Munteanu, care vorbește despre oameni, locuri și fapte, ce trezesc în sufletul telespectatorului sentimentul de mândrie națională.

„De 20 de ani de când lucrez în televiziune am fost mereu fascinată de relația care se creează între producătorul unei emisiuni și prezentatorul ei, care trebuie să fie de maximă încredere reciprocă.
Atunci când dăm REC, emoțiile tale răzbat până la mine prin monitoarele din regie, Cezara Munteanu, dar facem treabă bună împreună. Iar Dragoste de România ni se potrivește perfect!',
a scris Violeta Ivu pe contul de socializare, zilele trecute.

Citește și: Emilia Popescu a avut COVID-19! Cum se simte acum actrița:'Încercam să mă calmez, dar…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțeleg Gina Pistol și Smiley în privința fiicei lor:„Am știut de la început că misiunea cea mai importantă va fi…’/ EXCLUSIV

Citește și: Ce mai face și cum arată Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan.A plecat din familia Reghecampf

Câți bani a câștigat Violeta Ivu de la Big Brother

În anul 2003, România descoperea pentru prima dată fenomenul „reality show', iar asta graţie celebrei emisiuni „Big Brother', prezentată la vremea aceea de Andreea Raicu şi Virgil Ianţu.

Violeta Ivu povestea, acum câțiva ani pentru Click!, că toţi concurenţii se comportau natural în casa „Big Brother”, nu ştiau ce se întâmplă în exterior, nu aveau acces la telefon sau la internet, ca acum, iar producătorii emisiunii nu luau legătura cu cei aflaţi în show ca să le impună să facă anumite gesturi.

„Eu nu m-am dus pentru bani atunci şi nu am negociat nimic. Eram toţi atât de entuziasmaţi că am fost aleşi, că am semnat ce ni s-a dat să semnăm. Legat de premiu, nu m-am gândit niciodată că aş putea să-l câştig eu, deci nu mi-am făcut planuri! Pentru mine a fost o experienţă unică, de neuitat.

Începând cu săptămâna premergătoare emisiunii, petrecută la cel mai luxos hotel din Capitală, făcând şedinţe foto şi dând interviuri, continuând cu experienţele trăite în Casa BB, cu prietenii pe care mi i-am făcut acolo, până la nebunia care a urmat după ce am ieşit din concurs.

Când spun „nebunie”, mă refer la bruma de celebritate de care ne-am bucurat toţi dupa terminarea concursului: fani, autografe, invitaţii la diferite emisiuni, apariţii în reviste. Pentru mine, aşa naivă cum eram atunci, a fost un lucru care m-a luat pe nepregătite”, a spus Violeta.

„Soso a luat marele premiu de 50.000 de euro şi el i-a cumpărat mamei sale un apartament. Noi, ceilalţi, primeam bani în funcţie de perioada pe care o petreceam în casă. Unii au plecat după primele două săptămâni. Eu pentru două luni am primit în jur de 12 milioane de lei. Salariile erau mici pe vremea aia. Am fost câteva zile la mare cu banii, nu am făcut nimic special cu ei”, s-a confesat Violeta atunci.

„Pentru soţul meu, participarea mea la Big Brother a fost un mare stres. A fost victimă colaterală. S-a trezit fără voia lui în lumina reflectoarelor. Relaţia noastră devenise suboect de discuţie la tv. Nu mi-a reproşat niciodată nimic, nici nu ar fi avut ce.

Dimpotrivă, m-a suţinut din afară şi a şinut piept tuturor celor care răstălmăceau vorbele spuse de mine în casă, pentru că el mă cunoştea cel mai bine. El a avut încredere în mine şi în dragostea noastră”, a mai spus Violeta pentru Click! 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton