Ce a răspuns Irinel Columbeanu la întrebarea dacă o mai iubește pe Monica: "Nimic nu e întâmplător"

 Oana Pantazi
.

Irinel Columbeanu a făcut recent o serie de dezvăluri privind relația lui Monica Gabor, și a dat detalii neștiute atât despre fosta lui soție, cât și despre fiica lor, Irina, acum în vârstă de 14 ani. Iată ce a răspuns Irinel Columbeanu la întrebarea dacă o mai iubește pe Monica.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu a trecut într-un timp extrem de scurt de la… mărire la decădere. Omul de afaceri care, până deunăzi, învârtea milioanele cu lopata, acum duce un trai modest. Părăsit de mulți prieteni după ce a ajuns în sapă de lemn, omul de afaceri a pierdut enorm nu doar pe plan financiar, ci și pe plan personal… fiica sa fiind acum la mii de kilometri distanță.

5882804158828041

A fost iubit Irinel Columbeanu… din interes?

Recent, Irinel Columbeanu a făcut dezvăluiri în premieră despre Monica Gabor, fosta lui soție, și fiica lor Irina la emisiunea lui Cristi Brancu. Omul de afaceri a dezvăluit și că, în viitoarea sa carte, va povesti și despre femeile din viața sa, iar Monica Gabor a ocupat un capitol important în această privință.

Întrebat de gazda emisiunii dacă femeile din viața lui – printre care s-au numărat și Anna Leko și Romanița Iovan – i-au fost alături doar pentru avantaje materiale, Irinel Columbeanu a răspuns fără ezitare.

Poate că banii sunt ceea ce atrag cel mai mult. Eu ți-aș răspunde descriindu-mă pe mine, nu reprezint numai banii în ochii celor din jur. Este o persoană foarte inteligentă. (n.red. Oana, ultima sa iubită). În legătură cu fostele, nu doar banii au fost la mijloc', a spus omul de afaceri.

Citește și: Ce se întâmplă cu Irina Columbeanu. Fetița a plecat cu mama ei în America și a dispărut de pe rețelele de socializare

Citește și: Cum au făcut avere părinții lui Irinel Columbeanu, pe vremea lui Ceaușescu

Citește și: Cornelia Catanga a murit. Era internată în spital cu COVID-19

Citește și: Momente grele pentru Cristina Cioran, gravidă la 44 de ani: „Mi-a fost teamă să nu pierd sarcina, riscurile erau mari!”

Irinel Columbeanu, adevărul despre Monica

Divorțul dintre Irinel Columbeanu și Monica a făcut să curgă multă cerneală, la vremea respectivă încercările fostei sale soții de a-și recupera fiica sensibilizând multă lume. Apoi, când Monica s-a mutat în America, refăcându-și viața cu Mr. Pink, omul de afaceri a refuzat să-și lase fiica să meargă la mama ei. După ce viața lui s-a schimbat radical, omul de afaceri și-a reconsiderat opinia… Asta cu atât mai mult cu cât a aflat că acum Monica lucrează ca profesor suplinitor de limba engleză în SUA.

Era o fată deja bine educată, nu tatăl meu a învățat-o limba română. Este un om deștept, mi-am dat seama din 2016, când am fost acolo. Această părere mi-o mențin și acum, uitându-mă la efectele acestei educații asupra fiicei mele.

Monica a fost în București, în timpul pandemiei. Irina era la școală. Probabil, nu știu. (n.r. a fost întrebat dacă o mai iubește) Nimic nu e întâmplător în viață', a mai spus Irinel Columbeanu.

Dezvăluiri picante în noua sa carte

Pentru Irinel Columbeanu, vacanțele exotice alături de femei superbe, petrecerile și luxul erau ceva obișnuit și, cu siguranță, nu i-a fost ușor să se trezească, într-o clipită, în postura de om simplu, chiriaș la bloc și posesor al unei mașini la mâna a doua.

Cu toate acestea, omul de afaceri a găsit resurse nebănuite și va reveni în forță. Irinel Columbeanu a anunțat că va scrie o carte despre viața sa, unde, cu siguranță, un loc important vor ocupa relațiile pe care le-a avut. Și cum printre femeile care s-au iubit cu Irinel Columbeanu se numără Anna Lesko, Romanița Iovan și Monica Gabor, cartea se anunță de pe acum un best-seller…

Da, este adevărat, este o carte care se inspiră din fapte reale ale vieții mele. În ea o să scriu și o să vorbesc despre viața mea personală. Evident că o să povestesc și despre relațiile pe care le-am avut cu diverse femei celebre sau mai puțin celebre de până acum.

Ideile sunt proprii. Nu mă consult cu nimeni, despre ce să scriu sau nu. Până în momentul de față am scris 50.000 de cuvinte, nu am stabilit un număr de pagini, o să vedeți la final cum va fi. Plus că nici nu vreau să dezvălui prea multe acum pentru că nu ar mai avea niciun farmec’, a declarat Irinel Columbeanu pentru playtech.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton