Cum a fost cerută Alexandra Stan în căsătorie: "Am spus DA imediat"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Cum a fost Alexandra Stan cerută în căsătorie? Că s-a căsătorit a aflat toată lumea, iar imaginile de la nuntă au făcut furori. S-a aflat și cine este soțul artistei, cum a decurs cununia civilă, cea religioasă și petrecerea de nuntă, însă nu s-a aflat cum a fost cerută vedeta în căsătorie. Alexandra Stan ne-a dezvăluit că totul a fost… „ca în basme'.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cum a fost Alexandra Stan cerută în căsătorie? Alexandra Stan ne-a dezvăluit în exclusivitate că s-a căsătorit și ne-a povestit și cum a fost momentul în care a fost cerută în căsătorie. Artista nu a stat pe gânduri și a spus „da' imediat. La foarte scurt timp a venit și nunta.

Cum-a-fost-cerută-Alexandra-Stan-în-căsătorie-1Cum-a-fost-cerută-Alexandra-Stan-în-căsătorie-1

Cum a fost cerută Alexandra Stan în căsătorie

Alexandra Stan ne-a spus, în exclusivitate, că amândoi au inițiat acest subiect și chiar au discutat despre copii. Cererea în căsătorie a fost fix ca în basme. Emanuel a fost atent la fiecare detaliu și chiar s-a așezat în genunchi când i-a oferit artistei inelul.

Am inițiat amândoi subiectul căsătoriei, iar cererea în căsătorie a fost fix ca în basme – s-a așezat în genunchi și m-a cerut. Amândoi ne doream să întemeiem o familie și am verbalizat acest lucru. Mai ales că ne-am gândit că, dacă ar fi să aducem un copil pe lume, să fim căsătoriți și copilul să fie botezat. Credem cu foarte multă tărie în asta și de aceea, cumva, am cochetat cu ideea și am zis: „OK, hai să ne gândim serios la asta!, ne-a povestit Alexandra Stan.

Citește și: Primele imagini de la nunta Alexandrei Stan.A purtat bocanci și a petrecut cu invitații pe malul mării

Citește și: Unde a făcut Alexandra Stan cununia civilă și ce primar-vedetă i-a cununat:”Nu ne-am dorit să mergem la Primărie”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a cunoscut actorul Costel Constantin soția, în urmă cu 50 de ani:„M-am dus direct la masa lor'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arata Lavinia Pîrva în costum de baie și nemachiată.A slăbit enorm

Alexandra Stan a fost cerută în căsătorie pe plajă

Totul s-a întâmplat pe plajă la Constanța, locul în care Alexandra a copilărit. Vedeta a descris momentul ca fiind „magic', mai ales că Emanuel a ales să-i spună o poveste specială pentru a-și cere iubita în căsătorie. Alexandra Stan a acceptat imediat!

Apoi, când am fost în Constanța, mi-a cerut să-i arăt plaja unde copilărisem eu, în cartierul meu. Am fost pe plajă și, când am ajuns acolo, a îngenuncheat și m-a întrebat. A formulat foarte frumos, a fost ceva deosebit, magic. Mi-a spus că, atunci când era mic, bunica lui îi povestea despre zâne, cred că se referea la licurici, la cei care sclipesc, și îi spunea că sunt zâne, de fapt. El toată copilăria lui a trăit cu gândul la zânele acestea și își dorea foarte mult să întâlnească o zână în realitate, adică să vadă cum arată ea. Și, când eram pe plajă, mi-a povestit lucrul acesta și m-a întrebat: „Vrei să fii zâna mea? și a fost foarte drăguț. Am spus „Da imediat', a povestit Alexandra Stan.

Alexandra Stan: „Emanuel mă știa din presă'

La momentul în care s-au întâlnit, Emanuel deja știa mai multe lucruri despre Alexandra Stan, însă nu-i știa povestea de la sursă, spusă chiar de ea.

„Normal că știa lucruri despre mine. Mă cunoștea, mă știa puțin și din presă, ca să zic așa. Dar știa lucrurile prin prisma altora, nu le știa direct de la mine, nu-mi auzise povestea din gura mea', a precizat Alexandra Stan.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IULIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Oltin Dogaru, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton