Vincenzo Castellano a dat mare petrecere de ziua lui, în București! Ce invitați a avut fostul soț al Antoniei

 Dumba Gabriela
.

Vincenzo Castellano a împlinit 35 de ani și a dat mare petrecere în București, la care a invitat prietenii apropiați. Fostul soț al Antoniei locuiește în Italia cu fiica lor, însă a vrut ca această zi specială să și-o petreacă în România, cu oamenii dragi de aici.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Vincenzo Castellano a petrecut alături de prieteni la un restaurant al familiei până dimineața, cu invitați unul și unul, o parte din familia lui care locuiește în România și prieteni apropiați. Printre cei care i-au urat „La mulți ani!” fostului soț al Antoniei au fost și câteva vedete din showbiz, buni prieteni ai italianului.

7878

Vincenzo Castellano a dat o petrecere de pomină în Herăstrău

Vincenzo Castellano a împlinit 35 de ani și a avut parte de o petrecere de pomină. Restaurantul familiei din zona Herăstrău din București s-a umplut de prieteni. Toți i-au urat „La mulți ani' lui Vincenzo Castellano, au servit preparate speciale, băuturi alese, au dansat chiar și pe manele.

Printre invitații de la petrecere s-au numărat și Alexia Eram, fiica Andreei Esca, și Mario Fresh, iubitul ei. Tânăra a postat pe Instagram imagini de la petrecere, a avut și un mesaj pentru sărbătorit. „Tanti auguri', adică „La mulți ani' în italiană.

La miezul nopții, pe un ecran mare a apărut scris „Happy Birthday, Vincenzo!', în timp ce mai mulți ospătari au venit cu artificii, șampanie și un tort cu totul special pentru sărbătorit, scrie Click!

Mulți dintre cei care au participat la petrecere au postat imagini pe Instagram, iar toate au ajuns și pe contul sărbătoritului.

Citește și: Cum le-au explicat Jojo și Paul Ipate copiilor că nu s-au căsătorit: „Au înțeles foarte clar asta. Noi suntem foarte cinstiți cu copiii noștri’ / EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Romanița Iovan despre căsătorie, după 14 ani de relație: De ce să schimbăm ceva ce oricum este foarte bine?’ / EXCLUSIV

Antonia și Vincenzo Castellano au o fiică de 11 ani

După şapte ani în care a luptat pentru Maya, Antonia a divorţat de Vincenzo Castellano în 2020.

Artista și-ar fi dorit ca fiica ei să îi fie alături, în România, însă Maya a rămas la tatăl ei, în Italia. Deși distanța le-a separat o perioadă, vedeta a mers de fiecare dată când a putut să-și vizite fiica, în Italia.

Au avut o relație tensionată, însă, în prezent, lucrurile s-au schimbat între ei și au ajuns să se înțeleagă de dragul copilului pe care îl au împreună. „Mă bucur că în sfârșit am încheiat procesul și că atât eu, cât și Vincenzo ne concentrăm exclusiv pe creșterea și educația Mayei, care este prioritatea noastră numărul unu', a spus Antonia ulterior.

Cum s-au cunoscut Antonia și Vincenzo Castellano

Vorbind despre începuturile relației sale cu Antonia, Vincenzo Castellano povestea cum s-au cunoscut.

Se întâmpla acum mai bine de şase ani. Ea era prietenă cu iubita pe care o avea pe atunci unchiul meu, Joshua. Nu a fost dragoste la prima vedere, însă am fost cucerit de frumuseţea ei.

Pe atunci nu era cântăreaţă, îşi dorea să ajungă.

Îmi arăta diverse înregistrări cu ea, care erau la stadiu de amator. Am vrut să o ajut în carieră, dar a început colaborarea cu Tom Boxer şi nu am fost de acord cu el.

Nu pentru că eram gelos, ci pentru că nu mi se părea serios. Voiam mai mult pentru ea. Era frumoasă, avea voce. Îi trebuia o intrare ca de nivelul ei', a mărturisit Vincenzo Castellano, în urmă ceva timp.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton