Eric de Oliveira, transportat de urgență la spital. Fostul fotbalist se află în stare gravă

 Dumitrache Laura
.

Eric de Oliveira se află în stare gravă la spital, după ce a suferit un blocaj renal. Fostul fotbalist a fost transportat de urgență la spitalul din Târgu Mureș, după ce i s-a făcut rău la Mediaș. Vestea tristă a fost confirmată de familia fostului jucător brazilian de Liga 1.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Eric de Oliveira se afla la Mediaș împreună cu soția sa când a început să se simtă rău. Ulterior, acesta a fost transportată de urgență la spitalul din Târgu Mureș. Fostul fotbalist brazilian trebuia să meargă la Cluj weekend-ul acesta, la Sports Festival, pentru a participa la meciul de retragere a lui Adi Mutu.

Eric de Oliveira la spitalEric de Oliveira la spital

Eric de Oliveira este cel mai bun marcator străin din isotira fotbalului românesc. În 2007 semnat cu Gaz Metan Mediaș, iar după patru ani a semnat cu Karpaty, din Ucraina. În 2012 a revenit la gruparea medieșeană, iar un an mai târziu s-a transferat la Pandurii Tg. Jiu. În 2014 a fost cumpărat de Al Ahli.

Citește și: Mesajul transmis de sora lui Cristiano Ronaldo, după unul dintre gemenii fotbalistului a murit:”Alături de tine…”

Citește și: Mihai Costea rupe tăcerea la 8 ani de când s-a despărțit de Daniela Crudu:„Aceste lucruri nu-ți fac bine, ca fotbalist'

Citește și: Vincenzo Castellano a dat mare petrecere de ziua lui, în București!Ce invitați a avut fostul soț al Antoniei

Citește și: De ce a refuzat chef Florin Dumitrescu să participe la America Express:”Nu îmi place să…”

Eric de Oliveira, transportat de urgență la spital

Cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1 se află în stare gravă la spital. Eric de Oliveira a fost transportat de urgență la spitalul din Târgu Jiu. Fostul fotbalist brazilian se afla la Mediaș, alături de soția sa când a început să se simtă rău.

Eric a ajuns de urgență la spital, fiind transportat cu elicopterul, iar medicii l-au diagnosticat cu blocaj renal. Potrivit GSP, fotbalistul este conștient și se află în grija medicilor, fiind suspus unei angiografii cu tomografie computerizată. În funcție de rezultat, doctorii vor decide dacă Eric de Oliveira va fi operat sau i se va monta un stent ureteral. Familia fostului fotbalist a confirmat informația. Marcatorul străin ar fi trebuit să meargă la CLuj pentru a participa la Sports Festival, pentru a fi alături de Adi Mutu, în meciul de retragere.

Eric de Oliveira, cel mai bun marcator străin din istoria fotbalului românesc

Eric de Oliveira a venit în România în 2007, la echipa de fotbal Gaz Metan, după care a intrat la Pandurii, Viitorul și FC Voluntari. Brazilianul a reușit să atragă atenția cu stilul său spectaculos și i-a cucerit pe români cu zâmbetul său. Eric s-a stabilit în România, la Mediaș. Din cauza problemelor suferite la picior, fotbalistul nu a mai jucat din noiembrie 2020, când era la FC Voluntari.

„În decembrie 2021, am fost în Brazilia și am descoperit că aveam o problemă la sânge. Mi s-au luat peste 20 de tuburi de sânge pentru analize. Mi s-au făcute toate testele posibile. HIV, hepatită… Degeaba am luat anticoagulant.Artera e încă înfundată. Trebuie să încep să slăbesc, deja am dat 8 kilograme jos. Răspund bine la tratament. Trebuie să-l țin trei luni, sunt în ultima lună. O să vorbesc cu doctorul să vedem ce spune', declara în urmă cu un an Eric de Oliveira, pentru GSP.

Eric a adunat bani pentru salvarea lui Gaz Metan Mediaș

Eric de Oliviera a înființat programul „Gazu suntem noi' prin care strânge donații din partea suporterilor pentru a plăti datoriile echipei. Fostul fotbalist a anunțat în luna februarie că s-au strâns doar 550 de euro, iar datoriile echipei se ridică la 3 milioane de euro. Eric a spus că a luat legătura cu foștii săi colegi de echipă, pentru a remedia situația.

Am vorbit și cu foști colegi de-ai mei să încercăm să ajutăm. Nu mă interesează cine e vinovatul, dar mă interesească să aflu ce datorie reală are Gaz Metan.E foarte nedrept! Clubul primește an de an bani de la televiziune, e inadmisibil să fie o astfel de datorie, jucătorii să fie neplătiți de luni de zile.', a declarat Eric.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton