De ce a refuzat chef Florin Dumitrescu să participe la America Express: "Nu îmi place să..."

 Dumba Gabriela
.

Chef Florin Dumitrescu a refuzat să participe la America Express, deși a fost invitat de multe ori! Dacă prietenul chef Bontea nu doar că a acceptat provocarea Asia Express, dar a și câștigat sezonul 3 împrenă cu Răzvan Fodor, Florin Dumitrescu nu vrea să audă de astfel de experiențe.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Chef Florin Dumitrescu nu se vede în postura de concurent la America Express, chiar dacă prietenul Scărlătescu a plecat să-și încerce norocul în acest sezon, iar Sorin Bontea s-a întors câștigător de pe Drumul Comorilor, care s-a desfășurat în Filipine și Taiwan.

675675

De ce a refuzat chef Florin Dumitrescu să meargă la America Express

Pe paginile personale de socializare, chef Florin Dumitrescu a făcut o sesiune de întrebări și răspunsuri. Ei bine, fanii l-au întrebat dacă i s-a propus să participe la America Express și dacă a dorit să facă acest lucru, iar el a răspuns fără ezitare.

„Mi s-a propus de foarte multe ori să merg în Asia Express/America Express. Nu îmi place să fiu departe de familie atât de mult timp. Nu e pentru mine', a răspuns juratul de la Chefi la cuțite.

Citește și: Romanița Iovan, despre traumele suferite de fiul său după pierderea tatălui, în tragedia din Apuseni: „S-a maturizat precoce’

Citește și: La 52 de ani, Anca Țurcașiu e pregătită pentru o nouă relație sentimentală: Sunt în plină formă, forță și deschisă, absolut!’ / EXCLUSIV

Citește și: De ce a renunțat Denisa Tănase la muzică și cum s-a apucat de afaceri, în Dubai: „A pornit ca o curiozitate, nu a fost ceva planificat’/ EXCLUSIV

Chef Florin Dumitrescu se bucură că prietenul Scărlătescu a plecat la America Express

Chiar dacă a refuzat să participe în această experiență, juratul de la Chefi la cuțite s-a bucurat extrem de tare când a aflat că chef Cătălin Scărlătescu a acceptat să ia parte la emisiune.

De asemenea, el îl încurajează pe colegul lui și este sigur că acesta se va descurca nu doar onorabil în competiție, dar i-a și urat să se întoarcă acasă cu premiul cel mare.

„M-am bucurat pentru el și i-am urat succes pentru că e o experiență grea și are nevoie de succes. Sper că se va descurca bine, foarte bine. Să aducă banii acasă', a mai spus chef Florin Dumitrescu.

Chef Bontea a câștigat Asia Express, chef Scărlătescu este văzut ca favorit la America Express

Chef Cătălin Scărlătescu, a acceptat experiența America Express. Așadar, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, iubita lui, formează unul dintre cupluri care au plecat deja în show-ul „America Express', difuzat pe Antena 1.

Juratul de la Chefi la cuțite a scris pe pagina personală de Facebook, înainte să plece, că este încântat de experiența faptului că va participa la America Express anul acesta. El susține că acest lucru are loc pentru fiecare doar o dată în viață.

Îmi place show-ul ăsta mult de tot! În Asia am fost de multe ori, am văzut-o aproape pe toată, dar vreau să descopăr America din postura asta.

Doina spune despre noi că ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troller. Să vedem ce-o să iasă din combinația asta!', a spus Cătălin Scărlătescu.

Colegii lui de la Chefi la cuțite sunt alături de Cătălin Scărlătescu și sunt siguri că acesta va veni acasă cu premiul cel mare în valoare de 30.000 de euro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton