Iulia Vântur se întoarce în televiziune. Ce proiect va avea: "O să fie un show internaţional”

 Borcilă Andreea
.

Iulia Vântur se întoarce în televiziune. Vedeta are planuri mari în viitorul apropiat, astfel că a pus deja la cale un proiect, la nivel internațional. Fosta prezentatoare tv este un artist desăvârșit și complet, iar asta pentru că are numeroase turnee în lume, cântă, dansează și joacă în filme.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Iulia Vântur, în vârstă de 42 de ani, s-a stabilit în India acum un deceniu. Acolo, vedeta s-a reinventat și a ajuns să fie una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste. Fosta prezentatoare tv, actualmente actriţă şi cântăreaţă în India, a atras toate privirile la petrecerea VIVA! 2022, care a avut loc joi seara, 2 iunie. Chiar dacă este foarte discretă când vine vorba despre viața ei privată, ea a făcut câteva confesiuni despre planurile ei profesionale.

iulia-vantur-1-1iulia-vantur-1-1

Iulia Vântur a intrat în televiziune, la începuturile carierei sale, ca prezentatoare de ştiri, apoi de divertisment, pentru show-uri precum „Dansez pentru tine' şi „Ferma vedetelor' de la PRO TV.  Cântă hindi, joacă în filme de la Bollywood şi tocmai a realizat un turneu în America, alături de alţi artişti din India, precum Guru Randhawa şi Kanika Kapoor. Aceştia au ţinut spectacole cu sala plină în Houston, New Jersy, Washington, Los Angeles, New York şi Orlando.

Citește și: Ce sfat a primit Iulia Vântur de la Salman Khan la început de carieră:Mi-a spus să mă bucur de darul pe care l-am primit' / EXCLUSIV

Citește și: De ce se întoarce Iulia Vântur în America și nu în India, după ce pleacă din România:„Ai grijă ce spui!' 

Citește și: Ce afacere are Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022, în Spania:”Ne-a schimbat viața”

Citește și: Mesajul lui Brigitte Pastramă, după ce a anunțat că divorțează:„Lumea este plină de cei care vor să te tragă în jos'

Iulia Vântur se întoarce în televiziune

Vedeta are planuri mari în viitorul apropiat, astfel că a pus deja la cale un proiect, la nivel internațional. Fosta prezentatoare tv este un artist desăvârșit și complet, iar asta pentru că are numeroase turnee în lume, cântă, dansează și joacă în filme. În India, deși şi-a investit timpul şi energia pentru a construi o carieră în alt domeniu, Iulia se mai gândeşte şi la televiziune şi pune la cale un proiect de revenire cu totul special, căci îl are în distribuţie şi pe iubitul ei, Salman.

„Lucrez la un format de televiziune al meu, dar o să vorbesc mai multe când va fi cazul. Aproape l-am terminat. O să fie un show internaţional', a declarat ea, în exclusivitate, pentru Click!.

„Sunt fericită să dansez și să cânt'

Iulia Vântur s-a mutat acum zece ani în India. Ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu actorul Salman Khan, în vârstă de 56 de ani. Chiar dacă s-a stabilit departe de casă, Iulia nu şi-a uitat ţara natală, familia şi nici prietenii.

„Sunt fericită că dansez şi să cânt. Tocmai am lansat, acum, trei melodii noi. Nu ştiu dacă este cineva interesat, aici, în ţară. Nu m-am gândit că publicul din România ar fi curios să asculte piesele pe care le cânt eu în hindi. Mă bucur însă că cei de aici sunt, în continuare, mândri de mine, de ce fac eu acolo. Îmi creşte inima să ştiu că românii mă apreciază. Pentru că aprecierea oamenilor de la tine, de acasă, e cea mai importantă', a mai continuat ea pentru sursa citată anterior.

Iulia Vântur, la petrecerea VIVA! 2022

„VIVA! la vida' a fost sloganul petrecerii care a reunit zeci de celebrități joi seara, la clubul Diplomaților. Iulia Vântur a etalat un outfit elegant, care a respectat dresscod-ul  colours in your eyes’.

Cum pandemia a obligat-o să stea departe de familie și prieteni, Iulia Vântur este hotărâtă să recupereze și să petreacă mai mult timp alături de cei dragi. În timpul pandemiei mi-a fost foarte dor de casă, pentru că nu am putut să călătoresc, au fost închise aeroporturile. Mi-am dat seama că nu ar trebui să las prea mult timp să treacă până mă întorc să-mi văd părinții, așa că acum fac un efort și îmi găsesc tot felul de motive ca să vin din ce în ce mai des, pentru că e important să petreci timp cu oamenii tăi dragi: părinții și prietenii dragi din copilătie. Ultima dată în țară am fost ultima înainte de turneul din SUA, am făcut o oprire de vreo câteva zile’, ne-a spus ea.

Ce sfat i-a dat Salman Khan

Fosta prezentatoare TV a primit și ea un sfat prețios de la celebrul actor indian și l-a pus în practică. El a fost cel care m-a încurajat de fapt să merg pe drumul acesta, chiar și atunci când eu nu credeam. Mi-a spus să mă bucur de darul pe care l-am primit și asta m-a și convins la un moment dat când mi s-a spus: ‘Ai primit un dar, folosește-te de el și îmbunătățește-l!

Acela a fost momentul în care am decis să iau lecții de canto, astfel încât cei care mă scultă să aibă într-adevăr o experiență completă. Trebuie să fii acolo prezent sută la sută, despre asta e vorba și în actorie și în muzică. Dacă dai totul, dacă te implici cu totul, nu ai cum să dai greș și oamenii simt chestia asta, așa cum probabil s-a întâmplat și atunci când am prezentat „Dansez pentru tine’ oamenii simțeau că noi suntem acolo trup și suflet în proiectul respectiv’, a declarat, pentru revista VIVA!, Iulia Vântur.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton