Vedetele au avut aparitii surpriza la deschiderea unui nou outlet

 Adina Rosetti
.

Lansarea de ieri a  outletului de lux GGF, din Piata Unirii, a reprezentat o ocazie pentru vedetele autohtone sa pregateasca aparitii surprinzatoare. Iata ce tinute au purtat.

 

 

Non-conformista DJ-ita Wanda a lasat deoparte hainele elegante si a sosit la eveniment imbracata in pijamale gri, purtand in picioare papuci de casa din plus cu imprimeu de leopard. Vedeta a uimit cei peste 100 de invitati prezenti in magazin prin atitudinea ei cool si total relaxata, dorind sa sublinieze faptul ca are incredere in sine indiferent de ce haine poarta. DJ Wanda a trecut apoi printr-o transformare spectaculoasa a stilului vestimentar, schimbandu-si pijamalele cu o rochie de seara neagra extrem de eleganta, aleasa din magazin, accesorizata cu coliere si lanturi aurii din cele mai recente colectii ale caselor de moda.

 

 

Sylvia a devenit, pentru o seara, fotomodel. Cu parul carliontat, de culoarea focului, ea a ales cateva tinute glam din outlet si a pozat intr-un studio foto amplasat in mijlocul magazinului. Cantareata a fost sustinuta in tot acest timp de noul ei iubit, Dragos, care s-a dovedit a fi foarte protector.

 

 

Frumoasa prezentatoare a stirilor sportive de la Antena 1 si GSP TV, Geanina Ilies a participat la inaugurare alaturi de fiul ei, Patrick,  in varsta de sase ani. Patrick a dovedit reale veleitati de manechin, fiind imbracat cu un sacou foarte trendy si pozand la panou ca un adevarat fotomodel.

 

 

Dana Savuica a ajuns la deschiderea outletului GGF direct de la o filmare pe care a avut-o la televiziune, impresionand prin alegerile sale vestimentare: jacheta bej, rochie neagra pana la genunchi, o capa rosie din blana, clutch si cizme pana deasupra genunchiului. O aparitie la fel de interesanta a avut-o si Roxana Iliescu, care a ales sa poarte o rochie albastra acoperita cu o vesta din blana.

 

 

Mihaela Drafta a sosit la eveniment alaturi de campioana internationala la inot, Camelia Potec. Designerul vestimentar a dovedit ca stie tot timpul sa aleaga cele mai potrivite vestimentatii. Ea si-a facut aparitia intr-o rochie gri din bumbac, acoperita cu o capa din blana de lama. Camelia Potec a ales o tinuta cool, compusa din pantaloni tip pana, camasa alba si un blazer din lana, totul accesorizat cu o superba pereche de pantofi rosii.

 

 

In cadrul outletului de lux GGF din centrul Bucurestiului se gasesc colectii ale unor branduri internationale precum MaxMaraLiu JoDieselVersaceDolce&GabbanaIceberg, BlumarinTrussardi sau Gaudi, toate la preturi reduse. Special pentru evenimentul de deschidere a GFF-The Cool Outlet, s-au expus o selectie de blanuri naturale si ecologice, o colectie exclusivista de rochii de seara si cele mai cool accesorii de sezon.

 

[gallery ids=""]

 

Foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton