Inna a sustinut un super concert la radio

 Adina Rosetti
.

DJ-ii ProFM GreeG si Marius Onuc asteptau de mult sa o aiba ca invitata speciala pe Inna, cea mai cunoscuta artista din Romania. Iata ca ieri seara dorinta li s-a implinit! De pe scenele lumii, unde Inna inregistreaza succes dupa succes, cantareata a sosit in studioul ProFM unde a sustinut un concert live.

 

 

Fanii au putut auzi, respectiv, urmari live, intr-o varianta cu totul diferita piesele   INNdiA', Tu si Eu', Oare', J’adore'.

In pauzele dintre meloldii, Dj-ii ProFM  au intervievat-o, pe Apostoleanu Elena Alexandra, dupa cum s-a prezentat chiar ea, spunand ca pentru prietenii apropiati sunt Alexandra, iar pentru ceilalti… prieteni sint Inna', chiar din momentul cand a intrat in studio. Artista al carei program ii permite sa stea in tara aproximativ 4 zile o data la 2 saptamani a declarat ca cel mai dor ii este de placinta cu branza si stafide facuta de mama ei, dar si de catelul ei Bobo.

 

 

Inna nu a dat detalii viata privata, preferand sa declare ca acum viata ei inseamna muzica si cariera, mai ales ca mai are multe de facut: Pana acum am atins doar 20% din ce mi-am propus sa fac si mai am restul de 80%. Printre care sa scot o piesa care sa fie pe locul I peste tot, ceva mai sus decat . Mai am de lucrat la imaginea mea si de asemenea sa ma perfectionez. Uite, de exemplu acum am inceput sa fiu si compozitoare', spune artista.

 

Cit despre drumul parcurs pana in acest moment si despre concertele care nu inceteaza sa o uimeasca si pe ea datorita numarului mare de fani care vin sa o asculte, Inna a precizat ca cel mai impresionata a fost la Amsterdam, unde a cantat in fata a 300.000 de oameni, dar si in Mexic si la Los Angeles, unde de asemenea a fost o nebunie'. Legat de lucrurile pe care isi doreste foarte mult sa le faca, si nu a apucat pana acum ar fi:

Sa inot cu delfinii, aveam aceasta ocazie din Dubai, insa timpul foarte scurt nu mi-a permis si acest lucru. Imi doresc sa ajung la Sinaia, este locul unde ma relaxez si unde mergeam destul de des, dar, la fel, nu am mai fost de ceva vreme. Si de asemenea imi e foarte dor de vecinii mei din Neptun si imi doresc sa ii vad cit mai repede'.

 

 

La finalul emisiunii, GreeG si Onuc i-au facut cadou o papusa imbracata in port popular romanesc ce semana cu ea!

 

 

[gallery ids=""]

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton