Aniversare exclusivista in lumea modei

 Adina Rosetti
.

Pe 20 noiembrie, Casa Frumoasa a sarbatorit 16 ani de existenta printr-un eveniment exclusivist, a carui atractie a fost o prezentare live a minutiosului proces de realizare a renumitilor pantofi Santoni Limited Edition. Plus  cocktail party-ul cu sampanie si caviar, intr-o eleganta locatie situata in inima Capitalei.

 

Invitatii serii au fost  Andrea Santoni (fondatorul legendarului brand de pantofi Santoni, un nume de referinta in manufactura italiana din domeniul incaltamintei artizanale de lux) si Gregor Thissen (CEO Scabal).

Cei prezenti au fost incantati sa descopere care sunt etapele de realizare a unui pantof executat pe masura clientului. Artizanul companiei a aratat printr-o demonstratie live  etapele de construire,  in timp ce Andrea Santoni a explicat de ce un pantof Santoni este unic prin imbinarea aspectului estetic cu cel functional. O tehnica traditionala in arta manufacturarii pantofilor barbatesti, Limited Edition este linia care imbina manualitatea cu detaliile personalizate.

Casa Frumoasa reuneste o colectie de branduri de top la nivel international, destinata conneseur-ilor (Scabal, Brioni, Santoni, Loro Piana, Salvatore Ferragamo, Elie Saab, Jacob Cohen, Alberta Ferretti, Blumarine, Diane von Fürstenberg, Missoni).

[gallery ids=""]

 

 

Foto: Cristi Duminecioiu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton