Vasi Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, se însoară la trei ani de la divorț! Cine este viitoarea lui soție

 Dumba Gabriela
.

Vasi Geambazi, fostul finanțator din acte al FCSB-ului și nepotul lui Gigi Becali, se însoară! În urmă cu trei ani, omul de afaceri divorța de soția lui, Alina, care i-a dăruit doi copii pentru că aceasta l-ar fi înșelat. După mai multe încercări nereușite de a-și reface viața amoroasă, Vasi Geambazi a tras, de data asta, lozul câștigător și este pregătit să se însoare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Vasi Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, este pregătit de însurătoare, la trei ani după ce a divorțat de prima soție. Aleasa pare că s-a integrat foarte bine în familia Becali și postează deseori fotografii cu mama lui Gigi Becali, despre care spune că îi este ca o bunică.

676756676756

Cu cine se însoară Vasi Geambazi, nepotul lui Becali

Vasi Geambazi, nepotul multimilionar al lui Gigi Becali, are o relație de mai bine de trei ani cu fosta jurnalistă, blondina Gabriela Pavel. 

Nunta bate la ușă, iar cei doi îndrăgostiți se înțeleg de minune. Click! a aflat că Vasile Geambazi se pregătește de o nuntă ca în povești, iar mireasa va fi una cu adevărat spectaculoasă.

Viitoarea mireasă a lui Vasi Geambazi s-a integrat foarte bine în familia Becali și se înțelege de minune cu Alexandrina Becali, mama latifundiarului din Pipera, care i-a luat locul în sufletul ei bunicii sale, pe care a pierdut-o cu mai mulți ani în urmă.

Citește și: În ce relații a rămas CRBL cu Smiley și Marius Moga, la 11 ani de la destrămarea trupei Simplu:„Este singurul regret legat de asta’ / EXCLUSIV

Citește și: CRBL, adevărul despre momentele grele în cuplu, după 14 ani de căsnicie:„Am avut discuții despre divorț’/ EXCLUSIV

Citește și: Dialog neașteptat între Iulia Albu și Maria Constantin, după ce a asemnănat-o cu un pui rotisat. Ce s-a întâmplat la Splash, vedete la apă:'Aveam altă părere despre tine, dar…'

Când ai un dor de bunica cu care ai crescut, care ți-a fost ca o mamă, Dumnezeu îți scoate în cale o bunică de suflet.

Un înger pe Pământ, care mă mângâie și mă privește așa cum o făcea și bunica mea', a mărturisit Gabriela Pavel, emoționantă, postând pe Instagram o poză cu bunica de suflet, pe care o strânge la piept, chiar din biserica ridicată de Becali în Pipera.

Viitoarea mireasă din familia Becali, blondina Gabriela Pavel deține o cafenea situată pe Bulevardul Decebal din București și, timp de aproximativ șapte ani, a lucrat în presa sportivă.

Cine este Vasile Geambazi

Vasile Geambazi este fiul Domnicăi, sora celebrului Gigi Becali, și al lui Constantin Geambazi.

În 2013, nepotul latifundiarului din Pipera a câștigat un proces important, fiind despăgubit de stat cu peste 65 de milioane de euro. La mijloc s-a aflat un teren de peste 20 de hectare situat în Voluntari, care fusese retrocedat, potrivit click.ro.

Vasile Geambazi a fost și patronul în acte al FCSB-ului. Acesta i-a cedat, însă, lui Gigi Becali acțiunile. Acesta a pus pe picioare și controlează FCSB Academy, pepiniera' clubului patronat de Gigi Becali.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton