Horoscop 18 august 2022. Zodia care își va împlini un vis mai vechi

 Borcilă Andreea
.

Horoscop 18 august 2022. Se anunță o zi benefică pentru majoritatea semnelor zodiacale. Atenție însă la aspectele financiare sau de sănătate. Află ce au pregătit astrele pentru astăzi!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 18 august 2022. Berbec 

În ceea ce privește locul de muncă, Berbecii pot începe un proiect nou. Vești bune în sectorul sănătății. Cei care plănuiesc să meargă într-o călătorie lungă, va fi de bun augur. Cei care sunt într-o relație vor fi în al nouălea cer alături de partener. 

Horoscop 18 august 2022. Taur

Primesc sfaturi importante de la unii dintre apropiați. Cei care au afaceri se pot aștepta să le crească profiturile. Este posibil să facă diferența, în scop pozitiv, în viața cuiva. 

Horoscop 18 august 2022. Gemeni 

Gemenii sunt competenți și pot primi laude sau recompense la locul de muncă. Faptul că și-au neglijat starea de sănătate, își pot culege roadele astăzi. Alții nativi încheie victorios o negociere importantă. 

Horoscop 18 august 2022. Rac 

O întâlnire de familie îi va demoraliza pe Raci, care oricum, sunt firi foarte sensibile. Faptul că sunt impulsivi și reacționează, acest lucru nu le va aduce decât consecințe nefaste. Cineva se îndrăgostește de ei, o persoană la care nu se așteptau deloc! 

Horoscop 18 august 2022. Leu 

Leii se simt ușurați, iar asta pentru că, din punct de vedere financiar, stau foarte bine. Fizic, au foarte multă energie și simt nevoia să-i ajute pe ceilalți mai mult ca oricând. 

Citește și: Horoscop săptămânal 15-21 august 2022.Zodia care ia decizii proaste

Citește și: Trei zodii care te trădează când te aștepți cel mai puțin

Citește și: Zodiile care se vor despărți în luna august

Citește și: Top 5 zodii care mint cel mai bine

Horoscop 18 august 2022. Fecioară 

Cresc șansele de promovare pentru Fecioare. Cei care știu că au multă activitate fizică trebuie să ia o pauză. Solicitările venite din partea cuiva nu-i face decât să se înfurie ori să se simtă copleșiți. 

Horoscop 18 august 2022. Balanță 

Cei din jur au așteptări în ceea ce le privește pe Balanțe. Unii nativi au șansa să primească o bursă în străinătate. Unele cupluri pot face pasul cel mare, indiferent că e vorba despre o cerere în căsătorie sau de extinderea familiei. 

Horoscop 18 august 2022. Scorpion 

Banii vin la Scorpioni în mod neașteptat. O ieșire undeva le va aduce acestor nativi experiențe de neuitat. Cei care își caută un loc de muncă pot avea oportunități excelente. 

Horoscop 18 august 2022. Săgetător 

Săgetătorii pot câștiga un pariu mai vechi. Autodisciplina este mai pronunțată astăzi, însă nu este o zi potrivită pentru a face afaceri sau a purta negocieri. 

Horoscop 18 august 2022. Capricorn 

Capricornii au prea multe lucruri planificate și pot să nu le facă față. O adunare de familie le poate încărca bateriile. Conflictele se pot stinge doar pe cale amiabilă. 

Horoscop 18 august 2022. Vărsător 

Vărsătorii pot avea o urgență în viața de familie. Toți banii se vor duce pe achiziționarea unui imobil. Este o zi bună pentru a se dedica mai mult partenerului de cuplu. 

Horoscop 18 august 2022. Pești

Peștii își împlinesc un vis mai vechi. Sunt șanse mari să se vadă la casa lor ori să-și extindă familia. Vești bune pentru cei care au de dat examene importante. 

Sursă foto: arhivă

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton