Reacția lui Mihai Bendeac, după ce a fost anunțat, de două femei, că sunt însărcinate cu el: „Mi-a trimis ecografia”

 Borcilă Andreea
.

Reacția lui Mihai Bendeac, după ce a fost anunțat, de două femei, că sunt însărcinate cu el. Juratul de la iUmor, Antena 1, este unul dintre cei mai curtați burlaci de la noi și, nu de puține ori, a avut parte de situații neprevăzute, în ceea ce privește fanele sale. Celebrul actor i-a povestit lui Cătălin Măruță experiențele prin care a trecut.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai cunoscuți și curtați burlaci de la noi. După ce a fost cât pe ce să ajungă în fața altarului, alături de partenera sa, de meserie tot actriță, acum mulți ani, vedeta nu vrea să audă de angajamente pe termen lung. Drept dovadă, și-a tatuat degetul inelar cu un mesaj specific și anume, Never, adică Niciodată.

bendeac-9bendeac-9

Juratul de la iUmor, Antena 1, este curtat de multe dintre fane, care vor să-i atragă atenția actorului cu orice preț. Iată ce a povestit Mihai Bendeac!

Citește și: Ce afacere are Emilia, mama lui Mihai Bendeac, în București:„Săraca, a albit de cât…'

Citește și: Ce salariu are Mihai Bendeac.A dezvăluit suma pe care o câștigă lunar la teatru

Citește și: Brigitte Pastramă, despre relația cu Ilie Năstase:”Am avut o căsnicie în trei. Mergeam cu fosta lui soție în concedii”

Citește și: După ce a ținut foarte multe diete, Cornelia Rednic a ajuns să mănânce ciocolată fără să se îngrașe: „Dă rezultate'

Reacția lui Mihai Bendeac, după ce a fost anunțat, de două femei, că sunt însărcinate cu el

Mihai Bendeac nu a mai fost văzut, de mult timp, oficial la brațul vreunei domnișoare. Chiar dacă este un bărbat singur, vedeta nu duce lipsă de tandrețe în viața sa amoroasă. Mai mult, unele dintre fanele lui au ajuns să-i atragă atenția actorului într-un mod inedit, care cel mai probabil l-au pus pe fugă pe celebrul actor. Vedeta Antena 1 a povestit cum două fete, dintre care cea mică avea vârsta majoratului, l-au anunțat că a devenit tată.

„Aproape sigur că sunt steril, nu ai cum. Până la vârsta asta mi s-a întâmplat de două ori să vină cineva să spună: Am rămas însărcinată. O dată s-a demonstrat ulterior că era o nebunie de 18 ani, ca să arate nu știu ce. Noroc că am vorbit cu mama ei.

A doua oară, cineva care nu mi-a mai dat un semn vreo 4 luni de zile, după care mi-a trimis mesaj că e în Paris, în orașul iubirii și mi-a dat o fotografie, o ecografie și cu mâna ei cu perfuzia.

Mi-a trimis ecografia ca să vadă cum reacționez, au fost niște lucruri pe care nu le pot reproduce aici. După care mi-a trimis acea fotografie cu branula la câteva zile distanță și mi-a zis: Hai că ai avut noroc, am făcut avort spontan', a povestit în urmă cu ceva timp Mihai Bendeac, în podcastul lui Cătălin Măruță

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton