Unde locuiește acum Rocsana Marcu și cu ce se ocupă! Au apus vremurile când purta ținute sexy

 Iacob Antonia
.

A trecut aproape un an de când Rocsana Marcu a decis să facă schimbări radicale în viața ei. Fosta prezentatoare tv a părăsit România și s-a mutat definitiv în Londra, alături de cele două fetițe ale sale. În plus, vedeta tv s-a reprofilat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

‘Ca să fiu sinceră, am făcut totul pentru fetițele mele. Ele au mai fost la Londra, le-a plăcut enorm și chiar ele au insistat să ne mutăm acolo. Am avut o mulțime de emoții cu adaptarea, cu limba, cu școala, dar, din fericire, nu au fost niciun fel de probleme.

Cea mică a învățat în România la școala franceză, aveam emoții mai mari cu privire la adaptarea ei. Dar nu a avut nicio problemă, cred că mai greu mi-a fost mie în perioada asta ‘, a declarat Rocsana Marcu pentru fanatik.ro.

rocsana-1rocsana-1

În Anglia, vedeta s-a angajat ca agent imobiliar pentru a-și putea întreține cele două fetițe. Rocsana Marcu s-a adaptat rapid în altă țară și a ajuns să câștige bani frumoși. De asemenea, blondina s-a văzut nevoită să renunțe la ținutele mulate și decoltate. Rocsana Marcu se axează acum pe haine de tip bussines, ținând cont că lucrează într-o agenție imobiliară.

Citește și: Larisa Udilă a avut mari probleme după naștere: „Nu am fost în stare de nimic'

Citește și: Ana Porgras, primele declarații despre bărbatul misterios și mesajele pe care le-a găsit Zanni în telefonul ei: „Încerci să faci rău cuiva…”

Citește și: De ce a leșinat Bianca Drăgușanu și a ajuns la spital: „Aveam tensiunea foarte mică și…'

Citește și: Ce face Rocsana Marcu, la 3 ani după ce a renunțat la televiziune. Decizia radicală pe care a luat-o după ce a câștigat procesul cu tatăl uneia dintre fetițele ei

Unde locuiește acum Rocsana Marcu și cu ce se ocupă

Recent, ea a apărut într-o reclamă a companiei la care lucrează, dar a fost ironizată pe rețelele de socializare. În video-ul postat de ea pe rețelele de socializare, Rocsana vorbește despre beneficiile colaborării cu agenția pentru care lucrează.

Unii internauți nu s-au putut abține și au luat-o la ‘mișto’, făcând glume pe seama accentului ei est-european.

„Nu-mi vine să cred că este la o agenție imobiliară în Anglia. Este o prezentatoare TV din România, a scris o internaută.

Rocsana a câștigat procesul cu tatăl Mayrei

Rocsana Marcu şi fiicele sale, Indira (7 ani) şi Mayra (12 ani) locuiesc acum în Londra, unde şi-au găsit o locuinţă frumoasă şi şcoală pentru fete. Rocsana a făcut cea mai bună alegere de până acum.

În martie 2020, Rocsana a câștigat procesul cu tatăl uneia dintre cele două fetițe ale sale, după 10 ani de luptă prin tribunale. Acum, Adrian Ștefan Iliescu, tatăl primului copil al Rocsanei Marcu, Mayra, este obligat să plătească retroactiv pensie alimentară, ținând cont că nu a achitat niciun ban până acum. Fiica cea mare a vedetei a împlinit deja 12 ani.

Conform Click!, Adrian Ștefan Iliescu este băiatul fostului primar din Giurgiu și ar putea fi executat silit din cauza datoriilor acumulate către fiica sa.

Rocsana Marcu și Adrian Ştefan Iliescu au avut o relație scurtă la finalul lui 2016. Cei doi s-au despărțit la începutul lui 2017, după ce blondina a aflat că este însărcinată. Rocsana Marcu mai are o fetiță, pe Indira, din relația cu avocatul Florin Moldoveanu.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton