Cine este Mihaela Bilic, noua vedetă Pro TV. Totul despre viața ei personală

 Mirea Roxana
.

Cine este Mihaela Bilic, noua vedetă de la Pro TV. Mihaela Bilic va prezenta emisiunea „Doctor de bine', la Pro TV. Mihaela este unul dintre cei mai buni nutriționiști de la noi din țară. Totodată, este și autoarea unor cărți de nutriție. În plus, nu este prima oară când Mihaela Bilic va prezenta o emisiune TV.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Mihaela Bilic, noua vedetă de la Pro TV. Mihaela Bilic și-a reînceput colaborarea cu Pro TV. Ea va prezenta „Doctor de bine’ , o emisiune care până acum se difuza online. Emisiunea are același format ca „Ce se întâmplă, doctore’, producție care a dispărut o dată cu plecarea Oanei Cuzino din Pro TV.

80902352_2599340033454951_6993497644668551168_n80902352_2599340033454951_6993497644668551168_n

Mihaela Bilic a mai prezentat, timp de cinci ani, emisiunea „Arena Bucătarilor', la Pro TV. De asemenea, aceasta a mai prezentat la Gold FM şi emisiunea „Sănătate şi nutriţie'. Mihaela Bilic, noua vedetă de la Pro TV, este unul dintre cei mai apreciați și căutați nutriționiști din țară. Aceasta a absolvit Facultatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila’ din Bucureşti, în anul 1996.

Citește și: Ce dietă ține Sonia Argint la 39 de ani. Își face toate poftele:„Porții mici, mâncate foarte încet…'/ EXCLUSIV

Citește și: Antonia și Vincenzo Castellano s-au împăcat de dragul fetiței!Imagini cu ei împreună, la ziua Mayei

Citește și: În ce relații a rămas Cristina Ciobănașu cu Alex Velea, după Dansez pentru tine:„De fiecare dată îmi amintește…'/ EXCLUSIV

Citește și: Emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici!revine la Pro TV, după șapte ani

Cine este Mihaela Bilic, noua vedetă de la Pro TV

Mihaela Bilic, noua vedetă de la Pro TV, are 51 de ani, chiar dacă nu își arată deloc vârsta, și s-a născut în Câmpina. A făcut rezidențiatul în cadrul secției de Diabet şi Boli de Nutriţie a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, devenind medic specialist în 2002. După șase ani, în 2008, aceasta a devenit medic primar în specialitatea diabet, nutriţie şi boli metabolice.

Ba mai mult, Mihaela Bilic de la Pro TV și-a aprofundat studiile și a efectuat un master în psihonutriţie la Paris, în 2013. Astfel, ea s-a axat pe studierea modului în care nutriţia şi neurobiochimia afectează emoțiile oamenilor.

Pe de altă parte, medicul nutriționist este și autoarea unor cărți de nutriție. În 2007 a publicat „Trăiesc, deci mă abţin’, iar patru ani mai târziu – „Sănătatea are gust’, o carte de nutriţie dedicată întregii familii.

Detalii despre viața personală a Mihaelei Bilic

Cine este Mihaela Bilic, noua vedetă de la Pro TV. Mihaela Bilic, noua vedetă de la Pro TV, este foarte discretă atunci când vine vorba de viața ei personal, motiv pentru care nu se cunosc foarte multe detalii. Aceasta este necăsătorită, însă a avut o relație timp de 13 ani de zile. Pe de altă parte, Mihaela Bilic nu are nici copii, chiar dacă și-a dorit să devină mamă. A încercat de mai multe ori să rămână însărcinată, însă fără succes.

Aceasta a făcut mai multe analize pentru a descoperi de ce nu rămâne însărcinată, însă a primit diagnostice diferite. În cele din urmă, Mihaela Bilic a apelat și la fertilizarea in vitro, care nu a reușit. Ei bine, medicul nutriționist a reușit să se împace cu aceasti situașie și nu consideră că este o nerealizare faptul că nu are copii

Despre ce este vorba în emisiunea prezentată de Mihaela Bilic la Pro TV

Mihaela Bilic va prezenta emisiunea „Doctor de bine', la Pro TV, care va fi difuzată, la fel ca „Ce se întâmplă, doctore', în fiecare dimineaţă, la Ştirile Pro TV. „Doctor de bine’ este o emisiune care se difuzează pe PRO TV Plus. Moderatoarea emisiunii, împreună cu invitații săi va oferi sfaturi medicale avizate despre coronavirus, dar și despre alte boli, simptome, tratamente și conduita corectă pentru fiecare dintre ele.

Sfaturile vizează oamenii care își doresc să abordeze o viața echilibrată din punct de vedere medical. Totodată, emisiunea îi sfătuiește pe telespectatori când este cazul să meargă la medic pentru diverse investigații. Fosta prezentatoarea e emisiunii este corespondentul pe sănătate al Știrilor PRO TV, Liliana Curea. De asemenea, emisiunea va fi difuzată în continuare și în mediul online.

Sursa Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton