Motivul pentru care Codin Maticiuc nu a mai dorit să dea examen la actorie

 Iacob Antonia
.

Codin Maticiuc a oferit recent detalii despre marea lui pasiune. A fost considerat mereu un Don Juan pentru escapadele sale, cu maşini luxoase și femei frumoase, însă puțini știu că în ultimii ani s-a axat mai mult spre industria cinematografică autohtonă, de care se declară fascinat. Cu toate acestea, Codin a recunoscut că a refuzat să dea examen la actorie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Codin Maticiuc este un personaj atipic în zona filmului românesc. Deși este destul de cunoscut și în lumea afacerilor, el a mărturisit că înclină mai mult spre lumea actoriei și a cinematografiei. Dar cum a început totul?

codin-1codin-1

În 2013, Codin Maticiuc și-a deschis o casă de producție, pentru că voia
să producă un film. Se numea ‘București non-stop’, cu Dan Chișu, care
îi este și prieten. Așa a descoperit că este pasionat de actorie, însă a refuzat să dea examen la Facultatea de Arte. De rușine, recunoaște el!

Motivul pentru care Codin Maticiuc nu a mai dorit să dea examen la actorie

„Vă spun sincer că mi-a fost rușine să mai dau la Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică, la 33 de ani, când mi-am descoperit pasiunea pentru actorie. Dar am fost foarte tentat, din primul moment de această artă. Dorian Boguță, Papadopol și Dragoș Bucur au încercat să mă încurajeze, dar eu am evitat, în cele din urmă.

Am ales să merg însă la o Școală de actorie de duminică, unde am învățat foarte multe lucruri.În plus, colaborarea cu Dan Chișu, cu care am făcut câteva filme împreună, a contribuit și ea foarte mult.', a declarat Codin Maticiuc pentru impact.ro.

Citește și: Codin Maticiuc, dezvăluiri neașteptate despre iubita lui. Cu ce se ocupă Ana și ce pasiune are

Citește și: Codin Maticiuc, despre distracțiile din cluburi: „Îmi place să mă sui pe masă când mă îmbăt'

Citește și: Codin Maticiuc, adevărul despre bani și opulență: „Sunt un bătrân de bani gata'. Ce cheltuială imensă regretă

Citește și: Cum se înțelege mama Laurei Stoica cu familia iubitului artistei, care a murit în același accident: „Am făcut și crucea de la mormânt”

Codin Maticiuc a mai mărturisit că va apărea iar în noul sezon al serialului ‘Vlad’, de la PRO TV. Codin Maticiuc rămâne în atenția publicului și fanilor ca fiind cel care a produs filmul care a avut un succes răsunător, „Miami Bici’, alături de BRomania

„Poate lumea își mai amintește că în primele două episode ale serialului am avut un rol episodic, cel al ‘Bulgarului. Ei bine, am fost întrebat dacă îmi doresc ca ‘Bulgarul să revină și am răspuns imediat afirmativ. Așa că una dintre surprizele actualului sezon este poate și revenirea mea alături de câțiva actori pe care-i apreciez foarte mult.', a mai precizat Codin Maticiuc.

Deși este atras de actorie, Codin Maticiuc a absolvit Facultatea de Drept, care nu i-a adus foarte mari satisfacții. În paralel, el s-a ocupat și afacerea familiei, la îndemnul tatălui său.

„Nu mi-am ales bine facultatea. Am ales Dreptul, fiindcă la o anume vârstă toată lumea te întreabă ce-o să faci într-un anume moment. Am terminat Dreptul, dar nu mi-a adus bucurii. Apoi, tatăl meu a decis că a venit timpul să duc mai departe afacerea familiei, de care mă ocup și în prezent. Însă ce mi-a adus cele mai mari bucurii e actoria. Am dat din coate și am muncit, în felul meu, pentru ea!', a mai completat el.

Codin Maticiuc, dezvăluiri neașteptate despre mama fiicei lui

Codin Maticiuc a vorbit deschis despre Ana, iubita lui. Cândva unul dintre cei mai râvniți burlaci din România, în prezent s-a transformat într-un familist convins, după ce a cunoscut-o pe Ana Pandeli, femeia care i-a dăruit o fiica, pe Smaranda.

‘Gagica mea e nebună. Da, nu exagerez. Știam asta de ceva vreme dar acum mă gândesc serios să fac ceva în privința asta. Stați să vă explic. Femeia e obsedata de sport. Efectiv face și patru antrenamente pe zi. Ea nu recunoaște, zice ca face trei. Sală la greu, padel și spinning, pe astea le numără și ea.

Ei, pe lângă astea trei ea mai face așa, „de plictiseala': 18 minute de plank (sau cum s-o scrie ca eu nici de scris nu ma pricep darămite să-l fac). 18 minute în continuu?!? Întrebați orice om normal la cap, ăsta se pune cât un antrenament întreg’, a scris Codin, despre iubita lui, pe Facebook.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton