Florin Ristei s-a îmbolnăvit de COVID-19. Cum se simte acum

 Mirea Roxana
.

Florin Ristei s-a îmbolnăvit de COVID-19, care a povestit pe rețelele sociale care este starea lui de sănătate actuală. În ultima perioadă, juratul de la X Factor a primit numeroase mesaje din partea internauților, care îl întrebau de ce nu a mai apărut în platoul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani'.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Florin Ristei s-a îmbolnăvit de COVID-19 și a fost nevoit să lipsească din platoul emisiunii  „Neața cu Răzvan și Dani'. De asemenea, o altă vedetă care s-a infectat cu coronavirus este Adela Popescu, care a dat vestea în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea', de la Pro TV. În ceea ce îl privește pe Florin Ristei, acesta a lipsit de mai bine de o săptămână de la matinalul de la Antena 1.

florin-ristei_1florin-ristei_1

Fanii emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani' au început să se întrebe care este motivul pentru care Florin Ristei nu a mai apărut la emisiunii. Mai mulți internauți au crezut că Florin Ristei a fost dată afară de la „Neața cu Răzvan și Dani' și că acesta ar fi fost motivul pentru care a fost absent de la filmări.

Citește și: De ce nu s-a mutat Cătălin Scărlătescu din România, după ce a văzut peste 50 de țări:„Am ajuns la concluzia că…'/ EXCLUSIV

Citește și: Drama prin care a trecut Stela Bizdu, înainte de accidentul care a lăsat-o fără un picior:„Ne-a marcat pe viață, a trebuit să…'/ EXLCUSIV

Citește și: Unde locuiește acum Rocsana Marcu și cu ce se ocupă!Au apus vremurile când purta ținute sexy

Citește și: Cum se înțelege Maia Morgenstern cu fiica ei, Cabiria:„Relația noastră a înflorit de când…'

Florin Ristei s-a îmbolnăvit de COVID-19

După ce a primit numeroase de mesaje în ceea ce privește absența lui de la  „Neața cu Răzvan și Dani', Florin Ristei s-a decis să elucideze misterul și a anunțat pe rețelele sociale că s-a îmbolnăvit de COVID-19, acesta fiind motivul pentru care nu a mai fost văzut pe micile ecrane. Juratul de la X Factor a vorbit și despre starea lui de sănătate actuală. Acesta a spus că este bine și că după ce va trece această perioadă se va întoarce la „Neața cu Răzvan și Dani'.

Că tot erați curioși de ce nu am mai apărut la Neața cu Răzvan și Dani, de ce nu am mai apărut, dacă m-au dat afară. Sunt bine, mă întorc săptămâna viitoare. Am agățat un pic de COVID de câteva zile, de vreo nouă. Sunt bine', a anunțat Florin Ristei, pe Instagram.

Florin Ristei, despre relația cu Naomi Hedman

Florin Ristei, juratul de la X Factor, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Naomi Hedman, fosta concurentă din cadrul aceleași emisiuni. Cei doi sunt foarte discreți în ceea ce privește relația lor, însă Florin Ristei a dezvăluit că Naomi l-a fascinat încă de când a văzut-o prima oară.

Pai… nici de acum n-o să vorbim foarte mult despre relația noastră, pentru că de-asta e „a noastră și ne place să o ținem intimă. Cu siguranță „X Factor a fost „triggerul pentru relație, iar din partea mea a fost o atracție din prima. M-a fascinat! Cu siguranță ne amintim amândoi momentul de parcă a fost ieri! Pentru prima dată mi-am depășit un pic rușinea și am făcut eu primul pas. Pasul a fost destul de natural, pentru că eram în elementul meu, pe scenă, iar asta m-a împins să am puțin curaj', a spus Florin Ristei pentru revista VIVA!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton