Petrică Cercel, intubat în stare gravă la spital, după ce s-a infectat cu COVID-19: „Ne rugăm cu toții”

 Miniosu Alexandra
.

Petrică Cercel este intubat în stare gravă la spital, după ce s-a infectat cu COVID-19. Starea de sănătate a artistului le-a dat motive de îngrijorare celor apropiați. Astfel, în speranța de a-l ajuta să se însănătoșeasă mai repede, aceștia au început să facă rugăciuni. Iată ce mesaj sfâșietor a postat fiul său, Ionuț Cercel!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Din păcate, nici Petrică Cercel nu a fost ocolit de coronavirus. Celebrul manelist se află în aceste momente intubat în stare gravă la spital, după ce s-a infectat cu COVID-19. Iubit de oameni din întreaga țară, apropiații și fanii săi au început să se roage pentru el, să se pună cât mai repede pe picioare.

p1-7p1-7

Petrică Cercel trece, din păcate, prin momente grele. Manelistul a fost internat de urgență la spital, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Potrivit cancan.ro, artistul se sflă în stare critică, iar doctorii fac orice pentru a-l menține în viață. Și apropiații își exprimă susținerea, rugându-se pentru el.

Citește și: Unde locuiește acum Rocsana Marcu și cu ce se ocupă!Au apus vremurile când purta ținute sexy

Citește și: Cum se înțelege Maia Morgenstern cu fiica ei, Cabiria:„Relația noastră a înflorit de când…'

Citește și: De ce nu s-a mutat Cătălin Scărlătescu din România, după ce a văzut peste 50 de țări:„Am ajuns la concluzia că…'/ EXCLUSIV

Citește și: Andi Moisescu a început cu munca de jos:„Vindeam ziare la metrou, era tot ceea ce dețineam'

Petrică Cercel, intubat în stare gravă la spital, după ce s-a infectat cu COVID-19

Potrivit aceleiași surse, inițial, Petrică Cercel nu credea că are COVID-19, ci că ar fi vorba despre o simplă răceală. A ignorat simptomele specifice, însă, din păcate, după scurt timp starea lui de sănătate s-a deteriorat și mai mult, motiv pentru care a fost transportat la spital.

Pe lângă COVID-19, Petrică Cercel mai are și alte probleme de sănătate. Vizibil îngrijorat pentru starea tatălui său, fiul lui, Ionuț Cercel, a postat un mesaj disperat pe Internet. Cel din urmă îi îndeamnă pe oameni să se roage pentru manelist, spunând că prin acestea Dumnezeu îl va vindeca.

„Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate. Mai exact, acest nenorocit de COVID19, dar prin rugăciunile noastre, Dumnezeu îl va vindeca', a scris Ionuț Cercel pe Facebook.

„Ne rugăm cu toții'

Mesajul emoționant postat de Ionuț Cercel pe rețelele de socializare a stârnit un val de reacții. Colegi de breaslă și nu numai și-au exprimat altruismul, spunând că se vor ruga pentru Petrică Cercel.

„Ne rugăm cu toții pentru Petrică Cercel să treacă cu bine peste această problemă. Să vină acasă lângă copiii și familia lui! Un om prea bun din orice punct de vedere', a scris Bogdan de la Ploiești, potrivit sursei menționate.

Minodora a răspuns și ea, vizibil îndurerată: „Dumnezeu să fie cu el și cu familia voastră!!!', iar mai apoi Bobo Pastramă: „Multă sănătate!'.

Eduard de la Roma l-a numit pe Petrică Cercel „fratele lui' și se roagă ca Dumnezeu să-l însănătoșească cât mai curând: „Dumnezeu să-i da sănătate și vindecare la tăicuțul tău, un om bun și cu suflet. Rugăciunile să facă minuni, fratele meu Ionuț. Amin!'.

Sursă foto: Facebook & Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton